Widok

Smoleńsk

Smoleńsk Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Smoleńsk.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ostrze sobie zeby na ten film

Jw
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 45

Mania

Ten film to katastrofa! Zakończenie żałosne:( Az przykro, że Pan Krauze coś takiego popełnił:(
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 23

.

Miałem okazję juz go widzieć. To coś niesamowitego
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 70

Nie slyszałeś o pokazie przedpremierowym?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo mnie interesuje,jakie byly zablokowane przez moderatora opinie. Tylu naraz zablokowanych nie widzialam pod zadnym filmem. Domyslam sie,ze to krytykujacy nie tylko film,ale i samo wydarzenie.
popieram tę opinię 116 nie zgadzam się z tą opinią 14

niesamowity film

Warto było obejrzeć film bez względu na jego wiarygodność bo jednak śmierć prezydenta RP w katastrofie lotniczej pozostanie w nas na zawsze
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 98

Jedno widać gołym okiem

Około 250 osób postanowiło ocenić film na podstawie tytułu i trailera, nie czekając nawet na jego wejście na ekrany.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 26

Film na polityczne zamówienie = puste sale !!!

Brawo narodzie !!! Nie daliście się nabrać ! W pierwszy dzień wyświetlania (czyli dzisiaj 09.09.) o godzinie 10:12 na ponad 3000 miejsc w dziewięciu seansach , w największym gdańskim multipleksie sprzedanych jest w sumie kilkadziesiąt biletów !!! Na niektóre poranne pokazy - ani jednego !!! Ja zupełnie nie rozumiem co władze polityczne robią, na co czekają ! Przecież można zapędzić młodzież do kin! Obowiązkowo, oczywiście za darmo. A gdy g*wniarz jeden z drugim będzie się buntował, (bo zbyt myśląca mama wytłumaczyła dziecku o co biega) to mu obiecać prażoną kukurydzę i flaszkę coli. Operację trzeba oczywiście po tygodniu powtórzyć. Na chwałę dobrej zmianie ! Ja jestem z epoki gdy na "Krzyżaków" musiałem iść dwukrotnie. Ale w tamtym filmie przynajmniej prawdy historycznej nikt nie zakłamywał. Przykre tylko, że jeden z niezłych aktorów z tamtego okresu dzisiaj, jak polityczny sługus bierze udział w tej farsie. Cóż - Pecunia non olet....
popieram tę opinię 113 nie zgadzam się z tą opinią 60

obawiam się cenzury....

...... więc powiem ogólnie, bez szczegółów. Nie podobało mi się.
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 18

cenzura?

moderator niejednokrotnie przepuszczał wyzwiska, ksenofobizny etc. natomiast nigdy nie spotkałem się z taką ilością zablokowanych opinii wnioskuję niepochlebnych dla filmu. Czyżby dobra zmiana przywróciła stanowisko cenzora.
Acha jeśli chodzi o film traktowałbym w kategoriach scifi - horror
popieram tę opinię 85 nie zgadzam się z tą opinią 27

Chyba w Tobie. We mnie nic nie zostało, cały ten wypadek samolotu mnie nie absorbował.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 17

beda go puszczac w tv 10 kazdego miesiaca

Zobaczycie
popieram tę opinię 68 nie zgadzam się z tą opinią 23

Słaby film
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 17

Prawda nas wyzwoli. Tautologicznie bolesne dla zniewolonych umyslow

Swietny scenariusz slabe wykonanie potezna dawka dramaturgii ale co najwazniejsze po prostu powtorzenie znanych faktow ktore pozyteczni idioci i agenci wplywu wyparli z powszechnej swiadomosci. Nieskutecznie
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 30

obiektywnie

Na film poszliśmy ze znajomymi. Nie oczekiwałem wiele bo słyszałem wcześniej opinie, że troszkę się nie udał. Ale to co zobaczyłem na ekranie nie mieściło mi się w głowie. Pierwsze właściwie brak akcji. Wszystko toczy się jak flaki z olejem. Gra aktorska na takim poziomie, jakby czytali z kartki. Nudny film nakręcony bez pomysłu. Ale to jedna strona medalu. Druga to czy w Polsce nie ma dobrych aktorów i scenarzystów? Dlaczego aktorzy grają w taki sposób, ze widz czuje się obrażany? Myślę, że to nie przypadek. Myślę, że część z tych państwa celowo sabotowała tę film nienaturalnie fatalną grą aktorską. Nie podobał się temat więc postanowili popsuć dzieło. Szkoda, że reżyser do , którego mam wielki szacunek nie przejrzał tej gry. Tych szkoda jest w tym filmie bardzo dużo. Warto przyjrzeć się tym ,,aktorom" i sprawdzić dlaczego to robili. I komu na tym zależało.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 22

a moze rezyser takze sabotował?

.. a może reżyser jak większość z nas wykonując jakąś pracę, dostał ultimatum w stylu " robisz jak chcemy albo wyp...".
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

bede go puszczac..az wszyscy uwierzą, że zaniedbania służb to zamach

W Polsce zaniedbania to standard.. obecnie miernoty polityczne mają lepszą ochronę niż wówczas prezydent. Jak można do jednego samolotu wpakować tylu ważnych ludzi.. Tego nikt i nic nie zmieni.

Film kategoria : science fiction made in Poland
Amerykanie robią takie same...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Filmy

Pojedynek (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pojedynek . Przeczytaj o filmie.

Kopnęłabym cię, gdybym mogła (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kopnęłabym cię, gdybym mogła . Przeczytaj o filmie.

Ścieżki życia (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ścieżki życia . Przeczytaj o filmie.

do góry