Widok

Smoki band - proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, czy znacie może zespół weselny Smoki Band ze Słupska? W internecie oglądałam kilka filmów z ich udziałem jednak chciałbym upewnić się, że są na prawdę fajni - wiadomo w sieci zespoły udostępniają tylko te najlepsze piosenki ;) z góry ślicznie dziękuje za pomoc :))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hej, byłem na weselu kolegi z udziałem tego zespołu i miło mnie zaskoczyło, że grają w takim składzie na tego typu imprezach. Wiele kawałków zagrali bardzo fajnie i czułem się jak na koncercie, prowadzenie imprezy też było ok. Jak się będę żenił to ich biorę. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hejka - potwierdzam ostatnio bawiłem się na weselu w Dolinie Charloty było czadowo!!! grają na żywca i mają fajne oczepiny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Są nieźli , byłem na Sylwestrze w dolinie Charlotty i mnie zaskoczyli na + . Z chęcią bym ich jeszcze raz posłuchał bo podobno grają też imprezy w pubach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry