Widok
Ja zimę "uwielbiam" szczególnie bez wiatru i wilgoci w powietrzu.
Za dobrych czasów ,przyjeżdżał nasz sąsiad wozem strażackim i wylewał na przygotowane boisko wodę. Lodowisko było najbardziej obleganym miejscem na osiedlu :)
Pamiętam też jak uczyłam się jazdy na desce
z góry przy Plamie na Zaspie. Super przeżycia i fajna zabawa Szczególnie kiedy zjazd kończyłam na płocie ,lub odśnieżonym chodniku. No i spędzanie czasu z dzieciakami :)
Obecnie zimę uwielbiam za to ,że szybsze biegi włączam idąc do domu
i tym sposobem przejście z Przymorza na Zaspę oscyluje
w czasie 15min. Słyszałam iż będzie jeszcze zimniej,więc chyba padnie rekord.
Pozdrawiam zmotoryzowanych,biegających i chodzących
Za dobrych czasów ,przyjeżdżał nasz sąsiad wozem strażackim i wylewał na przygotowane boisko wodę. Lodowisko było najbardziej obleganym miejscem na osiedlu :)
Pamiętam też jak uczyłam się jazdy na desce
z góry przy Plamie na Zaspie. Super przeżycia i fajna zabawa Szczególnie kiedy zjazd kończyłam na płocie ,lub odśnieżonym chodniku. No i spędzanie czasu z dzieciakami :)
Obecnie zimę uwielbiam za to ,że szybsze biegi włączam idąc do domu
i tym sposobem przejście z Przymorza na Zaspę oscyluje
w czasie 15min. Słyszałam iż będzie jeszcze zimniej,więc chyba padnie rekord.
Pozdrawiam zmotoryzowanych,biegających i chodzących
mlocia :)
Jak można powiedzieć że zima jest piękna?
Uznam to za zmęczenie bo pozna godzina już była ;)
wiosna kochana to są ptaszki dające znać o swojej obecności, przyroda się budzi do życia, pachnie zielenią i spacerami, dzień jest dłuższy i nie nosi się tylu ubrań na sobie :) chodniki są "przejezdne" ulice czyste, najważniejsze że można trzymać się za ręce podczas spaceru i żaden mróz nie wygania do domu aby odmrozić konczyny ;)
oj, mogę bez końca wymieniać zalety mojej ukochanej pory roku :))) zima jest piękna kiedy ma się kominek i cały sezon "wolny" aby przesiedzieć przed nim popijając litry herbaty z cytrynką z ukochanym w ramionach :D podziwiając górskie widoki zaśnieżonych szczytów z ciepłego, małego domku gdzieś pod tatrami ----> kurcze, szkoda że rzczywistość jest mniej bajkowa ;)
Jak można powiedzieć że zima jest piękna?
Uznam to za zmęczenie bo pozna godzina już była ;)
wiosna kochana to są ptaszki dające znać o swojej obecności, przyroda się budzi do życia, pachnie zielenią i spacerami, dzień jest dłuższy i nie nosi się tylu ubrań na sobie :) chodniki są "przejezdne" ulice czyste, najważniejsze że można trzymać się za ręce podczas spaceru i żaden mróz nie wygania do domu aby odmrozić konczyny ;)
oj, mogę bez końca wymieniać zalety mojej ukochanej pory roku :))) zima jest piękna kiedy ma się kominek i cały sezon "wolny" aby przesiedzieć przed nim popijając litry herbaty z cytrynką z ukochanym w ramionach :D podziwiając górskie widoki zaśnieżonych szczytów z ciepłego, małego domku gdzieś pod tatrami ----> kurcze, szkoda że rzczywistość jest mniej bajkowa ;)
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.