Widok
Cała Twoja wypowiedź świadczy że jesteś z tych co to koniecznie niezależnie od sytuacji atmosferycznej i warunków drogowych trzymają się 0,5 m od zderzaka pojazdu poprzedzającego. Bo to przecież zawsze trochę bliżej celu.
A tak na marginesie to na skrzyżowaniu nie masz się mieścić. Masz przez nie przejechać. A jak jest to niemożliwe to nie powinieneś na nie wjeżdżać. Ale przecież blokując skrzyżowanie zawsze będziesz te parę metrów bliżej celu niż czekając przed im prawda?
A tak na marginesie to na skrzyżowaniu nie masz się mieścić. Masz przez nie przejechać. A jak jest to niemożliwe to nie powinieneś na nie wjeżdżać. Ale przecież blokując skrzyżowanie zawsze będziesz te parę metrów bliżej celu niż czekając przed im prawda?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Mimo że nie rozumiem sensu tego pytania odpowiem. Mam.
Twoje pytanie nasuwa mi myśl że należysz do grupy kierowców dla których każdy pokonany metr ma tak wielkie znaczenie że wjeżdżają na skrzyżowanie mimo że za nim nie ma miejsca na kontynuowanie jazdy i po zmianie świateł blokują ulicę poprzeczną.
Twoje pytanie nasuwa mi myśl że należysz do grupy kierowców dla których każdy pokonany metr ma tak wielkie znaczenie że wjeżdżają na skrzyżowanie mimo że za nim nie ma miejsca na kontynuowanie jazdy i po zmianie świateł blokują ulicę poprzeczną.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
nikt nie mowi o blokowaniu skrzyżowania czy tez siedzeniu komuś na zderzaku .pisze o płynnej jezdzie a nie dłubaniu w nosie, gadaniu przez komórkę, drapaniu się po jajach i co tam kto jeszcze w korku robi ....jest zielone ruszamy i jedziemy a nie czekamy ze 30 sek jeszcze na bardziej zielone ...już bardziej nie będzie raczej ..
a w korku nie wiem po co komu odstep od poprzedzającego cię samochodu taki ze spokojnie wlazlyby 3 inne auta ...i tak co 10 auto robi taki odstęp dla wirtualnego chyba TIRa ..albo nawet trzech
a w korku nie wiem po co komu odstep od poprzedzającego cię samochodu taki ze spokojnie wlazlyby 3 inne auta ...i tak co 10 auto robi taki odstęp dla wirtualnego chyba TIRa ..albo nawet trzech