Widok

Spotkanko :)))))))

No to kiedy się spotykamy ???????????????????? :)))))))))))))

...Remember the jester that showed you tears...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no, to pewne że nie zostanie....już się cieszę , ale dzisiaj może sie trochę nagadamy...

szczęśliwa
No to jesteśmy prawie sąsiadami :-), a trasa spacerów prawie identyczna :-)). Co do dziury w sercu, to na początek może ją chociaż troszkę załatać ;-). Pozdrowionka :-))))
rozumiem że jeżeli nie spotkamy się wcześniej na spacerze to w piątek będziemy się obżerać Szczęśliwej ciastem ? :)))))

Jeśli chodzi o ciasto, to zawsze i o każdej porze :-)))).
super :)

A mnie pozostaje ogladanie zabytkowych stringow Gizma,Waszego widoku z krzakow i spaceru samochodem ze Szczesliwa.
Nie bylismy sami wiec nie badz zazdrosny mezczyzno prawdziwy.
Bawcie sie dobrze amoze ja dolacze na jesieni

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.

cześć Manor
cześć Gizmo
cześć reszta...
Jak pisza o spotkaniu to stara gwardia sie odzywa.
Czesc.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
Jak została wywołana do tablicy to sie odzywa ;-)

Podobno jeśli sie zaczyna wspominac to znaczy, że człowiek się starzeje, oj gizmo, gizmo...
ano stara stara gwardia... patrzta :) kurcze i nawet mnie tu przyciagnelo :D lol
zamawiajta ladna pogode na next tydzien plizzzzz :D

Gdanszczanka - uhem mowisz? ze jak sie wspomina to sie czlek starzeje... kurna nie za dobrze sie znaczy ze mna dzieje :P

serdecznie pozdrawiammmmmm.... a moze i serniczek? :D

buziaki misiaki:)
pozdr00ffka
Gizmo sanszaj- nio az nie uwierze az na zabianke cie wynioslo :D to rzut kamieniem ode mnie hehe :D
uwazaj zatem hehe :P

pozdr00ffka
ale się cieszę ...i Manor wylazł z krzaków...jest dobrze, Majka rozumiem że przyjeżdżasz? hurrrraaaa i na ciasto też? chyba muszę poszukać większej blachy , jak nie kuchenki... hi,hi...i iść na jagody....acha, i alkohol kupić dla Gizma.....

szczęśliwa
witam sanszajn, jak zwykle usmiechnieta i szczesliwa :D
i si...znaczy sie przyjezdzam... w sumie przylatuje i to juz jutro na tydzien... a wlasciwie to nie sama bo z moja malpka.... i to brdzooo zangielszczona bo w ogole angielska hehe.....
a tak wlasnie myslalam niech sobie zasmakuje dobrego Polskiego alkoholu ale na wyjsciu no baaaaa a nie tylko w zakamarkach domowych popijac hehe :D

pozdr00ffka
obejrzymy małpkę, damy banana, a co ona umie robić ?

szczęśliwa
malpka lubi duzoooooo jesc to robi najlepiej hehe :D nio i nie za bardzo ona po naszemu umi :P
taka jakaswybrakowana ta malpka :P

pozdr00ffka
nie martw się , chociaż wiem że to nie w Twoim stylu...dobra małpka nie jest zła.... obejrzymy , podrapiemy... niedawno tez miałam okazje poznać podobna małpkę.... ale było smisznie...małpka nie mogła uwierzyć że na obiad robi się w domu !!!!! dwa dania, na drugie dwa rodzaje mięska a największe zdziwienie u małpki wywołało pieczone w domu ciasto , a nawet dwa ... ło rety ale się małpka dziwowała że tak można ... hi,hi....acha , i zabrała ze sobą całą pieczoną karkówkę , półmisek indyka z brzoskwiniami w galarecie z majonezem -poważnie....wiem, to smieszne i dlatego o tym piszę...przygotuj małpkę na szok , zebys nie musiała z nia biegac po lekarz ...no, tych specjalnych lekarzach....

szczęśliwa
heheh skad ja to znam :) karkoweczka i te pe.... mojamalpka przetrenowala juz to kilka razy :D a polskie papu baaaardzooooooo smakowalo :D nio poza chlebem - ale ja tego nie rozumim a fuj to tostowe - polskie piczywko mniamusne :D

pozdr00ffka
dech mi zaparło... dziewczyny ten gizmo to jednak ma w sobie jakiś magnes... majeczka, gdańszczanka, szczęsliwa, rut, manor... szkoda, że nie wszyscy możemy się spotkać w piątek :((((
ale mam nadzieję, że co się odwlecze to nie.... ;)))))))))))))))))))))))))
jeszcze bardziej nie mogę się doczekać piątku :)))))))

pewna dziewczyna napisał(a):

>
> Wracając do tematu spotkania - może uda mi się przyprowadzić
> trochę "świeżej krwi", o ile sama wygospodaruję trochę czasu.
> Chciałabym, dawno Szanki nie widziałam.
>
> Szanka, gdzie jesteś?!

Jestem....sie melduję!!!;))))))))))))))
Trzeba było głośniej krzyczeć bo byłam deczko zajęta:)))))))))
Słonko ja też się za Tobą stęskniłam i chętnie się z Tobą spotkam..jak zwykle zresztą ....już Ty wiesz...:D ,ale chyba nie w Chili Wili (czy coś) bo tam to chyba nas nie chcą...tylko sama "stara gwardia" ...czy "elita"...czy jakoś tak;)))))))))))

A w ogóle to Ty jeszcze żyjesz?! Jezu...jak Ty wytrzymałaś ten miesiąc...bidulka...;))))))))))))))))))))))))))))

Jakby co, a Ty już wiesz co...daj znać:)))))))))))))))
SYLWIĄTKO 2 napisał(a):

> Z tego co wiem to patyszanki są na urlopie:)))

...a nie...nie do końca...ja dopiero zaczynam, a Paty jeszcze jest w trakcie.......
i od razu taka piękna pogoda!!!:))))))))))))))))))))))
do góry