Widok

Sprawdzony MAKIJAŻ :-) :-) :-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ciągłe pytania o makijażystki, te które biorą po 200 zł albo takie które w ostatniej chwili nawalają. Polecam moją dobrą wizażystkę z której usług korzystam od kilku lat. Maluje pięknie, jest prawdziwą profesjonalistką i zawsze wyglądam inaczej a jednocześnie fenomenalnie!!! Raz nawet przyjechala jak miela 39 st goraczki, pomimo ze to nawet nie byc slub! Mozna naprawde na nia liczyc :)
Dziewczyny niestety ona nie ma portfolio- ma tak duzo klientek stalych, ze nawet nie zdazyla sobie zrobic, ale spokojnie możecie do niej zadzwonic, wiem ze ma wolne terminy jeszcze w tym roku, wiec jesli chcecie miec fachowy i swietny makijaz podam jej nr. Ach !!! za makeeuo bierze 100zł jej nr to 501415137 nazywa sie anna sykutera
dodam ze zawsze dojezdza do kazdej klientki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
:-)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla tych co pytaja o namiary
A mnie w sobote malowała Teresa Sadowska i z czystym sumieniem moge ja polecic. Kosmetyki z jakich korzysta to najwyzsza półka, makijaz utrzymal mi sie do samego rana, przy czym sama teresa to swietna dziewczyna. Serdecznie ja polecam!!
pani ania korzysta z mega trwałych kosmetykow, jej kuferek jest aprawde imponujacy :) i efekt muowany :)
pani Asiu, proszę już się nie reklamować jako Abab... przecież nikt się na to nie nabierze.
Czy Pani Asia robi faktycznie tak piękny makijaż?

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
ktos mnie posadza o jakies podszywanie, a ja po prostu chce dobrze, pani Ania muluję cudownie, nie poznalam sie po jej makijazu - tzn nie wiedzialam ze moge tak wygladac!!! dlatego szczerze ja polecma :)
Madzia, myślę, że pani Asia i autorka topiku to jedna i ta sama osoba :)
jak jej to opowiem przy najblizszej okazji ,to na pewno sie uśmieje!!! Pani ania siedzaca na forum i podszywajaca sie pod kogos innego hahahahahahahahahaaaaa!!! rozbawilas mnie :)
pani ania jest po prostu najlepsza i tyle kto korystal z jej uslug ten wie

jhaahahahahaaaa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście w zapytaniu miałam na myśli Panią Anię :)

A rzeczywiście... Ania, a nie Asia... przepraszam :)
Abab---> fajnie, że jesteś zadowolona, ale takie zakładanie wątków, przez niezalogowane osoby i "bezinteresowne" podbijanie ich jest dość jednoznaczne.
mozesz sobie nawet wierzyc w swoja teorie nie zmiania to jednak faktu ze ja mam na imię Ala i stwierdzam fakt, pani Ania nie mialaby czasu na siedzenie i zakladanie takich watkow a juz tym bardziej nie na sledzenie i weryfikowanie watkow innych. a ja mam na to czas i reklamuje ja bo jest najlepsza, i co z tego? jakie to ma znaczenie, jesli nie wierzysz to zadzwon do Pani ani, umow sie na makijaz i sama zobaczysz dlaczego ja tak zachwalam

Pozdrawiam i zycze odrobinę wiary ! :)
Takimi postami sprawiasz, że niewiele osób do pani Ani (nawet jesli jest dobra) nie zadzwoni, gdyż wszscy będą myśleć, że nie ma klientów, więc sama siebie reklamuje.
Pozdrawiam!
Alab
Swoim zachowaniem nie zyskasz dodatkowych klientów dla Pani Ani :)

dlaczego? ja tylko wyrazam swoja pinie, z to czy ktoras dziewczyna bedzie chciala skorzystac to juz zdecyduje sama :)
ale moze faktycznie robie pani Ani cos niedobrego tymi postami wiec poki co usuwam sie bo nie chce jej zaszkodzic, dziewczyny same zdecydujecie czy warto, ja w kazdym razie ze 100% pewnoscia polecam ja Wam :)
pozdrwiam :)
http://forum.trojmiasto.pl/wizazystka-Anna-Sykutera-t50992,1,11.html?hl=sykutera#hl

to dla tych sceptycznych
:-)))
alab, czy mozesz podeslac mi swoje zdjecia z probnego (nie pamietam, czy masz z niego fotki) oraz slubnego? zastanawiam się nad p. Anią :)
To jeszcze raz ja, byłam niezalogowana :). Mój mail to kam_kamila@yahoo.com. Dzięki!!
Zapraszam serdecznie na makijaż z dojazdem na miejsce przeznaczenia.
Pozdrawiam
Karolina
karolinawizazystka@gmail.com
Witam wszystkie byłe, aktualne i przyszłe klientki. To właśnie od Was miłe Panie dowiedziałam się o tym forum i o tym jak gorąco dyskutuje się tu na mój temat... W pierwszysm momencie nie wiedziałam co mam o tym myśleć, z drugiej zaś strony to, że moja osoba wzbudza tyle emocji potraktuję to jako komplement ;-) Niezależnie od opinii - choć złych nie zauważyłam - grono moich klientek poszerza się z roku na rok, a wiele z nich to drogie użytkowniczki tego forum. Dementuję wszystkie pogłoski co do mojego udzielania się na tym forum w ramach autopromocji - a jeżeli opinie tu na mój temat przynoszą mi więcej pracy to moge tylko podziękować wszystkim, którzy o mnie napisali, a do tych co myślą, że sama sobie wpisuję komentarze uśmiecham się szczerze i zapraszam na makijaż :)
W ramach odpowiedzi na wiele maili i telefonów od razu odpowiem iż nie posiadam www, w kufrze znajdziecie moje Panie wiele wysokiej jakości, profesjonalnych kosmetyków dla wizażystów, a także innych renomowanych marek. Makijaż w moim wykonaniu kosztuje 100 zł / osoby - niezależnie od rodzaju. Jestem mobilna - dojeżdżam do klientek jeśli sobie tego życzą (czyli zawsze w dniu ślubu). W tym roku kalendarz mam już mocno obłożony, jednak są wolne terminy, więc zapraszam do weryfikacji pod nr tel 501 415 137. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Jednakże nie tu na forum, a telefonicznie. Proszę też wybaczyć, że nie odpisuję na sms`y z pytaniami, na ktore chętnie odpowiem jeśli tylko zadzwonicie do mnie drogie Panie osobiście. Serdecznie pozdrawiam i życzę dobrej nocy wszystkim. Anna Sykutera

EDIT.

Jest już stronka :

http://unique-visage.pl/

Serdecznie zapraszam
do góry