Widok
a na co miala bys ochote hym?..kajdanki=> fajna sprawa o ile oboje w zwiazku tolerujecie lekka niewole ;)..pejczyki..mniam ale trzeba lubic ten rodzaj bolu..wibratorki i ta cala masa zabawek..mmmm.. urozmaicenie przede wszystkim..
...W Życiu Niczego Nie Warto Żałować! Do Niektórych Rzeczy Nie Można Po prostu Powrócić...
Diddy napisał(a):
> :P moze kupie :P nie bardzo kojarze to jajeczko :P ale sie
> zobaczy heh..ale motylka nie zostawie :P
>
przygotuj jakieś 50-70 zł i motylka włóz do szuflady ;)..troche czasu upłynie zanim go znowu uzyjesz;) chyba , że preferujesz chodzenie z nim na codzień ;) np gotując obiad ;)...wow\!
> :P moze kupie :P nie bardzo kojarze to jajeczko :P ale sie
> zobaczy heh..ale motylka nie zostawie :P
>
przygotuj jakieś 50-70 zł i motylka włóz do szuflady ;)..troche czasu upłynie zanim go znowu uzyjesz;) chyba , że preferujesz chodzenie z nim na codzień ;) np gotując obiad ;)...wow\!
sexshop to jest jak normalne zakupy jak w hiper markecie wszystko zależy od potrzep człowieka a w końcu wszystko jest dla ludzi,ja osobiście z żoną wybieramy się na zakupy dopiero gdy jesteśmy czegoś pewni sex shop nie jest tylko muzeum do oglądania ja osobiście w pierwszej kolejności szukam w necie.a gdy jestem pewny do kupujemy,nigdy nie kupuję przez kuriera lub zakupy online.bo niewiem co jest w pudełku
Ja i żona lubimy być anonimowi i robić zakupy w https://arsamandi.pl/pl/c/Dilda-i-strapony/170. Szybka wysyłka i produkty wykonane solidnie. Zdecydowanie najlepszy sklep do zakupu zabawek dla dorosłych. Polecam! ;)