Widok
Solidna firma
Naprawdę godna polecenia firma. Zamówiłam u nich meble kuchenne i zabudowę do przedpokoju. Wysokiej jakości materiały. Mam porównanie z meblami, wykonanymi przez innego stolarza i przyznam, że to "niebo a ziemia!". Na pierwszy rzut oka widać, że meble z Art Studio są wykonane z lepszej deski, porządnej okleiny, są dokładnie wymierzone do wnętrza i posiadają naprawdę dobrej jakości zawiasy. Każda śrubeczka została zaślepiona, co świadczy o precyzyjności Panów monterów. Muszę jeszcze dodać, że obsługa jest uprzejma i przede wszystkim profesjonalna, szczerze zorientowana na spełnienie oczekiwań klienta. Otrzymałam, również pomoc i fachowe wskazówki przy wyborze sprzętu AGD. Ważne jest to, że można na taką firmę liczyć również po montażu mebli i ich opłaceniu. Mam na tu na myśli serwis gwarancyjny. Po kilku miesiącach przestało mi działać oświetlenie ledowe pod szafkami, co zgłosiłam. Błyskawiczna reakcja! Szybko usunięto wadliwe oświetlenie i zamontowano mi nowe. Jedyny minus moich mebli to listwowe uchwyty do szafek. Bardzo ostro zakończone, zahaczam ciągle o nie, dziurawiąc sobie odzież. Oczywiście nie mogę za to nikogo winić..bo sama je wybrałam. Jestem bardzo zadowolona, dziękuję.
Moja ocena
Art.Studio -
kategoria: Meble kuchenne
obsługa: 6
oferta: 6
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6