Widok
Na weselu nie byłam w Niedźwiadku ale parę razy tam się stołowałam. Muszę przyznać, że było całkiem smacznie. Niestety miałam też bardzo niemiłą sytuację w tym samym miejscu lecz nie w restauracji tylko w hotelu mieszczącym się w tym samym budynku. Przyjechaliśmy tam aby wynająć 2 pokoje i zrobić sobie grilla. Pokoje okazały się być ostatnimi wolnymi ale ich wygląd i zapach wewnątrz pozostawiał wiele do życzenia ... zrezygnowaliśmy z nich ale jak się później okazało, nie było takiej możliwości aby odzyskać pieniądze. Na dodatek młodzieniec w recepcji był paskudnie nieuprzejmy i totalnie niezainteresowany w tym aby polubownie rozwiązać problem. Po interwencji Pani Dyrektor udało się zamienić pokoje na domek. Jeśli dodam fakt, że zabroniono nam w miejscu do tego przygotowanym zrobić sobie grilla to macie już pełną wiedzę jak "miło" nas potraktowano. Mnie tam już gościć nie będę raczej ...
Hej! Nie byłam wprawdzie na weselu w "Niedźwiadku", ale dwa lata temu spędziliśmy tam ze znajomymi fajny weekend. Obsługa przemiła i bardzo elastyczna, żarełko smaczne. Akurat w tym czasie była tam jakaś impreza integracyjna, i podawali w trakcie pieczonego dzika czy coś w tym stylu. Osobiście nie jadłam, ale kilka osób od nas się załapało, i mówili, że bardzo dobry.
Myślę że warto rozważyć ten lokal na wesele.
Myślę że warto rozważyć ten lokal na wesele.