Widok
ano stara stara gwardia... patrzta :) kurcze i nawet mnie tu przyciagnelo :D lol
zamawiajta ladna pogode na next tydzien plizzzzz :D
Gdanszczanka - uhem mowisz? ze jak sie wspomina to sie czlek starzeje... kurna nie za dobrze sie znaczy ze mna dzieje :P
serdecznie pozdrawiammmmmm.... a moze i serniczek? :D
zamawiajta ladna pogode na next tydzien plizzzzz :D
Gdanszczanka - uhem mowisz? ze jak sie wspomina to sie czlek starzeje... kurna nie za dobrze sie znaczy ze mna dzieje :P
serdecznie pozdrawiammmmmm.... a moze i serniczek? :D
buziaki misiaki:)
pozdr00ffka
pozdr00ffka
witam sanszajn, jak zwykle usmiechnieta i szczesliwa :D
i si...znaczy sie przyjezdzam... w sumie przylatuje i to juz jutro na tydzien... a wlasciwie to nie sama bo z moja malpka.... i to brdzooo zangielszczona bo w ogole angielska hehe.....
a tak wlasnie myslalam niech sobie zasmakuje dobrego Polskiego alkoholu ale na wyjsciu no baaaaa a nie tylko w zakamarkach domowych popijac hehe :D
i si...znaczy sie przyjezdzam... w sumie przylatuje i to juz jutro na tydzien... a wlasciwie to nie sama bo z moja malpka.... i to brdzooo zangielszczona bo w ogole angielska hehe.....
a tak wlasnie myslalam niech sobie zasmakuje dobrego Polskiego alkoholu ale na wyjsciu no baaaaa a nie tylko w zakamarkach domowych popijac hehe :D
buziaki misiaki:)
pozdr00ffka
pozdr00ffka
nie martw się , chociaż wiem że to nie w Twoim stylu...dobra małpka nie jest zła.... obejrzymy , podrapiemy... niedawno tez miałam okazje poznać podobna małpkę.... ale było smisznie...małpka nie mogła uwierzyć że na obiad robi się w domu !!!!! dwa dania, na drugie dwa rodzaje mięska a największe zdziwienie u małpki wywołało pieczone w domu ciasto , a nawet dwa ... ło rety ale się małpka dziwowała że tak można ... hi,hi....acha , i zabrała ze sobą całą pieczoną karkówkę , półmisek indyka z brzoskwiniami w galarecie z majonezem -poważnie....wiem, to smieszne i dlatego o tym piszę...przygotuj małpkę na szok , zebys nie musiała z nia biegac po lekarz ...no, tych specjalnych lekarzach....
szczęśliwa
dech mi zaparło... dziewczyny ten gizmo to jednak ma w sobie jakiś magnes... majeczka, gdańszczanka, szczęsliwa, rut, manor... szkoda, że nie wszyscy możemy się spotkać w piątek :((((
ale mam nadzieję, że co się odwlecze to nie.... ;)))))))))))))))))))))))))
jeszcze bardziej nie mogę się doczekać piątku :)))))))
ale mam nadzieję, że co się odwlecze to nie.... ;)))))))))))))))))))))))))
jeszcze bardziej nie mogę się doczekać piątku :)))))))
...Remember the jester that showed you tears...
pewna dziewczyna napisał(a):
>
> Wracając do tematu spotkania - może uda mi się przyprowadzić
> trochę "świeżej krwi", o ile sama wygospodaruję trochę czasu.
> Chciałabym, dawno Szanki nie widziałam.
>
> Szanka, gdzie jesteś?!
Jestem....sie melduję!!!;))))))))))))))
Trzeba było głośniej krzyczeć bo byłam deczko zajęta:)))))))))
Słonko ja też się za Tobą stęskniłam i chętnie się z Tobą spotkam..jak zwykle zresztą ....już Ty wiesz...:D ,ale chyba nie w Chili Wili (czy coś) bo tam to chyba nas nie chcą...tylko sama "stara gwardia" ...czy "elita"...czy jakoś tak;)))))))))))
A w ogóle to Ty jeszcze żyjesz?! Jezu...jak Ty wytrzymałaś ten miesiąc...bidulka...;))))))))))))))))))))))))))))
Jakby co, a Ty już wiesz co...daj znać:)))))))))))))))
>
> Wracając do tematu spotkania - może uda mi się przyprowadzić
> trochę "świeżej krwi", o ile sama wygospodaruję trochę czasu.
> Chciałabym, dawno Szanki nie widziałam.
>
> Szanka, gdzie jesteś?!
Jestem....sie melduję!!!;))))))))))))))
Trzeba było głośniej krzyczeć bo byłam deczko zajęta:)))))))))
Słonko ja też się za Tobą stęskniłam i chętnie się z Tobą spotkam..jak zwykle zresztą ....już Ty wiesz...:D ,ale chyba nie w Chili Wili (czy coś) bo tam to chyba nas nie chcą...tylko sama "stara gwardia" ...czy "elita"...czy jakoś tak;)))))))))))
A w ogóle to Ty jeszcze żyjesz?! Jezu...jak Ty wytrzymałaś ten miesiąc...bidulka...;))))))))))))))))))))))))))))
Jakby co, a Ty już wiesz co...daj znać:)))))))))))))))