Widok
lepiej zeby nie zaniemówiła, tylko zeby powiedziala tak! pozukaj na kuponach. czasem daja opcje zorganizowania zareczyn np w wiezy czy prywatnej sali:)
Witam:)
Tak czeka cię poważne zadanie:)
Mnie mój narzeczony bardzo zaskoczył :)
I naprawdę utkwiło mi to w pamięci :)
W grudniową sobotę gdy byłam na uczelni a Dawid w domu ....zaprosił mnie do siebie na kolację :)
Czasami organizował taką kolację więc nic nie podejrzewałam :)
Były świece , i pyszne danie :)
I nic!!
Muzyka wzruszenia :)
Przez chwile pomyślałam może to zaręczyny ....ale nie :(:(:(
Po kolacji poprosiłam o kawę a JA kawy bez ciastka nie ruszam :P
Zapytałam czy ma choć batonika....a On dał ciasto i jajko z nie spodzinką (kocham)
Rozpakowałam jajko zjadłam jedna połówkę i oczywiście byłam ciekawa co tam jest za zabawka :)
Otwieram a tam PIERŚCIONEK!!!!!!!!!!
Popłakałam się i wtedy Dawid klękną:) :)
Ps. Potem powiedział mi że kupił pięć jajek i metoda prób i błędów udało mu zrobić idealne jajo:):):0
Tak czeka cię poważne zadanie:)
Mnie mój narzeczony bardzo zaskoczył :)
I naprawdę utkwiło mi to w pamięci :)
W grudniową sobotę gdy byłam na uczelni a Dawid w domu ....zaprosił mnie do siebie na kolację :)
Czasami organizował taką kolację więc nic nie podejrzewałam :)
Były świece , i pyszne danie :)
I nic!!
Muzyka wzruszenia :)
Przez chwile pomyślałam może to zaręczyny ....ale nie :(:(:(
Po kolacji poprosiłam o kawę a JA kawy bez ciastka nie ruszam :P
Zapytałam czy ma choć batonika....a On dał ciasto i jajko z nie spodzinką (kocham)
Rozpakowałam jajko zjadłam jedna połówkę i oczywiście byłam ciekawa co tam jest za zabawka :)
Otwieram a tam PIERŚCIONEK!!!!!!!!!!
Popłakałam się i wtedy Dawid klękną:) :)
Ps. Potem powiedział mi że kupił pięć jajek i metoda prób i błędów udało mu zrobić idealne jajo:):):0
ale zawodnik!
Mój K. oświadczył mi się w Egipcie totalnie niespodziewanie. Chciał zrobić tak, że wskoczy do basenu i wybiegnie i powie 'zobacz co tam wyłowiłem' ;) Ale trochę to nie wyszło, bo już było późno i sprzątali baseny ale i tak była to totalna niespodzianka. Mojej kumpeli obecny już mąż oświadczył się podczas lotu balonem:) Mojej mamy koleżanki córka miała takie oświadczyny: facet zabrał ją do teatru i podczas sztuki wyszedł niby do toalety, nagle pojawił się na scenie z pierścionkiem (musiał to wcześniej jakoś ukartować) i poprosił Ją o rękę. Słyszałam też o tym, że ktoś w kinie zrobił taką jakby prezentację zakończoną 'wyjdziesz za mnie'? i poleciało to w czasie reklam:) Pomysłów jest mnóstwo. Moim zdaniem fajne są podchody (ja zorganizowałam mojemu K na urodziny, świetnie się bawił i do dziś to wspomina);) Ale najlepiej dopasować to do osoby, do Jej zainteresowań, charakteru itp. Pomysłów i możliwości jest mnóstwo;)
no to u nas zaręczyny odbyły się tak : wracając z urlopu w maju mówił ,że zrobi kolację no ,a ja na to ,że ok no i od maja trochę mu zeszło aż we wrześniu powiedział ,że zaprasza mnie na kolacje ,a ja na to o ,której i kiedy no w piątek i tak z niepewnością zapytałam co będzie robił a ,on na to ,że rybę a, ja głośno mu ,że wszytko byle nie Panga bo jej nie na widzę oczywiście spaliłam mu danie główne bo przepis był wyłącznie do Pangi inna ryba nie bo nie taki przepis ;-) więc ja po 13 godzinach pracy głodna jak rydz bo nie było czasu na jedzenie przychodzę a tu świeczka Adwentowa na Stole i Kethup se myśle pewnie Pizza jak nic ,a z kuchni słyszę czy jestem mocno głodna a nie chce mu robić przykrości i mówię ,że niee za bardzo i słysze dalej bo wiesz Kochanie no biorąc pod uwagę ,że jesteś na Diecie to TY masz wersje mini ,a On wersja większa no mój Ł wchodzi do pokoju ,a na talerzu Parówka Drobiowa Morliny szt 1 dla mnie ,a on szt 2 .Jak ja to zobaczyłam Śmiechu to opanować nie mogłam a zanim się spostrzegłam ten klęczał z pierścionkiem przy tych parówkach oczywiście Drobiowe Morliny ........Głodna byłam do soboty do obiadu bo ze wszystkiego zapomniałam o jedzeniu
Mój narzeczony zabrał mnie na spacer w grudniowy wieczór do Gdańska. Bardzo lubi te świąteczne ozdoby: lampki, bombki itp. Chciał zobaczyć jak ustroili choinkę na Długiej. Właśnie pod tą choinką, jak oglądaliśmy lampki i bombki nagle uklęknął, wyjął pierścionek i zapytał się, czy za niego nie wyjdę.
Jesteśmy już długo ze sobą, ale miał wtedy taką minę jak 8 lat temu kiedy pytał się mnie, czy nie chcę z nim chodzić :D Potem poszliśmy na kolację....
Jesteśmy już długo ze sobą, ale miał wtedy taką minę jak 8 lat temu kiedy pytał się mnie, czy nie chcę z nim chodzić :D Potem poszliśmy na kolację....
Fakt, zrób to tak, żeby zapadłło jej w pamięć. No mój się jakoś nie popisał, bo bez romantyzmu, bez kawiatów, teoretycznie razem wybraliśmy pierscionek.
Tego samego dnia jak kupił pierścionek, mieliśy jechać do znajomych. Szykowałam się i w trakcie tego szykowania, podszedł i coś tam zaczął mamrotać czy nie zechce go denerwować do końca życia bla bla bla. Ja no to, czy się oświadcza teraz, a on że tak, to ja mu mówię, że chociaż byś uklęknął :) No to uklęknął, wyjął z kieszeni pierscionek i ja powiedziałam tak. Trochę mi było przykro, że tak zwyczajnie, nie jak na filmach... ale i tak go kocham :))
Tego samego dnia jak kupił pierścionek, mieliśy jechać do znajomych. Szykowałam się i w trakcie tego szykowania, podszedł i coś tam zaczął mamrotać czy nie zechce go denerwować do końca życia bla bla bla. Ja no to, czy się oświadcza teraz, a on że tak, to ja mu mówię, że chociaż byś uklęknął :) No to uklęknął, wyjął z kieszeni pierscionek i ja powiedziałam tak. Trochę mi było przykro, że tak zwyczajnie, nie jak na filmach... ale i tak go kocham :))
Ostatnio rozmawialysmy z kumpelami na ten temat i tez cos jedna wspominala,ze w velavesie ponoc jest wprowadzili oferte zareczynowa, uroczysta kolacja, specjalnie udekorowane spa, upojna noc itd hehe;) ale mysle,ze najlepiej to bedzie wejsc na www hotelu, albo tam zadzwonic;)
Mysle ze na prawde tym mozesz zaskoczyc swoja dziewczyne, a do tego zostalabym z nia na Twoim miejscu jeszcze na kilka dni na relaks w spa;p
Mysle ze na prawde tym mozesz zaskoczyc swoja dziewczyne, a do tego zostalabym z nia na Twoim miejscu jeszcze na kilka dni na relaks w spa;p
zaręczyny-taki pakiet mają w Hotelu Ara albo Hotel La siesta!
Mój mąż oświadczył mi się dość niespodziewanie. Zabrał mnie na kolejną "miesięcznicę" do tego samego miejsca gdzie byliśmy na pierwszej randce - Bookarnia w Sopocie. Zamówiliśmy kawę, wspominaliśmy jak to było 10 miesięcy wcześniej potem poszukaliśmy książek na półkach i usiedliśmy z nimi do stolika. Wtedy mój (wtedy jeszcze) chłopak podał mi książkę i powiedział, ze na końcu jest test który chce żebym rozwiązała. Otworzyłam książkę a tam między kartkami włożony był pierścionek, patrzę na niego a on powiedział kilka cudownych słów i zadał to bardzo ważne pytanie. Powiedziałam tak, rozpłakałam się o on zszedł na dół (lokal jest piętrowy) i wziął przyniesione wcześniej i schowane róże i wrócił do mnie z bukietem. Stanowiliśmy pewnie małą sensację ale było mi wszystko jedno taka byłam szczęśliwa.
Niby zaręczyny to nie teatrzyk ale warto się trochę do tego przygotować i sprawić żeby ta chwila różniła się od tej w której pytasz jaką zrobić jej herbatę czy jaki ma ochotę obejrzeć film :)))
Niby zaręczyny to nie teatrzyk ale warto się trochę do tego przygotować i sprawić żeby ta chwila różniła się od tej w której pytasz jaką zrobić jej herbatę czy jaki ma ochotę obejrzeć film :)))
może w ten sposób? :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hya9xxn7CA0
My wyjechalismy do Paryża, moj maz zaproponowal taka wycieczke i wlasnie tam kiedy o pelnej godzinie wieza zaczela migodac oswiadczyl mi sie.
