Widok

Śniadanie do łóżka Piaska na pierwszy taniec?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mój jeszcze narzeczony dziś zaproponował tę piosenkę. Faktycznie, trochę odzwierciedla ona nasze temperamenty, ale czy jest ona, ten teges, stosowna do takiej wyjątkowej sytuacji jak pierwszy taniec?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem - nie
Nie bardzo...sa ladniejsze:)
A ja uważam że to bardzo przyjemna piosenka i sama zastanawiam się nad jej wyborem na 1 taniec!!
Piosenka na pierwszy taniec powinna być wyjątkowa i odzwierciedlać parę młodą. Jeśli ten utwór jest "wasz" to ok, ale jeśli ma być grany bo jest "fajny"? Nie rozumiem takiej mody. Jak jest coś modne i popularne to wszyscy to biorą. Parę lat temu był Rubik i Farba "Chcę tu zostać". Co druga para to miała albo na pierwszym tańcu albo jako podkład na filmie ślubnym. Coś okropnego! Teraz jest Śniadanie do łóżka. A tobie kojarzy się ten utwór z czymś związanym z waszym związkiem, albo jakimiś niezapomnianymi chwilami? Wtedy można wziąć.
po obejrzeniu filmu pod tym tytulem bardzo spodobala mi sie ta piosena-jesli ci sie podoba,to czemu nie?:)
Oczywiście, że może być!
Przecież to Wam ma się podobać i dobrze kojarzyć...
image

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry