Widok
no,właśnie też chciałm zapytać o przygotowania.Obrączki są,zaproszenia wysłane,nauki niedługo konczymy,sala załatwiona,orkiestra też,garnitur kupiony,suknia zamówiona... ,maluję się sama,probnlem z fryzjerką,ale pewnie też się go rozwiąże.Robimy małe wesele,więc nie ma aż takiej bieganiny.Z resztą dla mnie to wszystko mało ważne,ważne jest to, co po ślubie, Całe życie...
O, to widzę, że u nas podobnie, też już z grubsza wszystko pozałatwiane. Jeszcze zawiadomienia do rozesłania, ale chyba nie jest za późno?? Ja umówiłam się na próbną fryzurę i makijaż w połowie lipca, mam nadzieję, że się nie rozczaruję i nie będę szukać innych fryzjerek i wizażystek ;-)
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
No zazdroszczę Ci,że już tyle rzeczy masz załatwione:)) Ja nie stety jestem w trakcie szukania butów i sukienki na poprawiny.
Mamy wesele na 100 osób, wynajętą dużą salę i kucharki.
Załatwiony Kościól(już spisany protokół,zapowiedzi i zapłacone) zostają jeszcze 2 spowiedzi. Suknia zamówiona,kwiaty zamówione,alkohol kupiony i napoje,zespól załatwiony
Mamy wesele na 100 osób, wynajętą dużą salę i kucharki.
Załatwiony Kościól(już spisany protokół,zapowiedzi i zapłacone) zostają jeszcze 2 spowiedzi. Suknia zamówiona,kwiaty zamówione,alkohol kupiony i napoje,zespól załatwiony
Dużo zależy od księdza... naprawdę. My mamy super księdza i większość z protokołu sam zaznaczał i wcale na głos nie zadawał pytań. Więc dokładnie nie znam pytań. A te co zadawał, robił w sposób podchwytliwy i zabawny. Tak żeby zorientować się w naszym podejściu do małżeństwa. Np. komu zależy na naszym ślubie, albo kto nas do niego przysłał;)
India, wszystkich już nie pamiętam (no, tak, bo raptem dwa tygodnie temu spisywaliśmy, hehe), ale na pewno było pytanie o to, czy składaliśmy kiedykolwiek jakieś śluby (zakonne np), czy byliśmy z kimś innym zaręczeni oficjalnie, czy zgodnie z naszą wiedzą nie ma przeszkód fizycznych, abyśmy mieli dzieci. Jest też pytanie o zgodę rodziców, ale ksiądz pominął je z komentarzem, że dotyczy niepełnoletnich. Jak coś jeszcze sobie przypomnę, napiszę.

[/url]

[/url]
iw napisał(a):
> Witaj Dominiko,
> Slub mamy w Gdyni, w kościel Św. Wawrzyńca na Kacku a potem
> impreza w Dworze w Bychowie, a Ty??
IW, życzę Ci cudownego i udanego wesela, jak już ochłoniesz to prosze wyślij mi, jeśli możesz zdjęcia z Bychowa, opisz jak było i podziel sie wrażeniami, ponieważ też chciałabym we wrześniu 2007 mieć weselicho
Pozdrawiam
> Witaj Dominiko,
> Slub mamy w Gdyni, w kościel Św. Wawrzyńca na Kacku a potem
> impreza w Dworze w Bychowie, a Ty??
IW, życzę Ci cudownego i udanego wesela, jak już ochłoniesz to prosze wyślij mi, jeśli możesz zdjęcia z Bychowa, opisz jak było i podziel sie wrażeniami, ponieważ też chciałabym we wrześniu 2007 mieć weselicho
Pozdrawiam
Monia, już kiedyś korespondowałyśmy mailowo, pamiętasz? :-) Pisałaś mi o próbnym chyba na ul. Wojska Polskiego. Kuzynka poleciła mi fryzjerkę, a ta kosmetyczkę, która robi też makijaże. Próba dopiero 15 lipca, dam znać na pewno, czy warto, w razie czego mam w zapasie jeszcze jeden kontakt to wizażystki. Aha, moja świadkowa też będzie czesać i malować się "próbnie", a co dwie opinie, to nie jedna ;-)

[/url]

[/url]
do finki:) hej cos pamietam ale mam straszna sklerozę:)no i miałam format dyzku ostatnio więc wszytsko mi poszło teraz nie masz w profilu maila moglabyś mi przesłać na mojego namiary:)?byłabym mocno wdzięczna i moze w ogole przejdziemy na mailowy kontakt zeby tu nie zaśmiecać:)w lipcowych...hehe przynajmniej ja wrześnióweczka:)...