Widok

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat więzienia i doszłam do wniosku, że nie obejdzie się bez adwokata... potrzebuję kogoś kto zaangażuje się w sprawę i będzie się stawiał na rozprawę ,adwokat naprawdę dobry i polecany w tym fachu który potrafi, wyciagnac ze sprawy ?
Czy ktos moglby mi kogos polecic? Szukam już miesiąc i pytam znajomych padają rozne nazwiska - a najczęściej : Wojciech Olejniczak, Ryszard Bafia, Marcin Krakowski, Wojciech Borowik
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czyli ile jeszcze nazwisk potrzebujesz do castingu?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak można żyć z przestępcą?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mojego męża bronił adwokat Borowik i faktycznie jest dobry w takich sprawach karnych. Spróbuj u niego bo mojemu mężowi wywalczył wyrok w zawieszeniu i wyjście z aresztu po dwóch tygodniach. Inni sprawcy siedzieli w tej sprawie 3 lata. Mężowi polecił go kolega męża, który w swoich sprawach korzystał już z kilku adwokatów i się zna. A mąż dostał jeszcze odszkodowanie za nieprawne stosowanie aresztu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Golec, Augustyniak
Szczególnie ten pierwszy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi sprawę karną w prokuraturze i w sądzie w Sopocie prowadził Wojciech Borowik.
Faktycznie mogę potwierdzić bardzo dobry adwokat, dostałam się z polecenia.
Moja znajoma teraz ma sprawę i broni ją mecenas Romanowski podobno też bardzo dobry w karnych.

Na 8 lat znajdź innego chłopaka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

W sprawach karnych chyba specjalizuje się mec. Cejrowski z Tczewa? Wiele osób chwali, za doświadczenie, empatię, skuteczność. Znajdź ich na Facebooku albo masz namiary na www
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja korzystałem z porady prawnej w kancelarii Iwo Klisz u dr Michała Koralewskiego. Jeśli ktoś ma pomóc, to on

Z wyżej wymienionych nazwisk do sprawy karnej też wzięłam mecenasa Borowika, polecam specjalista w tym fachu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a na Zielinskiego P. trza uważać

Osobiście korzystałam z usług Adwokata Borowik, to rzeczowy i konkretny człowiek, z czystym sumieniem polecam.

Akurat nam pomógł adwokat Cejrowski, który specjalizuje się właśnie w sprawach karnych, więc ten temat nie jest mu obcy. Cieszę się, że zaufaliśmy właśnie jemu, bo przyniosło to odpowiedni rezultat. Bardzo dobry adwokat.

Łobuz kocha najbardziej? Ale mam chociaz nadzieje, ze bije konkretnie i masz lans na osiedlu droga Toya?;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam http://www.piotrbanczyk.pl

W areszcie śledczym na Kurkowej w Gdańsku opinie o adwokatach są różne, nasłuchałem się już kiedyś. Są różne rankingi adwokatów na Kurkowej :) Większość nazwisk przewija się jak tutaj. Poczytaj fora i grupy fb o areszcie i będziesz wiedzieć. I powiem Ci, że jak wybierasz lekarza i boli cię serce to nie idziesz do dermatologa tylko szukasz kardiologa. Tak samo jak szukasz adwokata w Gdańsku do sprawy karnej to sprawdź czy ma taką specjalizację.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Toya
2018-04-19 09:38:33
Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat więzienia i doszłam do wniosku, że nie obejdzie się bez adwokata... potrzebuję kogoś kto zaangażuje się w sprawę i będzie się stawiał na rozprawę ,adwokat naprawdę dobry i polecany w tym fachu który potrafi, wyciagnac ze sprawy ?
Czy ktos moglby mi kogos polecic? Szukam już miesiąc i pytam znajomych padają rozne nazwiska - a najczęściej : Wojciech Olejniczak, Ryszard Bafia, Marcin Krakowski, Wojciech Borowik
Ja byłem oskarżany o oszustwa i musiałem udowadniać swoją niewinność, bo byłem mocno wrabiany. I tutaj popis swoich umiejętności dała mecenas Morawska z Gdańska. Niesamowitcie mi pomogła. Nie tylko mnie wybroniła, ale też była takim mentalnym wsparciem. Będe tej kobiecie dziękował do końca życia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak prowadzący szkołę prywatną powiem szczerze, że samodzielne prowadzenie kwestii prawnych w takiej działalności to fikcja. Człowiek nie jest w stanie sam tego ogarnąć. My ostatecznie zdecydowaliśmy się w tym względzie na kancelarię http://www.adwokatbednarczyk.pl i to był strzał w dziesiątkę. Typowo tymi sprawami się zajmują i faktycznie można było liczyć na ich szybką reakcję jak sprawy prawne wchodziły w grę.
Zdecydowanie polecam Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego bo wybronił mnie już z niejednej opresji! Jest bardzo skuteczny, ma ogromną wiedzę i wie jak się zachować na sali jak jest rozprawa. Jeżeli jeszcze coś mi się przydarzy (chociaż ciągle liczę na to, że nie) to na 100% się do niego udam bo wiem, że on mi pomoże jak nikt inny. Gdyby ktoś potrzebował się skontaktować to bezpośredni numer 666609065.

U nas w rodzinie była jedna taka sprawa i pomagał w niej Mariusz Olężałek. Z polecenia do niego też trafiliśmy, ale jest z Łodzi
do góry