Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NAJLEPSZE STUDIO TAŃCA ! wątek zamknięty przed smu chodziłam do dwóch innych szkół tańca, które były zdecydowanie dużo...
~ja : >
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 lutego 2011

NIE POLECAM!!! wątek zamknięty Uważam, że osoby, które wypowiadają się powyżej nie wiedzą co mówią, są na...
~ktos
-

dodano: 18 stycznia 2011

Zaje !!. wątek zamknięty Polecam, bardzo polecam SMU. To najlepsze studio w 3mieście! Instruktorzy...
~Niki ;d
-

dodano: 16 października 2010

Super wątek zamknięty Naprawdę polecam.Jest tyle styli,że naprwdę jest w czym wybierać.Instruktorzy...
~takajedna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 maja 2010

Smooth Moves jest UNIQUE wątek zamknięty ... tam sie czuje pasje, klimat jest przystepny dla wszystkich, kazdy...
~Dominika
-

dodano: 1 marca 2010

Zdecydowanie NIE POLECAM wątek zamknięty Zdecydowanie NIE POLECAM W tym studiu tanca wiekszosc styli jest zrobiona na...
~byly uczen
-

dodano: 10 lutego 2010

Polecam ! wątek zamknięty Najlepsze studio tańca w jakim byłam ! Niepowtarzalna...
~Angela ; )
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 maja 2009

WOW!!!!!!! wątek zamknięty No nie mam słów! Jak w BDC w Nowym Yorku, max profesjonalnie, wszystie style,...
~Kassper
-

dodano: 17 marca 2009

Smooth Moves Unique!!!!!!!!!! wątek zamknięty Popieram wszystkie w/w komentarze!!!! Do zobaczenia w studio SMU!!!
~gosia*
-

dodano: 16 marca 2009

mega super studio :D wątek zamknięty swietne warunki do nauki, super instruktorzy :D niech wpada każdy kto chce...
~ja:D
-

dodano: 21 stycznia 2009

SUPER STUDIO !!! wątek zamknięty Świetna atmosfera, super ludzie, profesjonalni instruktorzy:D Każdy napewno...
~Paula;)
-

dodano: 16 stycznia 2009

Super Studio wątek zamknięty Fantastyczna atmosfera,profesjonalni instruktorzy,dogodne godziny zajęć....
~tancerz94
1

dodano: 8 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

12

wątków

do góry