Widok
nie sądzę żebyś miała problemy większe; w tym roku w Boże Ciało jedna moja klientka której robiłam zaproszenia ślubne miała swój ślub, nawet z dodatkową dekoracją kościoła nie miała problemów także termin jak każdy choć pewnie zależy od kościoła/księdza czy da Ci ślub w czwartek
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Witam,
Sądzę, że ze sprawami typu, sala, zespół, czy pozostała obsługa nie będzie najmniejszego problemu. Największą przeszkodę może stanowić kościół. Nie wiem czy dają śluby w Boże Ciało.
Pozdrawiam
Sądzę, że ze sprawami typu, sala, zespół, czy pozostała obsługa nie będzie najmniejszego problemu. Największą przeszkodę może stanowić kościół. Nie wiem czy dają śluby w Boże Ciało.
Pozdrawiam
w czwartek na pewno, ale czy w TEN czwartek dopytaj
Pistacja, my mielismy slub w piatek po Bozym Ciele. Uwazam to za doskonale rozwiazanie i bylismy z niego bardzo zadowoleni. Poniewaz ponad polowa gosci byla przyjezdna, to mogli zjechac sie do Trojmiasta juz w czwartek i przedluzyc sobie pobyt nad morzem do niedzieli. Oczywiscie noclegi oplacalismy tylko z piatku na sobote, ale pomagalismy chetnym w rezerwacji na pozostale dni za ktore placili preferencyjna stawke, czyli to, co my wynegocjowalismy podczas wstepnych ustalen. Problemow z organizacja nie bylo zadnych, jedynie co, to o kwiatach do dekoracji trzeba pomyslec szybciej, bo w czwartek gieldy sa zamkniete, a w srode rano prawdziwy tlum sie tam przewija.
Też brałam w Wielkanoc slub i miałam ten sam problem z fryzjerem ,bo wizażystki wszystkie do których się odezwałam były chętne :)
Piątek po Bożym Ciele to fajny termin. Pewnie też da się slub zorganizować w samo Boże Ciało i na pewno z księdzem nie będzie problemu.
Ja mam ślub w Boże Ciało 30 maja 2013- nie było żadnych problemów- ksiądz, kapela, oprawa muzyczna ślubu, makijażystka, fotograf- wszystko poszło gładko! na razie mam tylko kłopot z fryzjerem;P Najpierw zarezerwowaliśmy salę weselną, a potem szukaliśmy Kościoła- udało sie w pierwszym, który wybrałam:)
Pozdrawiam,
Marta
Pozdrawiam,
Marta
Polecam kursy weekendowe z nauk przedmałżeńskich (bez poradnictwa rodzinnego), są intensywne i ciekawie prowadzone, jest czas na refleksje, rozmowy, trochę warsztatowe zajęcia, parafia Joachima i Anny w Gdańsku Letnicy, prowadzone są przez małżeństwa i księdza. termin 27-29 marca 2020 Zgłoszenia i bliższe informacje: e-mail: kurswczs@gmail.com koszt 200 zł od pary