Widok

Smoczki uspokajające MAM - gdzie w Gdańsku?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podpowiedzcie gdzie jest jakiś większy wybór smoczków uspokajających tej firmy.

Gdzie znajduje się sklep QQKids jeśli wiecie chętnie się dowiem, jak tam z produktami Mam?.
Czy w sklepie Świat dziecka obok Mama i Ja jest jakiś wybór smoczków Mam?
image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
strona QQ Kids http://www.qqkids.pl/category/produkty-mam/ wybierz Gdańsk(mapka) - będziesz mieć listę, gdzie można kupić produkty Mam Baby :)
QQ Kids jest teraz we Wrzeszczu na Matejki :)
hej
W świecie dziecka mają wszystko, co prawda ja już smoczków nie kupuję ale raczej dużo tego widziałam przed świętami.

Sklep QQKIDS jest we Wrzeszczu na Matejki 6 pok.20, to jest dystrybutor więc mają całą ofertę, ale tam trzeba trafić w godzinach między 10 a 16 i można rabat dostać, ja jak kupowałam to dostałam 10%.

Jest jeszcze taki sklep MAPU w Gdyni - tam kiedyś mieli duży wybór, ale ja tam dłuuuugo nie byłam i nie wiem jak teraz.
Agusia Gda - tylko , że jak zamówisz w aptece Dbam o Zdrowie to dostaniesz "losowo" kolor, a autorce chyba zależy na wyborze kolorów właśnie. Ja tak zamówiłam kiedyś smoczki w aptece i kolory przyszły białe i różowe, a ja chciałam raczej niebieskie dla Synka :) więc wtopa.
Wika dokładnie chodzi mi o konkretne 2 modele dla dziewczynki. Dzięki przejadę się do obu tych sklepów.
image
image

image
wiesz - ja ogólnie widziałam te smoczki w aptekach DOZ ;) więc może nie byłoby problemu z zamianą kolorów?
Agusia Gda - hahaha to tylko dobra wola Pani Mgr w Aptece, ale ja nie trafiłam na taką, zamówienia internetowe nie są chyba dochodowe dla Aptek, Pani Mgr owszem rozumiała mój "WIELKI" problem z kolorem ale aby dostać ten niebieski musiałam go kupić w Aptece poza zamówieniem - więc w innych cenach :(
A swoją drogą to kolorki mają śliczne :)
jak ja zamówiłam przez doz.pl i liczyłam na jakiś bardziej dziewczecy wzór to akurat dostałam niebieski :)
hehe - to ja miałam szczęście ;) zamówiłam szczoteczki do zębów dla Gabrysia ;) i dostałam niebieskie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

do góry