Widok

Sprzątanie po remoncie... Za ile?

Witam. Mam propozycję posprzątania całego mieszkania ( 108 m ). Chodzi o takie generalne sprzątnięcie po remoncie. Jaką stawkę powinnam podać ? Jakiej mogę się spodziewać ?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
5000 ! mysle ze to godna i adekwatna zapłata jezeli cenisz ludzi i chcesz ich godnie i uczciwie wynagrodzic. Płac zawsze tyle ile bys sama sobie zapłaciła albo sprzątnij generalnie sama.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
mam znajomą ktora szuka pracy i posprzata mieszkanie w normalnej cenie inapewno wezmie mniej niż kolega wezej sugeruje myśle ze dogaja sie panie co do ceny, podam numer telefonu jesli jest pani chętna 514484233
''grzechu'' a co to znaczy normalna cena bo to ciekawe zjawisko ? to ze nie ma pracy to wcale nie znaczy ze nie moze 5000 zarobic za sprzatanie.
normalna cena to taka ktora jest adekwatna do wykonywanych czynnosci wiec jak mozna sobie policzyc 5000 zl za sprzatanie, chyba nie trzeba byc wielce wyksztalconym zeby móc sprzatac a jesli jest tam jakis gruz do utylizacji albo cos takiego to nie trzeba dużo klopotu zeby go sprzatnac, a pani niech sama zdecyduje kogo ma wziaść
Marta ma chyba posprzątać komuś a nie zatrudniać kogoś do sprzątania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

FAJNIE

zobaczyć,że ktoś inteligentny tu zagląda i rozumie to co czyta :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No wydawało mi się,że dobrze sformułowałam moją wypowiedź... ;) To ja mam posprzątać i zastanawiam się jaką stawka będzie odpowiednia. Więc ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle ze od 12 do 20 zł za godzine w zależności co jest do robienia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

do góry