Widok

Ślub cywilny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cały czas się zastanawiam jaki strój jest najodpowiedniejsz na ślub cywilny (własny).Myślałam np o sukience w kolorze ecru lub coś w tym rodzaju.Raczej długiej ale nie takiej bufiasterj jak typowe ślubne do kocielnego,ale takiej w miarę prostej.A może taka sukienka nie jest odpowiednia do cywilnego?Czy tzn że mam wskoczyć w garsonkę??Co o tym myślicie.Proszę o radę i ewentualnie jakieś srony www gdzie mogłabym oblookać co niektóre.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak Ci się marzy, to znaczy że to jest właściwy strój. Ty sie masz czuć dobrze pod każdym względem.
Nie no nie przesadzajmy....wlon do cywilnego??Trochę głupio to wygląda,ale taka prosta sukienka np z gorsetem w kolorze ecru to mi sie marzy :)
Witam serdecznie. Tez mialam taki dylemat, ale poobserwowalam panny biorace sluby w dawnym Zaku (pracuję w okolicy) i rzeczywiście młode dziewczyny ubieraja zazwyczaj suknie ślubne w kolerze ecru, tak jak poszesz Mniej rozłożyste. Ja sie na taka zdecydowałam, To też zależy czy to Twój pierwszy czy kolejny slub. W ostatni piątek doznałam szoku, bo obejrzałam zdjęcia sprzedawane w Żaku z cywilnych i sporo dziewczyn miało nie tylko suknię, ale i welon do cywilnego. Az przez dwa dni to rozważałam (też na forum) ale z welonu chyba jednak zrezygnuję
do góry