Widok
przede wszystkim musisz uważać przy zakupie.
Ja kupiłam używaną Esprit na Allegro i jest tragiczna - skrzypi, ma jakieś dziury i przebarwienia. Dodam, że na zdjęciu wyglądała rewelacyjnie.
Teraz wiem, że jak używany wózek to tylko od kogoś kto mieszka w okolicy, żebym mogła zobaczyć to cudo na żywo
Ja kupiłam używaną Esprit na Allegro i jest tragiczna - skrzypi, ma jakieś dziury i przebarwienia. Dodam, że na zdjęciu wyglądała rewelacyjnie.
Teraz wiem, że jak używany wózek to tylko od kogoś kto mieszka w okolicy, żebym mogła zobaczyć to cudo na żywo
www.naszekobiece.fora.pl
Spacerówka służy dłużej niż głęboi wózek i zastanawiam się czy po jednym dziecku wózek nie będzie już zużyty, skrzypiący, przetarty awaryjny...
Liczę na doświadczenie dziewczyn, które wożą młodsze maluchy w wózkach po starszym rodzeństwie i tych, które kupowały używane wózki.
Tyle dobrego czytałam o Maclarenach...nie wiem czy używany nie będzie jednak już "złomiasty"...
Liczę na doświadczenie dziewczyn, które wożą młodsze maluchy w wózkach po starszym rodzeństwie i tych, które kupowały używane wózki.
Tyle dobrego czytałam o Maclarenach...nie wiem czy używany nie będzie jednak już "złomiasty"...
to chyba zależy od wozka wlasnie i od jego uzytkowania... ja mam spacerowke jane nomada. od pol roku...ale ja nia wjezdzam zjezdzam schodami i jak dla mnie to na wiosne bedzie dobita i pewnie nawet do oddania sie nie nada... ja napewno bym wciemno uzywanego wozka nie kupila... moze warto zainwestowac i kupic nowy a potem sprzedac jesli oczywiscie sie bedzie nadawal ;) aa ja tez sie nad maclarenem zastanawiam...ale nad triumphem na wiosne... w mothercare maja mozna rozlozyc i przymierzyc dziecko a potem taniej na allegro kupic... chociaz w mothercare maja je za 480 zl a na allego nawet drozej czasami stoja...
Przyznam Ci się szczerze że nigdy nie zwracałam na to uwagi. I jak widzę te wszystkie wymysły na temat wózków to się zastanawiam czy wszystko ze mną było w porządku. Myślę, że to była jakaś tańsza firma. Ale serio nie pamiętam. Zwracałam głównie uwagę na to by był lekki, mieścił się w bagażnik i miał duży kosz na zakupy.:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Moja szwagierka miała ostatnio taki sam problem nie wiedziała czy zdecydować się na spacerówkę nową tanią czy używaną lepszej firmy. Była w sklepie i o dziwo nawet tam miły Pan stwierdził,że lepiej kupić lepszej firmy używaną ale od sprawdzonego sprzedawcy. Tak zrobiła i jest bardzo zadowolona za wózek zapłaciła połowę ceny a wózek ma jeszcze gwarancję w razie gdyby się zepsuł:)
Także moim zdaniem używany ale tylko z sprawdzonego źródła, bądź od allegrowicza z wieloma pozytywnymi komentarzami:)
Także moim zdaniem używany ale tylko z sprawdzonego źródła, bądź od allegrowicza z wieloma pozytywnymi komentarzami:)
Tinker, myślę, że z Tobą było wszystko w porządku :) Ja mam takie same odczucia i też śmieję się pod nosem, kiedy do rangi problemu urasta odpowiedni odcień pokrycia, który trzeba sprowadzić z końca świata, żeby był odpowiedni albo czy kółka mają mieć pełne felgi czy szprychy ;)))))
Podałam te marki, jako najmniej awaryjne i tyle.
Podałam te marki, jako najmniej awaryjne i tyle.