Sadze ze chyba nie ma nic bardziej romantycznego
a zareczyny w domu przy rodzicach sa chyba bardziej na pokaz, taki spontan gdzie jestescie tylko wy jest najlepszy, bo przeciez to wy bedziecie zyc razem a nie wasi rodzice. pozdrawiam
Sadze ze chyba nie ma nic bardziej romantycznego
a zareczyny w domu przy rodzicach sa chyba bardziej na pokaz, taki spontan gdzie jestescie tylko wy jest najlepszy, bo przeciez to wy bedziecie zyc razem a nie wasi rodzice. pozdrawiam
Moj narzeczony zabral mnie na wycieczke, ale nie byle jaka musielismy sie udac do hotelu na wysepce, ale tam oprocz jednego promu dziennie nie da sie dostac, wiec czekalismy na prom 4 godziny.
Zameldowalismy sie do hotelu i postanowilam, ze czas aby obejrzec wyspe. Wychodzac on mowi, ze moze najpierw zjemy. Po obiedzie poszlismy na plaze, ale komary prawie nas zjadly.
Moj narzeczony, caly czas spogladal na przystan i wsciekal sie, ze sa na niej ciagle ludzie.
Nic nie podejrzewalam.
Podeszlismy, piekny szkocki zachod slonca-padla propozycja, abym zrobila zdjecie panoramiczne- wiec robie a strzaleczka na wyswietlaczu pokazuje skrec w prawo, wiec skrecam, a moj narzeczony krzyczy musisz skrecic w lewo, wiec tak zrobilam.
Po chwili ludzie zaczeli bic brawo odwracam sie a tu on na kolanach belkota- nawet nie pamietam co, hehehe.
Kazalam mu wstac, wizalam go pod pache i mowie co ty robisz ci ludzie nie rob mi wstydu hehe- bylam w szoku.
Po kilku metrach uklekna jeszcze raz.
Kocham xxxx
Zameldowalismy sie do hotelu i postanowilam, ze czas aby obejrzec wyspe. Wychodzac on mowi, ze moze najpierw zjemy. Po obiedzie poszlismy na plaze, ale komary prawie nas zjadly.
Moj narzeczony, caly czas spogladal na przystan i wsciekal sie, ze sa na niej ciagle ludzie.
Nic nie podejrzewalam.
Podeszlismy, piekny szkocki zachod slonca-padla propozycja, abym zrobila zdjecie panoramiczne- wiec robie a strzaleczka na wyswietlaczu pokazuje skrec w prawo, wiec skrecam, a moj narzeczony krzyczy musisz skrecic w lewo, wiec tak zrobilam.
Po chwili ludzie zaczeli bic brawo odwracam sie a tu on na kolanach belkota- nawet nie pamietam co, hehehe.
Kazalam mu wstac, wizalam go pod pache i mowie co ty robisz ci ludzie nie rob mi wstydu hehe- bylam w szoku.
Po kilku metrach uklekna jeszcze raz.
Kocham xxxx
Moje oświadczyny były zaskoczeniem. Razem z moim obecnym narzeczonym a wowczas chłopakiem wynajeliśmy mieszkanie cały dzień zwoziliśmy tam nasze rzeczy. Po jakimś czasie oznajmil że koniecznie musi wyjść po napoj. Zostałam sama w pustym mieszkaniu z kartonami a tu nagle domofon. Okazalo się ze to poczta kwiatowa w dodatku do mnie. Zdziwienie ogromne. Pani Wręczyła mi list i ogromny bukiet róż (moich ulubionych) List okazał się wyznaniem miłości od mojego chłopaka. w całym zaczytaniu zamieszaniu nie usłyszałam jak wszedł. Oczywiście uklękł jescze wyznając uczucia i stwierdzając że to najlepszy moment na oświadczyny bo zapamiętam go jako początek nowej wspólnej drogi
Super pomysłem jest Paryż ale kosztowna jest to impreza. Na tą chwile nie mogę sobie pozwolic ale moze w jakas rocznicze to kto wie. Z tych wszystkich propozycji zdecydowalem sie na zareczyny w Velavesie. Nikt z moich znajomych nie zrobil takich zaręczyn dlatego ja chce. Super się zapowiada ten wspaniały dzień :)
no i każda z wypowiedzi tych "panów" zachwala zaręczyny w Velavesie, mimo że sami rzekomo się tam nie oświadczali... pewnie wtedy byłoby to zbyt podejrzane (gdyby nagle jeden i drugi oświadczyli się tam), ale obaj przemycają informacje, jakie atrakcje oferuje Velaves.
trzeba przyznać - reklama kreatywna...
trzeba przyznać - reklama kreatywna...