Widok

Spokojnej, sympatycznej dziewczyny na jesienne i nie tylko popołudnia :)

Właśnie tak na przekór pogodzie :) Jeżeli Tobie również dokucza czasem brak chętnej osoby na wyjścia na spacer, do kina, pubu, kawiarni czy restauracji to napisz do 27 latka z Gdańska, na co dzień pracującego, normalny, sympatyczny :) Chętnie poznam dziewczynę tak jak w tytule z trójmiasta i okolic, może być nieśmiała nie ma problemu. Zainteresowana dziewczyny zapraszam do napisania maila: ktos_trojmiasto@wp.pl
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukasz przyjaźni czy związku? Gdybym miała odpowiedzieć na takie ogłoszenie , to chyba przeszkadzałby mi fakt , że spotykasz się z kilkoma w jednym czasie, ale co kto lubi ..pozdrawiam i owocnych poszukiwań życzę ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak z kimś wyjdzie coś więcej to przecież oczywiste, że z Jedną bym się spotykał, zapraszam na mail :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Znaczy się, że co z 3 naraz na spacer idzie;> Czy nie umiem czytać ze zrozumieniem?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
blysk_kotka

Z miłą chęcią umówię się tylko z Tobą :))
Reflektujesz ???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
co za shit ,ludzie:D nic nie wiemy ani o "poszukującym" (a mail: "Ktoś@wp.pl" powala) i nie wiemy nic o Slawku... a moze to ta sama osoba? tez mam 27lat ,chętnie bym sie z kims poznala, ale poza wiekiem nie zdradzacie nic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to się zapytaj o to co cię interesuje - nie wiem nr.buta , kolor oczu ? przecież chłop nie będzie cv wklejał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak ktoś ma problemy z czytaniem i piszę, że napisałem tylko wiek, to nie mój problem, a i jeszcze wszędzie węszy spiski :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry