Widok
Mi Trylogię kazał przeczytać mój kiedyśniejszy chłopak;) A później zaciągnął mnie na to do kina. Niestety nie jestem fanką;)
Teraz byłam na Hobbicie w kinie i był dla mnie zdecydowanie lżejszy i podobał mi się. Mimio wielu krytycznych recenzji. Ale ja nie czytałam książki więc pewnie dlatego mam inną opinię;) Raczej już książki nie przeczytam:)
Teraz byłam na Hobbicie w kinie i był dla mnie zdecydowanie lżejszy i podobał mi się. Mimio wielu krytycznych recenzji. Ale ja nie czytałam książki więc pewnie dlatego mam inną opinię;) Raczej już książki nie przeczytam:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
@Vilette:
Ty sie znasz to pewnie będziesz wiedziała:
Nie oglądałem NIGDY niczego władcopierścieniowego albo hobbitowego. Zuepłnie mnie to nie pociąga.
Mimo tego, mam nieodparte wrażenie, że ogladałem jakiś film o hobbitach, trolach, krasnalach itp. na we wczesnych 80'tych.
Wiem, ze to nie Twoje lata - ale co to mógł być za film?
Tytułowego bohatera grał karzeł.
Ty sie znasz to pewnie będziesz wiedziała:
Nie oglądałem NIGDY niczego władcopierścieniowego albo hobbitowego. Zuepłnie mnie to nie pociąga.
Mimo tego, mam nieodparte wrażenie, że ogladałem jakiś film o hobbitach, trolach, krasnalach itp. na we wczesnych 80'tych.
Wiem, ze to nie Twoje lata - ale co to mógł być za film?
Tytułowego bohatera grał karzeł.
justtys nawet sobie tego nie wyobrażam i współczuję bo ja mam cały weekend pracujący raz w msc i narzekam , ale co tam chyba mogę :)
aby przetrawić jakoś ten weekend sączę drinka ha:) a co mnie tam
limuzyna w warsztacie ,nadal nie wiadomo o co kaman, bo znajomy jeszcze nie zajrzał - czekam na info, to sobie można pozwolić na procenty małe
aby przetrawić jakoś ten weekend sączę drinka ha:) a co mnie tam
limuzyna w warsztacie ,nadal nie wiadomo o co kaman, bo znajomy jeszcze nie zajrzał - czekam na info, to sobie można pozwolić na procenty małe