Widok

Ślub w Pałacu Przebendowskich w Wejherowie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was korzystała może z usługi muzyka na ślubie w Pałacu? Albo była na ślubie, na którym ktoś grał na fortepianie? Nie wiem czy warto dopłacać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na ślubie mojej mamy teraz niedawno w czerwcu .,,,,, wystrój pałacu robił wrażenie,ogród również ...a ten grajek....;//// prosze cie wyglada jak z lat 60tych ,byl niestosowno ubrany w adidasach itp.. zagrał JEDNĄ piosenke i skasował jak sie nie myle 80zł takze naprawde za to kupcie dodatkowe ciacho:) pozdrawiam
Wielkie dzięki za ostrzeżenie:)
A ja mam inne zdanie. Miałam tam ślub w lipcu rok temu i byłam nim zachwycona może nie był pięknie ubrany ale grał dużo i bardzo ładnie ;) ja polecam serdecznie
image
chciałam tylko powiedzieć, że gra tam kilka osób więc niekoniecznie ten "Pan" będzie niestosownie ubrany. A ceny ustala Urząd Stanu Cywilnego. Polecam p. Grzegorza
Robiłam dekoracje sali fortepianowej w Pałacu Przebendowskich i akurat wtedy grała jakaś Pani, co widać na zdjęciu :)
image

image

image

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry