Widok

Solid Security kto pracowal

jakie stawki maja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za mało żeby żyć
,za dużo żeby umrzeć ; )
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy od obiektu, funkcji, faktu posiadania licencji... Jak ochrona obiektów to z reguły 7 do 8/h na rękę, jak jesteś kierownikiem zmiany to nawet 9, jak jest na masówkach, konwojach czy GI to nie mam pojęcia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
siedzące 5 zł godzina (trudno się dostać pozajmowane przez dziadków)
stojąco-fizyczna 7 zł godzina (sklepy)
składki odprowadzane od umowy na 48 zł miesięcznie
reszta tylko z podatkiem (wypłata od drugiej firmy)
kasa na czas
praca dla absolutnych desperatów, jakiś nędzarzy spod miasta
dla reszty czysto samobójcza
nie polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pracuję trzy miesiące w Solid a już mam ich dosyć. Pracownik ochrony w Hipermarkecie Carrefour Morena jest tanią siłą roboczą dla sklepu, robi wszystko to co powinni wykonywać pracownicy Carrefour. Mimo że posiadam orzeczenie o niepełnosprawności nie dostałem umowy o pracę tylko śmieciową zlecenie. Obiecywał inspektor dać umowę o pracę od września ale już od lipca ich pożegnam i odchodzę do uczciwej firmy. W marcu przyjmowano mnie na wyższej stawce a teraz wmawia mi inspektor że miałem niższą. Od trzech miesięcy czekam na obiecaną premię którą zobaczę jak świnia niebo. Jak trzeba było pilnie przyjechać do pracy bo pieski Carrefoura tzw. liderzy wywalili kogoś za to że nie potrafią przeszkolić człowieka na jakimkolwiek stanowisku pracy to było ok.
Zaczynałem pracę w magazynie ze stawką 7,80 a ostatnio parking, obecnie sklep Carrefour market ze stawką 7,30 i tak tylko do końca miesiąca.
Jak mnie najdzie to jeszcze coś dopiszę.
Wszystkim odradzam zwłaszcza hipermarket morena.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
To pracujesz W CH MORENA w Carrefourze (ul. Schuberta 102 A) czy też w Carrefourze Express (też na Morenie, tylko na Rakoczego nieco dalej) ?? Robert nie mylę się ?
Janeczek ty naprawdę wiesz wszystko o wszystkich :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie - błąd. Nie jestem 'szefem wszystkich szefów' (tym z reklamy), choć miło by było zamienić się dosłownie na chwilę miejscami np. z Richardem Bransonem (twórcą Virgin Mobile i nie tylko) lub Axelem Springerem (niemiecki magnat prasowy) :-)
P.S. Rola Pana Boga jest już od dawna obsadzona ;-))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisał, że pracuje w hipermarkecie czyli Schuberta 102A. Ale co to ma do rzeczy ? Stawki mają jakie mają, linia kas inne, magazyn co innego, monitoring także, z tego co wiem, to taka jak na linii. Jeśli chodzi o tego typu firmy, to nie jest raczej tak najgorzej. Przynajmniej chłopacy pracujący ze mną, de facto patrzący mi na ręce potrafią wyciągnąć po 1700 zł. Rekordzista wyciągnął 2240. Wiadomo, kwestia godzin ale widzę przecież jak "się przepracowują" ;)
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry