Widok
Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna
Jest propozycja takiego spotkania w Edwardzie (Centrum Zabaw Twórczych Edward ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa)
- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?
- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?
Podaj dalej, im więcej nas przyjdzie tym będzie weselej:
Na stronie: http://www.centrumedward.pl/index.php jest już oficjalne zaproszenie na spotkanie-wyprzedaż wiosenną :-)
"Centrum Zabaw Twórczych Edward oraz „Forumki” Trójmiasto zapraszają na odzieżowy, zabawkowy kiermasz! W końcu WIOSNA w SZAFIE!!!
Jeśli chciał(a)byś wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne swoje ubrania, zabawki, dziecięce ubranka, odzież ciążową, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie, herbacie zapraszamy do Centrum Edward na giełdę rzeczy używanych.
w niedzielę 21.03.2010 w godz. 11.00 – 13.00
Wstęp: 5 zł
Zgłoszenia do udziału w giełdzie przyjmujemy telefoniczne lub mailowo. Zapraszamy!
Uprzejmie informujemy, że w Centrum Edward obowiązuje zmiana obuwia."
Adres: Centrum Zabaw Twórczych EDWARD, ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa
Od siebie dodam, że można też przynieść własne prace- kolczyki, biżuterię, filcowe cuda, przedmioty zdobione decoupage do sprzedania, wymiany.
Będę miła kolczyki z koralikami ze szkła weneckiego i ramki do zdjęć dla dzieci :-)
Na stronie: http://www.centrumedward.pl/index.php jest już oficjalne zaproszenie na spotkanie-wyprzedaż wiosenną :-)
"Centrum Zabaw Twórczych Edward oraz „Forumki” Trójmiasto zapraszają na odzieżowy, zabawkowy kiermasz! W końcu WIOSNA w SZAFIE!!!
Jeśli chciał(a)byś wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne swoje ubrania, zabawki, dziecięce ubranka, odzież ciążową, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie, herbacie zapraszamy do Centrum Edward na giełdę rzeczy używanych.
Zgłoszenia do udziału w giełdzie przyjmujemy telefoniczne lub mailowo. Zapraszamy!
Adres: Centrum Zabaw Twórczych EDWARD, ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa
Od siebie dodam, że można też przynieść własne prace- kolczyki, biżuterię, filcowe cuda, przedmioty zdobione decoupage do sprzedania, wymiany.
Będę miła kolczyki z koralikami ze szkła weneckiego i ramki do zdjęć dla dzieci :-)
ja tez na 99% będę:)
a szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o tej akcji w Gdyni - też bym się wybrała, ale będę śledzić na przyszłość:)
Agnieszka 1303 - a będziesz miała chłopca czy dziewczynkę? bo ja mam duużo ciuszków dla dziewczynki do sprzedania i tez jestem z Gdyni:) jak jestes zainteresowana - daj znać:)
a szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o tej akcji w Gdyni - też bym się wybrała, ale będę śledzić na przyszłość:)
Agnieszka 1303 - a będziesz miała chłopca czy dziewczynkę? bo ja mam duużo ciuszków dla dziewczynki do sprzedania i tez jestem z Gdyni:) jak jestes zainteresowana - daj znać:)
Przed przeprowadzka umysl i szafy otwarte, dobry moment, chodzi o nasze rzeczy, bo synkowa wyprzedaz robilam sierpien/wrzesien ostatnio i to akurat tak cyklicznie :))) .
Zapisalismy synka do przedszkola nr 52, niedaleko jest 18 (podstawowka) najlepsza w Gdyni i na nasze szczescie nasz nowy rejon. Bo podobno dostac sie tam spoza rejonu to praktycznie niemozliwe, sprawdzalam rejon w UM ;) . No i z tego przedszkola przejdzie z wieksza grupa dzieci do szkoly, nie bedzie zaczynal wszystkiego od nowa.
Zapisalismy synka do przedszkola nr 52, niedaleko jest 18 (podstawowka) najlepsza w Gdyni i na nasze szczescie nasz nowy rejon. Bo podobno dostac sie tam spoza rejonu to praktycznie niemozliwe, sprawdzalam rejon w UM ;) . No i z tego przedszkola przejdzie z wieksza grupa dzieci do szkoly, nie bedzie zaczynal wszystkiego od nowa.
Miejsce i termin aktualny :-) Wkleję dla przypomnienia:
Jeśli chciał(a)byś wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne: swoje ubrania, odzież ciążową, dziecięce ubranka, zabawki, książki, biżuterię, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie, herbacie zapraszamy do Centrum Edward na giełdę rzeczy używanych.
Prosimy o wcześniejsze zgłoszenie chęci uczestnictwa w warsztatach pod nr tel.: 58 511 02 44 lub 509 701 802, e-mailowo: centrumedward@gmail.com lub osobiście w Centrum Zabaw Twórczych Edward (ul. Rodakowskiego 3a, 80-304 Gdańsk-Oliwa)
Jeśli chciał(a)byś wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne: swoje ubrania, odzież ciążową, dziecięce ubranka, zabawki, książki, biżuterię, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie, herbacie zapraszamy do Centrum Edward na giełdę rzeczy używanych.
Prosimy o wcześniejsze zgłoszenie chęci uczestnictwa w warsztatach pod nr tel.: 58 511 02 44 lub 509 701 802, e-mailowo: centrumedward@gmail.com lub osobiście w Centrum Zabaw Twórczych Edward (ul. Rodakowskiego 3a, 80-304 Gdańsk-Oliwa)
juz sie zapisalam, biore osoby towarzyszace i tych osob nie trzeba zapisywac, dziewc zyny ile sie juz zapisalo? zebysmy mialy chociaz ogolna wizje ile nas tam bedzie
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
jesli wezme meza i dziecko to za nich tez place 5 zl?
fiifi jedna forumka proponowala zrobienie podobnego spotkania u siebie w domu wlasnie w Gdyni :) ale chetnych na Gdynie nie bylo bo ciut za daleko sie wydalo wiec zostalo w martwym punkcie az Marta nie zorganizowala tego w Edwardzie
ja chetnie bym was goscila ale juz pisalam ze na moich metrach to ledwie gartska by sie nas zmiescila :)
fiifi jedna forumka proponowala zrobienie podobnego spotkania u siebie w domu wlasnie w Gdyni :) ale chetnych na Gdynie nie bylo bo ciut za daleko sie wydalo wiec zostalo w martwym punkcie az Marta nie zorganizowala tego w Edwardzie
ja chetnie bym was goscila ale juz pisalam ze na moich metrach to ledwie gartska by sie nas zmiescila :)
Dziewczyny, a może zapowiedzmy kto z czym będzie i czego będzie szukał?
Nie wiem czy jest sens, żebym przychodziła z ciuszkami dla niemowlaczka jeżeli będą mamy starszych dzieci.
Ja mam do sprzedania:
ubranka dziecięce - małe rozmiary oraz ubrania ciążowe.
Chętnie kupię:
ubranka dla dziewczynki od wzrostu 74cm, biżuterię, gadżety upominkowe.
:-)
Nie wiem czy jest sens, żebym przychodziła z ciuszkami dla niemowlaczka jeżeli będą mamy starszych dzieci.
Ja mam do sprzedania:
ubranka dziecięce - małe rozmiary oraz ubrania ciążowe.
Chętnie kupię:
ubranka dla dziewczynki od wzrostu 74cm, biżuterię, gadżety upominkowe.
:-)
właśnie się zapisałam :)
będę miała trochę ciuszków po Zośce, ale pewnie więcej będzie moich, bo koleżanka niedługo urodzi córeczkę więc większość przekażę jej, no i jeśli czas pozwoli to "podziergam" trochę kolczyków do przyszłej niedzieli :)
A więc do zobaczenia :)
będę miała trochę ciuszków po Zośce, ale pewnie więcej będzie moich, bo koleżanka niedługo urodzi córeczkę więc większość przekażę jej, no i jeśli czas pozwoli to "podziergam" trochę kolczyków do przyszłej niedzieli :)
A więc do zobaczenia :)
będę miała do sprzedania ubranka dla dziewczynek - od rozmiaru 74cm (kilka też mniejszych), sporo nowych z metkami (nietrafione rozmiary dostałam). trochę ubrań po mnie i moja siostra też worek ubrań różnych:) więc sporo rzeczy:)
a chętnie kupię ubrania w rozmiarze 104cm dla dziewczynki:) i dla siebie coś nowego do szafy:)
a chętnie kupię ubrania w rozmiarze 104cm dla dziewczynki:) i dla siebie coś nowego do szafy:)
dziewczyny a interesowałby was książki? mam sooro do poczytania o te,atyce kryminalnej, zakupione jako nowe w ksiegarni, przeczytane i odłożone na półkę, kiedyś na innym forum je sprzedawałam, więc może i tu się znajdą chętne?
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ok ok :) czekam na decyzję siostry czy pojedzie ze mną bo ja nie mam autka i samej to mi nie pasi jechać taki kawał, dam znać jak ona się zdecyduje bo tez ma ciuszki po dzieciach i zabawki :)
ja tez bede na sto procent, nawet jak nic nie psrzedam to chce dla malego cos kupic, na 98 104, a czy ktoras z was bedzie miala meskie ciuchy? tylko ze potrzebny rozmiar xxl, moj maz tez trenuje na silce i jest dosyc duzy i wysoki i ciezko z ubraniami dla niego
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
chyba też się wybiorę bo widzę że zapowiada się fajnie, mam ciuszki dla chłopca na 74-80cm sweterki, spodnie, bluzeczki
kilka mniejszych ciuszków, może jakieś zabawki
a i mam ciuszki na lato 68/74 cm
a sama też chętnie coś kupię:)
interesowałyby mnie ubranka na lato dla chłopca na 92 cm i bluzy na wiosnę na ten rozmiar, będzie ktoś miał?
pozdrawiam
Aga
kilka mniejszych ciuszków, może jakieś zabawki
a i mam ciuszki na lato 68/74 cm
a sama też chętnie coś kupię:)
interesowałyby mnie ubranka na lato dla chłopca na 92 cm i bluzy na wiosnę na ten rozmiar, będzie ktoś miał?
pozdrawiam
Aga
widzę, że moja sis wypowiedziała się wyżej, a to znaczy że i ja pewnie będę, Marta postaram się dać ci znać tak do czwartku, będzie oki?
ja przytargałam ze swojego domku kilka książek no i zabrałabym kartki okolicznościowe do pokazania, a może i do kupienia :)
ja przytargałam ze swojego domku kilka książek no i zabrałabym kartki okolicznościowe do pokazania, a może i do kupienia :)
bigbeat tak robię - of course, kilka razy się tu ogłaszałam, poszukam może jakiś stary wątek się ostał - zparaszam jakby co :) kartki świąteczne już wszystkie wyprzedane i nie będzie nowych...
Dziewczyny ale super! Napewno będę :-) Na sprzedaż mam głównie moje ubrania, sporo ubrań markowych np. z solara. Muszę zrobić porządki w szafie, bo też się przeprowadzam.
Co bierzecie na tzw. rozłożenie? A może jakiś kocyk wystarczy, bo ja nie mam rozkładanego stoliczka na którym mogłabym połóżyć rzeczy.
No i jak to będzie wyglądało, podpisujemy się na zrobionych przez siebie metkach i dopisujemy ceny i to leży czy musimy przy tym stać? Chodzi mi o to, że ja też chętnie coś kupię :-) a nie tylko sprzedam.
Co bierzecie na tzw. rozłożenie? A może jakiś kocyk wystarczy, bo ja nie mam rozkładanego stoliczka na którym mogłabym połóżyć rzeczy.
No i jak to będzie wyglądało, podpisujemy się na zrobionych przez siebie metkach i dopisujemy ceny i to leży czy musimy przy tym stać? Chodzi mi o to, że ja też chętnie coś kupię :-) a nie tylko sprzedam.
a dajcie jakiś telefon, bo rozumiem że zapisać się to mus tak?
Karolinka29- mus, nie mus :-), ale proszą w ogłoszeniu na ich stronie :-)
Centrum Zabaw Twórczych EDWARD
Ewa Ziółkowska
ul. Rodakowskiego 3a
80-304 Gdańsk-Oliwa
email: centrumedward@gmail.com
http://www.centrumedward.pl/index.php
Tel. recepcja/fax: +48 (58) 511 02 44
Centrum Zabaw Twórczych EDWARD
Ewa Ziółkowska
ul. Rodakowskiego 3a
80-304 Gdańsk-Oliwa
email: centrumedward@gmail.com
http://www.centrumedward.pl/index.php
Tel. recepcja/fax: +48 (58) 511 02 44
dziewczyny a macie takie odczucie troche jakby dreszcz w brzuchu ze spotkamy sie pierwszy raz i juz nie bedziemy takie anonimowe?:) ja sie ciesze bo klikac kazdy moze ale jak przychodzi co do czego to czasami na zyow sa zupelnie inne odczucia,
uuuuu salambo to szkoda, ja tez dzisiaj ledwo chodze bo tak mnie boli kregoslpu ale n aszczecie mam w domu masazyste i do niedzieli bedzie mnie masoal:)
a ja będę z siostrą; napisałam maila do Edwarda :)
też czuje swojego rodzaju zaciekawienie i dreszcz, ale ja byłam kilkakrotnie na spotkaniach z weselnika więc mam już wprawkę :)
czy ktoś by reflektował na jakieś konkretne kartki (oprócz wielkanocnych) to mogłabym zabrać gotowe już do dobioru, bo tak to będę miała tylko standardowe urodzinowe, na dzień Matki itp. a jak ktoś by chciał indywidualne to mogę przygotować np. z imionami czy fotkami, dajcie znać, mamy jeszcze trzy dni
też czuje swojego rodzaju zaciekawienie i dreszcz, ale ja byłam kilkakrotnie na spotkaniach z weselnika więc mam już wprawkę :)
czy ktoś by reflektował na jakieś konkretne kartki (oprócz wielkanocnych) to mogłabym zabrać gotowe już do dobioru, bo tak to będę miała tylko standardowe urodzinowe, na dzień Matki itp. a jak ktoś by chciał indywidualne to mogę przygotować np. z imionami czy fotkami, dajcie znać, mamy jeszcze trzy dni
ja też będę z siostrą:) mężu zostaje w domu z córeczkami:)
a jeszcze co do rzeczy, które będę miała do sprzedania - uzbierało się tego... sama jestem zaskoczona:) ubrania po mnie i siostrze, ubranka po dziewczynkach, trochę nowych z metkami (nietrafione rozmiary dla dziewczyn), zabawki... sporo:)
i uważam, że ten pomysł z cenami na metkach rewelacyjny!!! wczoraj robiłam cały wieczór:)
do zobaczenia!!!
a jeszcze co do rzeczy, które będę miała do sprzedania - uzbierało się tego... sama jestem zaskoczona:) ubrania po mnie i siostrze, ubranka po dziewczynkach, trochę nowych z metkami (nietrafione rozmiary dla dziewczyn), zabawki... sporo:)
i uważam, że ten pomysł z cenami na metkach rewelacyjny!!! wczoraj robiłam cały wieczór:)
do zobaczenia!!!
Caroca, jeśli je masz jeszcze, to weź :):)
Szwagierka już co prawda powoli kończy pedagogikę, ale moja siostra jest na 2. roku na UG, to pewnie jej by się też przydało :)
Ja planuję być :) Zapisałam się, w sumie za dwie godzinki wyjeżdżamy już do Gdańska (mieszkamy za Wejherowem) i nocujemy u mojej babci. Zrobimy przy okazji zakupy w Gda, spacerek zaliczymy i kino :)
Właśnie spakowałam rzeczy na sprzedaż, sporo tego wyszło :) Ale pewnie większość będzie dziewczyn sprzedających ciuszki :)
Szwagierka już co prawda powoli kończy pedagogikę, ale moja siostra jest na 2. roku na UG, to pewnie jej by się też przydało :)
Ja planuję być :) Zapisałam się, w sumie za dwie godzinki wyjeżdżamy już do Gdańska (mieszkamy za Wejherowem) i nocujemy u mojej babci. Zrobimy przy okazji zakupy w Gda, spacerek zaliczymy i kino :)
Właśnie spakowałam rzeczy na sprzedaż, sporo tego wyszło :) Ale pewnie większość będzie dziewczyn sprzedających ciuszki :)
ika o tym samym pomyślałam :-) jak już wcześniej napisałam ja poza sprzedażą jestem zainteresowana kupowaniem. Nie wiem jak to pogodzę. Biorę ze sobą ubrania, drobiazgi do domu i maskotki -czyli miszmasz. Nie bardzo wyobrażam sobie ewentualne mierzenie ciuszków. A sama chętnie zapoluję na jakieś nowe wdzianka.
ja zmieniłam sobie godzine szkolenia i bede, a co tam...troche z ludzmi poprzebywam....Karolina wezme dla Ciebie te ubranka, to nie bede sie fatygowac w poniedziałek
no ja sobie juz gadam ze nie mam kupowac ubranek dla mojej bo ma na rok do przodu ale jak znam siebie to pewnie cos wynajde bo ja jezeli chodzi o córke to zakupoholiczka..wiec moze choc jakas fajna zabawke wykukam :)
do zobaczyska
no ja sobie juz gadam ze nie mam kupowac ubranek dla mojej bo ma na rok do przodu ale jak znam siebie to pewnie cos wynajde bo ja jezeli chodzi o córke to zakupoholiczka..wiec moze choc jakas fajna zabawke wykukam :)
do zobaczyska
ja już też jestem prawie gotowa, wczoraj do wieczora robiłam różne karteczki :) zostało mi tylko ponajklejanie cen na książki
ale jaja a ja się cały czas zastanawiałam gdzie jest nasza organizatorka, a ty martszp siedziałaś obok mnie, szkoda że nie powiedziałaś kim jesteś :) miło było mi na żywo spotkać AgusięGda i Carocę i jeszcze jedną Agnieszkę, ale nie wiem jakiego ma tu nicka
ika ty się malowałaś prawda? ja siedziałam koło babek z oriflameu :)
mi również było miło poznać :))))
cóż - pewnie na następnym tego rodzaju spotkaniu będziemy już odważniejsze ;) i jakoś łatwiej Nam pójdzie zapoznanie się w realu ;)
Martszp - czyli czapeczkę kupiłam u Twojej koleżanki :P tam gdzie były też Twoje ramki :)))
my siedzieliśmy po drugiej stronie przejścia ;)
cóż - pewnie na następnym tego rodzaju spotkaniu będziemy już odważniejsze ;) i jakoś łatwiej Nam pójdzie zapoznanie się w realu ;)
Martszp - czyli czapeczkę kupiłam u Twojej koleżanki :P tam gdzie były też Twoje ramki :)))
my siedzieliśmy po drugiej stronie przejścia ;)
rzeczywiście więcej sprzedających niż kupujących... ale to chyba trochę wina organizatorów - uważam, ze osoby, które chciały tylko kupować nie powinny płacić...
mi udało się trochę ciuszków sprzedać i zabawkę:) i trochę powymieniać ciuszków z Yecath - bardzo miło mi było Cie poznać:)
poznałam również Majkę123 i Ikę. A która z Was była z takim malutkim synusiem na rękach?
Kupiłam dla siostry śliczne filcowe kolczyki:)
Madia - czy Ty czasem nie kupiłaś wiekszej ilości ciuszków dla córeczki ode mnie? Byłam z siostrą właściwie w przejściu między pomieszczeniami:)
Fajny pomysł, ale chyba za mało rozreklamowany niestety:( miejmy nadzieję, że następnym razem będzie lepiej:)
Pozdrowienia!
mi udało się trochę ciuszków sprzedać i zabawkę:) i trochę powymieniać ciuszków z Yecath - bardzo miło mi było Cie poznać:)
poznałam również Majkę123 i Ikę. A która z Was była z takim malutkim synusiem na rękach?
Kupiłam dla siostry śliczne filcowe kolczyki:)
Madia - czy Ty czasem nie kupiłaś wiekszej ilości ciuszków dla córeczki ode mnie? Byłam z siostrą właściwie w przejściu między pomieszczeniami:)
Fajny pomysł, ale chyba za mało rozreklamowany niestety:( miejmy nadzieję, że następnym razem będzie lepiej:)
Pozdrowienia!
Dziewczyny ja kompletnie nie kojarzę, która jest która, może te plakietki powinnyśmy robić na następnę spotkanie :-) Ja miałam skórzaną kurteczkę i granatowy szalik. Miałam głównie damskie ubranka i o dziwo pod koniec całkiem sporo ich sprzedałam.
Też myślę, że przy kolejnym spotkaniu napewno będziemy rozmowniejsze :-)
Miło mi było Was poznać.
Też myślę, że przy kolejnym spotkaniu napewno będziemy rozmowniejsze :-)
Miło mi było Was poznać.
a ja kupiłam piękne kolczyki od Ententino, bardzo się w domu podobały :) też uważam, że następnym razem trzeba to troszkę inaczej rozwiązać, płacą tylko sprzedający, a więcej akcję reklamować dla kupujących; no i dla nas jakieś identyfikatory; cały czas nie mogę przeżyć, dlaczego martszp się nie ujawniła, a ja tak chciałam ją poznać osobiście...
magda1985 no Ciebie poznalam jako druga bo pierwsza to byla yeach :):) :)
ja z ubrnek dla dzieci nic nie kupilam bo takich duzych nie bylo a szkoda gdyz potrzebuje teraz sporo dla mojej cory :) ale moglam choc popatrzec na te male sliczne ciuszki i powspominac jak to bylo jak moja mala byla taka! mala :)
ja z ubrnek dla dzieci nic nie kupilam bo takich duzych nie bylo a szkoda gdyz potrzebuje teraz sporo dla mojej cory :) ale moglam choc popatrzec na te male sliczne ciuszki i powspominac jak to bylo jak moja mala byla taka! mala :)
ja tez bylam na kiermaszu sprzedajacym. szkoda, ze bylo tak malo ludzi z zewnatrz (kupujacych). Wg mnie tak jak napisal ktos wyzej to wina slabej akcji reklamowej. Taki kiermasz to napewno dla przyszlych mam i tych ktore juz maja dzieci swietna okazja zeby nie tyle zarobic co oproznic szafy zeby zrobic miejsce na nowe, wiekszze ubranka i butki.
Dziewczyny, a moze warto zrobic takie spotkanie w domu. Napisac co sie ma, z jakiej ktos jest dzielnicy i czego ewentualnie potrzebuje. Taki mini kiermasz. Ja jestem z Osowej, i mam multum rzeczy dla malucha rozm. 56-80 (dla dziewczyni i chlopca ale wiecej dla dzewczynki), kurteczki na wiosne plus wanienka, rozki dla niemowlaka, reczniki, dwa pchacze dla uczacych sie chodzic i z calkiem innej beczki Suknie Slubna :)
Spotkanie moze byc u mnie :)
Moja sasiadka, z ktora tez bylam na kiermaszu ma ubranka dla dziewczynki, butki, kosmetyki...
Moze to jest jakis sposob na to zeby nie wystawiac sie na allegro czy pisac wiele ogloszen w innych portalach.
Dziewczyny, a moze warto zrobic takie spotkanie w domu. Napisac co sie ma, z jakiej ktos jest dzielnicy i czego ewentualnie potrzebuje. Taki mini kiermasz. Ja jestem z Osowej, i mam multum rzeczy dla malucha rozm. 56-80 (dla dziewczyni i chlopca ale wiecej dla dzewczynki), kurteczki na wiosne plus wanienka, rozki dla niemowlaka, reczniki, dwa pchacze dla uczacych sie chodzic i z calkiem innej beczki Suknie Slubna :)
Spotkanie moze byc u mnie :)
Moja sasiadka, z ktora tez bylam na kiermaszu ma ubranka dla dziewczynki, butki, kosmetyki...
Moze to jest jakis sposob na to zeby nie wystawiac sie na allegro czy pisac wiele ogloszen w innych portalach.
zoya ja wlasnie zaproponoalam takie spotkanie domowe ale ze nie bylo chetnych wiec Marta zorganizowala to w Edwardzie i super!
ale mysle tez ze jakbysmy zorganizowaly cos takiego np w jakims domku u kogos to byloby moze bardziej spontanicznie, moglybysmy posiedziec bez limitu, swobodnie i spokojnie i na luzie poogladac poprzymierzac :) ja chetnie bym zaprosila do siebie ale moje mieszkanko jest bardzo male
white-rabbit proponowala u siebie w domku w Gdyni ale nie bylo zainteresowanych...ale mysle ze to jest fajny pomysl :)
ale mysle tez ze jakbysmy zorganizowaly cos takiego np w jakims domku u kogos to byloby moze bardziej spontanicznie, moglybysmy posiedziec bez limitu, swobodnie i spokojnie i na luzie poogladac poprzymierzac :) ja chetnie bym zaprosila do siebie ale moje mieszkanko jest bardzo male
white-rabbit proponowala u siebie w domku w Gdyni ale nie bylo zainteresowanych...ale mysle ze to jest fajny pomysl :)
hej, dzieki Martyna za akcje,co prawda nic nie sprzedalam ale kupilam dla malego kilka ciuszkow,przynajmniej moj synek sie pobawil z dziecmi, ja poznalam tylko Martyne no i wiem ktorqa to Karolinka a ktora enten tio, nie poz nalam nikogo innego, szkoda ze byly dwie sale,po zdrawiam:)
szry obisly golf, jeansy, obcasy, kolczyki od dotyk aniola, bylam z mezem, ,synem i mama:) bylam zaraz przy drzwiach w tej pierwszej sali, z mega sterta ciuchow wywalonych jak w lumpeksie:)
a kto ode mnie kupił dwie rózowe bluzeczki z krótkim rekawkiem, nowe?? chyba dla czterolatki??....ja załuje ze swojej córy nie wziełam,ale by miała radoche...i z która dziewczyna jestem umówiona na telefon z tym stoliczkiem i grajacym ciagajacym zwierzakiem co sie wrzuca do niego zabawki i gra??...ja to nawet po nikach Was niekojarze a co dopiero z wygladu

[/url]
[/url]
[/url]http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlpiqv2twmk7cx.png