Widok
To wszystko już było
ale zobaczę , ze względu na cyt: "biznesowo-politycznych powiązań na Pomorzu. " , "Śledztwo zatacza coraz szersze kręgi i obnaża powiązania świata biznesu, służb i przestępczości zorganizowanej" . Jako Gańszczanka wiem, że to nie są bynajmniej wydumane problemy na potrzeby filmów fabularnych
amatorka kina - niestety - załamana skalą eskalacji i politycznych niechęci - kino to nie deska do krojenia mięsa... kiedyś to
Witam, niestety, widać, że brakuje w kadrze jurorskiej obiektywnych profesjonalistów... Szkoda, zamiast skupiać się na obronie upadającego liberalizmu - warto by było się zastanowić, jak dobry to film, piękne ujęcia, sceneria, światło i sylwetki ujęte z różnych kątów - tego dobrego kina mimo usunięcia czegokolwiek - myślę, nie twierdzę - nie tylko boją się populistyczni reżyserzy, ale i powiązani jurorzy - ale ja nią nie jestem, nie mi oceniać ich pracę, co złego - to nie ja!
Jednak ośmielę się ocenić - prywatnie - jako nic nie znacząca osoba w skorumpowanych (chyba) mediach kinowych - ten film jako NUMER 1 - a tak przy okazji - mówiono, że TVP jest zbyt prawicowa, a Festiwal w Gdyni jest jaki?
Jednak ośmielę się ocenić - prywatnie - jako nic nie znacząca osoba w skorumpowanych (chyba) mediach kinowych - ten film jako NUMER 1 - a tak przy okazji - mówiono, że TVP jest zbyt prawicowa, a Festiwal w Gdyni jest jaki?