Widok
Film na polityczne zamówienie = puste sale !!!
Brawo narodzie !!! Nie daliście się nabrać ! W pierwszy dzień wyświetlania (czyli dzisiaj 09.09.) o godzinie 10:12 na ponad 3000 miejsc w dziewięciu seansach , w największym gdańskim multipleksie sprzedanych jest w sumie kilkadziesiąt biletów !!! Na niektóre poranne pokazy - ani jednego !!! Ja zupełnie nie rozumiem co władze polityczne robią, na co czekają ! Przecież można zapędzić młodzież do kin! Obowiązkowo, oczywiście za darmo. A gdy g*wniarz jeden z drugim będzie się buntował, (bo zbyt myśląca mama wytłumaczyła dziecku o co biega) to mu obiecać prażoną kukurydzę i flaszkę coli. Operację trzeba oczywiście po tygodniu powtórzyć. Na chwałę dobrej zmianie ! Ja jestem z epoki gdy na "Krzyżaków" musiałem iść dwukrotnie. Ale w tamtym filmie przynajmniej prawdy historycznej nikt nie zakłamywał. Przykre tylko, że jeden z niezłych aktorów z tamtego okresu dzisiaj, jak polityczny sługus bierze udział w tej farsie. Cóż - Pecunia non olet....
cenzura?
moderator niejednokrotnie przepuszczał wyzwiska, ksenofobizny etc. natomiast nigdy nie spotkałem się z taką ilością zablokowanych opinii wnioskuję niepochlebnych dla filmu. Czyżby dobra zmiana przywróciła stanowisko cenzora.
Acha jeśli chodzi o film traktowałbym w kategoriach scifi - horror
Acha jeśli chodzi o film traktowałbym w kategoriach scifi - horror
obiektywnie
Na film poszliśmy ze znajomymi. Nie oczekiwałem wiele bo słyszałem wcześniej opinie, że troszkę się nie udał. Ale to co zobaczyłem na ekranie nie mieściło mi się w głowie. Pierwsze właściwie brak akcji. Wszystko toczy się jak flaki z olejem. Gra aktorska na takim poziomie, jakby czytali z kartki. Nudny film nakręcony bez pomysłu. Ale to jedna strona medalu. Druga to czy w Polsce nie ma dobrych aktorów i scenarzystów? Dlaczego aktorzy grają w taki sposób, ze widz czuje się obrażany? Myślę, że to nie przypadek. Myślę, że część z tych państwa celowo sabotowała tę film nienaturalnie fatalną grą aktorską. Nie podobał się temat więc postanowili popsuć dzieło. Szkoda, że reżyser do , którego mam wielki szacunek nie przejrzał tej gry. Tych szkoda jest w tym filmie bardzo dużo. Warto przyjrzeć się tym ,,aktorom" i sprawdzić dlaczego to robili. I komu na tym zależało.
bede go puszczac..az wszyscy uwierzą, że zaniedbania służb to zamach
W Polsce zaniedbania to standard.. obecnie miernoty polityczne mają lepszą ochronę niż wówczas prezydent. Jak można do jednego samolotu wpakować tylu ważnych ludzi.. Tego nikt i nic nie zmieni.
Film kategoria : science fiction made in Poland
Amerykanie robią takie same...
Film kategoria : science fiction made in Poland
Amerykanie robią takie same...