Widok

Sowa vs Szydłowski

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakie torty polecacie od Szydłowskiego, a jakie od Sowy? -Właśnie przechodzę etap wyboru cukierni.
Czy w obu przypadkach dostawa wyrobów jest -że się tak wyrażę- profesjonalna? Mają samochód-chłodnicę itd..?
Czy jeśli zamawia się ciasta+tort to jest przewidziany jakiś rabat? Jak to jest?

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rabat - hi hi hi hi ;)
ja polecam tort tiramisu - rewelacja tak samo u szydł. jak u sowy - ale ciasta "kostki" to jak najbardziej sowa!
na własnym weselu nie załapałam się ani na kawałek ciacha....i chyba muszę to nadrobić ;)
no może "hihihi" ;-) ale warto zapytać tutaj, a nie robić z siebie głupa w sklepie ;-)
Ostatnio kupiłam kawałek ciasta u Sowy i nie był smaczny :-( fakt, że to już było tuż przed zamknięciem i była dość wysoka temperatura, ale w końcu w lodówie by się nie zestarzało tak.!

Jak z tymi samochodami-chłodniami? -mają takie?

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
oczywiście za maja i jedni i drudzy....

tort z Sowy jest robiony na bazie ichniejkszych tzw kostek a jak wygląda to w Szydłowskim to nie wiem...

wiem ze Szydłowski jest troszke tańszy
A ja z innej beczki Polecam tort CAPPUCINO ale od Pellowskiego. U nas goście się nim zajadali.
z całego serca polecam Sowy tort makowy - po prostu rewelacja!!!- dowożą, placisz za stelaż 100,00pln, po ślubie oddaja kaskę - my mieliśmy w oprawie z bordowymi różami z marcepanu i cena konkurencyjna, za tort na 70 osób zapłacilismy 250,00 pln

image
image
co byscie polecily bardziej tort pietrowy, czy tort prostokatny? na jakies 90 osob...

image
Ja bede miala od Sowy - trzy pietra (Czarny Las, Krolewski i Malinowy) i trzy rodzaje ciast (po piec "kostek") tez z Sowy - sernik, jablecznik i placek karaibski. Calosc bedziem nie kosztowala okolo 500zl.

[img]image[/img]

My mieliśmy trzy pietra na 62 osoby. i chyba 4 rodzaje ciast z JACKA PLACKA.
Tort - tylko z CarteDoor i to koniecznie śmietanowy - zniknie w 5 minut ;)

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry