Widok
Ślub w Święta Bożego Narodzenia
Czy ktoś z osób na forum brał ślub w Boże Narodzenie? Jeśli tak, to napiszcie jakie sale polecacie na taki termin? Czy ceny są wówczas wyższe ze względu na termin? Jak wygląda wtedy sytuacja z fotografem i zespołem- jaka jest dostępność i jak to wygląda cenowo? Chodzi mi generalnie o to, że pozornie powinien być większy wybór w ofertach sal i usług, ale nie wiem czy ceny wtedy nie zwiększają się zbytnio? Planujemy przyjęcie na ok.55-60 osób. Zależy mi bardzo na ładnym świątecznym wystroju sali i kościoła- nie jestem z pomorza i raczej nie znam tutejszych kościołów-które powiedzmy są ładnie udekorowane świątecznie?
Dziękuję za odpowiedzi:) W sumie nie pomyślałam o sobocie po świętach, a macie racje, że wszystkie dekoracje pozostaną jeszcze świąteczne i urok ten sam:)
A może napiszecie mi jak wyglądają kościoły w okresie Bożonarodzeniowym-w którym są takie naprawdę ładne świąteczne dekoracje? Tak jak pisałam, od niedawna mieszkam w Gdańsku i nie znam tutejszych kościołów;p
A może napiszecie mi jak wyglądają kościoły w okresie Bożonarodzeniowym-w którym są takie naprawdę ładne świąteczne dekoracje? Tak jak pisałam, od niedawna mieszkam w Gdańsku i nie znam tutejszych kościołów;p
zobacz sobie św Brygidę, tam zawsze dbają o wystrój i jest chyba nawet jakaś ruchoma szopka. w sw Trojcy też jest super (poza tym to klasztor, wiec i formalnosci sa przyjemniejsze, bo Ojcowie sa po prostu świetni). wszystkie duże, stare kościoły w Gdańsku wyglądają wtedy naprawdę pięknie.
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com