Widok
Szukam wykonawców, którzy są odpowiedzialni za to co robią. Wszystko chce mieć zrobione zgodnie z umową, a później i okres gwarancyjny. Interesują mnie wyłącznie prace na fakturę, żadnej "ciemnej" fuchy nie chce.
Elektryk musi mieć aktualne uprawnienia SEP, po wykonaniu instalacji ma zrobić badanie instalacji pod względem skuteczności rezystancji izolacji i ochrony przed dotykiem bezpośrednim.
Nie chce taniej papraniny, bo kiedyś już się na takie rozwiązanie zgodziłam, a później musiałam wymieniać instalację elektryczna w domu (bo się coś zepsuło czy przepaliło) - w efekcie dwa razy robiłam "remont".
W Polsce ludzie zgadzają się na tanich fachowców - złote rączki, a prawda jest taka że jeżeli ktoś jest hydraulikiem to nie jest elektrykiem.
Szukam prawdziwych fachowców z uprawnieniami.
Elektryk musi mieć aktualne uprawnienia SEP, po wykonaniu instalacji ma zrobić badanie instalacji pod względem skuteczności rezystancji izolacji i ochrony przed dotykiem bezpośrednim.
Nie chce taniej papraniny, bo kiedyś już się na takie rozwiązanie zgodziłam, a później musiałam wymieniać instalację elektryczna w domu (bo się coś zepsuło czy przepaliło) - w efekcie dwa razy robiłam "remont".
W Polsce ludzie zgadzają się na tanich fachowców - złote rączki, a prawda jest taka że jeżeli ktoś jest hydraulikiem to nie jest elektrykiem.
Szukam prawdziwych fachowców z uprawnieniami.
Polecam nasze usługi: http://www.mikka.com.pl
firma z wieloletnim doświadczeniem..http://www.automatykawnetrz.pl
Też miałam ten problem, gdy szukałam ekipy remontowej. Po kilku nieudanych próbach, w końcu udało mi się znaleźć naprawdę solidną i uczciwą firmę. Remontowali mieszkanie dla mnie, później dla mojej siostry oraz wykańczali mieszkanie dla naszych znajomych. Wszyscy byliśmy zadowoleni. Firma jak dla mnie przystępna cenowo, a zarazem bardzo solidna. Firma nazywa się Master-Bygg.
Ja mogę polecić firmę, która robiła mi generalny remont mieszkania - firma GAD-BUD.
Witam serdecznie. Firma http://www.lider-rembud.pl Tomasz Cichal jest zainteresowana zleceniem więcej informacji pod numerem telefonu 512759350 lub e-mail biuro@lider-rembud.pl Pozdrawiam Tomasz Cichal
Witam, chętnie przyjmiemy zlecenie.
Tworzymy wnętrza nieprzerwanie od 2006 roku. Zajmujemy się projektowaniem, remontami, kompleksowym wykańczaniem domów, mieszkań oraz lokali komercyjnych pod klucz. W zakres naszych prac wchodzą również: dobór i zakup materiałów, chemii budowlanej, transport, logistyka i nadzór wykonawców. Gwarantujemy bezstresową atmosferę, terminowość oraz przede wszystkim atrakcyjne ceny!!!
Osoba do kontaktu: Joanna tel. 727 802 802
Tworzymy wnętrza nieprzerwanie od 2006 roku. Zajmujemy się projektowaniem, remontami, kompleksowym wykańczaniem domów, mieszkań oraz lokali komercyjnych pod klucz. W zakres naszych prac wchodzą również: dobór i zakup materiałów, chemii budowlanej, transport, logistyka i nadzór wykonawców. Gwarantujemy bezstresową atmosferę, terminowość oraz przede wszystkim atrakcyjne ceny!!!
Osoba do kontaktu: Joanna tel. 727 802 802