Widok

Spacerówka Valco baby snap 4

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Bardzo proszę o opinie o tej spacerówce, czy któraś z mam z niej korzysta? Jak sie sprawdza w codziennym użytkowaniu? Czy jest problem jazdy nią po różnych nawierzchniach? Bede wdzieczna za opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja uzywam jako zapasowy wózek bo mój zwykły zajmuje sporo miejsca. Mam wersję z kołami piankowymi, jest tez taka z pompowanymi. Ja nim daję radę na kazdej nawierzchni, ale nie wiem czy jakbym uzytkowala go na co dzien to czy by to wytrzymał. Zajmuje mało miejsca, jest lekki - dla mnie bomba. Widuję ich sporo takze chyba się sprawdzają. Pan w mama i ja mi mówił że to jedne z najbardziej chodliwych spacerówek u nich

Bardzo dziękuje za odpowiedź. Może któraś jeszcze z mam korzysta z tego wózka?

Ja korzystam pół roku, nie mam nic do zarzucenia :) poza tym, że gąbkowy pałąk dla dziecka trochę ciężko się myję przy większych zabrudzeniach, ale to też mały problem, zamiast chusteczki nawilżanej muszę sięgnąć po jakąś gąbkę i tyle wad ;)

- bardzo lekki, ale ta lekkość nie przeszkadza w prowadzeniu
- długi pasek na ramie jest absolutnie hitem, po złożeniu można zanieść do domu mając obie ręce wolne - a jak wiadomo mamy co nosić ;)
- kosz jest pojemy i wygodny
- rozkłada się na płasko, wygodny system rozkładania (taka klamra), można delikatnie rozłożyć jak dziecko uśnie
- przedłużana budka i osłonka na nózki, nieprzemakalne
- koła pianowe ale całkiem duże, wygodne, można blokować choć ja z tego nigdy nie korzystałam
- radzi sobie ze schodami i krawężnikami, lekko sie podbija
- ma mały organizer z 3 kieszonkami :)
- bardzo wygodna rączka, okienko, siatki, materiał który super sie czyści, ładny, można dokupić inny kolor budki jak obecna się znudzi :)
- musi być wygodny, miałam antywózkowe dziecko, więcej niż 15min bez płaczu się nie dało, tak polubiło snapa że możemy w nim jeździć godzinami i ładnie w nim zasypia, od pierwszego spaceru
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam ja mam snapa 4denim na piankach.ogólnie wózek super lekki super się składa.na tapicerce nie widać brudu ani plam.co do kół to w pluche trochę słabo się jeździło ale dał radę.mam zamiar sprzedać i kupić nowszą wersję bo zakochałam się w snapie:-)

ja używam niecały rok i jestem w nim zakochana ;) nie kupiłabym żadnej innej spacerówki.
- waga - na tym zależało mi najbardziej bo muszę wnosić wózek na 1 piętro i dużo wkładam i wyciągam go z bagażnika
- rozkładane na płasko siedzisko - na pasku, wiec płynnie, kiedy dziecko zaśnie nie ma obawy że jakieś szarpanie je obudzi kiedy będziemy rozkładać oparcie
- ruchomy podnóżek - dużo spacerówek go nie ma a przy mniejszych dzieciach jest ważny
- ogromna buda - nigdy nie korzystałam z folii bo buda zakrywa cały wózek ;)
- dobrze się podbija
- można spokojnie prowadzić 1 ręką w przeciwieństwie do parasolek
- spory kosz na dole
- koła nie są malutkie co dodatkowo umożliwia jeżdżenie np po piaskowych alejach bez obawy ze się zakopiemy
- używany od czerwca 2016 - nic nie stuka, nie lata, nie poluzowało się, nie przetarło, nie zardzewiało

- piankowy pałąk jest rzeczywiście słaby - ja mam uszyty pokrowiec na rzep który wrzucam do pralki
- czarna tapicerka latem wiadomo nagrzewa się szybciej - również mam na siedzisko materiałowy wkład-materacyk

niestety nie płaca mi za reklamę :( ...a szkoda ;)

Mam ponad rok i uwielbiam go :) leciutki, zwrotny, bezproblemowy :) szczerze polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry