Widok

Spa Mezowo - ktoś zna?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
cały czas szukam IDEALNEJ sali na wesele. W związku z tym przekopuję wszystkie możliwe portale i fora. Odkryłam niedawno salę w Mezowie (między Gdańskiem a Kartuzami), pod nazwą Spa Mezowo. Niestety żadnej strony, tylko adres. Czy któraś z was wie coś o tym "lokalu"? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje, może zdjęcia.
Dziękuję i pozdrawiam :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi również bardzo się tam podoba ale ostatnio słyszałm troche negatywnych opini mam nadzieje ze to nie prawda! proszę o pomoc napiszcie czy macie jakieś nowe info!
Owszem byłam, mam zamiar nawet zorganizować tam wesele. Mają bardzo fajne menu weselne ustalają wg życzenia klienta. Mi bynajmniej się bardzo podoba. Jestem bardzo zadowolona zarówno z menu jak i ceny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podbijam temat czy ktoś może w ostatnim czasie bym w Spa mezowo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja natrafiłam na SPA Mezowo dopiero po ślubie, więc nie miałam okazji nawet porozmawiać o ofercie weselnej, ale mieliśmy tam sesję ślubną (kilka dni po ślubie). Bardzo miła kierowniczka!
Wnętrza oszałamiająco piękne i stylowe. Z zewnątrz kilka rzeczy jeszcze w remoncie, ale widać, że miejsce ma potencjał!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
heh.. z ciekawości jako mieszkanka mezowa poszliśmy odwiedzic nasze spa w mezowie. musze przyznać ze obiekt jest pieknie polozony na gorce, w poblizu jezioro i las..spokojne miejsce. w srodku bardzo piekny, nowoczesny wystroj...
niestety na razie nie moge napisac nic wiecej, bo jeszcze nie korzystalam z ich oferty ale planuje wybrac sie na zabiegi relaksujace :p to napisze czy warto, a jak bede na jakiejs imprezce to napisze jak jedzonko: )
ale widac interes w mezowie powoli sie rozkreca, coraz wiecej ludzi o to pyta... pozdrawiam serdecznie

ps. a VILLA ROSA to juz inny obiekt, doskonaly na ypoczynek rodzinny...ale juz bez tak bogatej oferty-nie ma tu spa :P
pozdrawiam
Wszystko fajnie,tylko że strona www.spa-mezowo.pl nie działa...
Mieszkam w Warszawie i długi weekend majowy będe spędzać w okolicy Spa Mezowo.Chciałabym skorzystać z basenu,może z jakiś zabiegów - czy to miejsce już naprawdę działa?Miesiąc (koniec marca)temu byłam tam i pytałam jakiegoś faceta co się tam kręcił,czy jest już czynne,to powiedział mi,że basen jeszcze nie działa, a cały obiekt będzie czynny za dwa tygodnie.Te dwa tygodnie to w połowie kwietnia minęło...Dziwi mnie to,że Ty już byłaś tam na weekend-ciekawe w który?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
podejrzany ten twoj komentarz anka dziwnie sie sklada ze masz taki sam nr IP co nick młody, fajna autoreklama :)
Polecam to miejsce na różne imprezy i spotkania, zarówno z rodziną jak i przyjaciółmi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
spa-mezowo jest już otwarte. Mają rewelacyjne ceny i bardzo tanio. Spędziłam weekend tam i rewelacja. Nigdzie nie ma takiego drugiego miejsca. Najlepsze miejsce na Kaszubach. Jedzenie też super, teraz spędzę tam święta z rodziną. Fajny klimat, miła atmosfera i super obsługa. Spa mieści się na ul. Plażowej w Mezowie za domkami letniskowymi. Super miejsce, cudoooooo ........................
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
może to w końcu otworzyli, ale jest cicho na ten temat, męczyli się parę lat, aby to otworzyć. Byłam w środku, wystrój piękny, całe wnętrze na wysokim poziomie, ale jak obsługa i cała reszta nie mam pojęcia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
spa-mezowo.pl
Spa Mezowo Naprawdę polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A co to za Villa? Coś ciekawego?

ja znam tylko "Ville" w Mezowie bo mialam tam poprawiny,ale o SPA nie slyszlam.Moze warto tam przedzwonic??
Dzięki. Nie znam więc pytam :-)

hehe:)

bk...mieszkam tu, a nie słyszałam o żadnej sali weselnej oddanej do użytku!! ale chyba wiem, o który budynek chodzi....tylko czy to juz jest wykończone, nie wiem, nie byłam tam... :) :P

ogólnie nie polecam nie sprawdzonych rzeczy :P
pozdrawiam

do góry