Widok
10 zł to sie płacilo 3 lata temu !!!
za 10 zł to czysty wyzysk
20 -25 zł za h i tyle samo osobno za okno to moim zdaniem odpowiednia
stawka.Dobrze sprzątajaca i uczciwa pani
powinna cenić własne usługi.
Wystarczy tylko poprzeglądać ogłoszenia a tam są ceny za usługi.
- Sprzątanie mieszkania lub domu 2.00-2.50 PLN/m2(firmy biora!-0d 3.50m2~~PLN)
- Kompleksowe sprzątanie mieszkania lub domu 2-4 PLN/m2
- Sprzątanie biura 2-3 PLN/m2
- Kompleksowe sprzątanie Po remoncie 4-6 PLN/m2
- Sprzątanie mieszkania- lub umawa -okreslona stawka!!!
- Mycie okien 20-50 PLN/szt
- Prasowanie 50 PLN(do 20szt)-100 PLN(pow. 20szt)
- Opieka and dzieckiem lub osobą
starszą 25 PLN/godz.(pow. 4 godz.)-30 PLN/godz.(do 4 godz.)
- Opieka and zwierzęciem 20 PLN/godz.
Pozdrawiam.
za 10 zł to czysty wyzysk
20 -25 zł za h i tyle samo osobno za okno to moim zdaniem odpowiednia
stawka.Dobrze sprzątajaca i uczciwa pani
powinna cenić własne usługi.
Wystarczy tylko poprzeglądać ogłoszenia a tam są ceny za usługi.
- Sprzątanie mieszkania lub domu 2.00-2.50 PLN/m2(firmy biora!-0d 3.50m2~~PLN)
- Kompleksowe sprzątanie mieszkania lub domu 2-4 PLN/m2
- Sprzątanie biura 2-3 PLN/m2
- Kompleksowe sprzątanie Po remoncie 4-6 PLN/m2
- Sprzątanie mieszkania- lub umawa -okreslona stawka!!!
- Mycie okien 20-50 PLN/szt
- Prasowanie 50 PLN(do 20szt)-100 PLN(pow. 20szt)
- Opieka and dzieckiem lub osobą
starszą 25 PLN/godz.(pow. 4 godz.)-30 PLN/godz.(do 4 godz.)
- Opieka and zwierzęciem 20 PLN/godz.
Pozdrawiam.
no to się cieszę, ze opieka nad osobą starszą jest ciągle droższa niż opieka nad zwierzęciem. 5 zł ale zawsze. tylko wiesz, 3 lata temu to jeszcze było prosperity a teraz mamy recesję, wzrost bezrobocia i rząd, który z miłości podwyższa nam podatki i cenę wahy. a premie kwartalną dostałem o połowę niższą niż w zeszłym kwartale. sorry winnetou. sam se posprzątam i umyję okna. prasowac nie potrafię, ale zdradzę wam taki sekret. po praniu, a przed wywieszeniem trzeba ubranie porządnie strzepnąć. wtedy jest ok. uczciwa pani powinna cenić własne usługi-brzmi zachęcająco ;) a zrobisz kabaczka lepszego niż mój?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
1. jo. może być. tylko proszę z mozarellą a nie mazarellą. spoko. no problemo. ciągle słyszę maciarewicz zamiast macierewicz. widocznie język ma takie tendencje. może nawet to się jakoś nazywa.
2. ano. mielone i ser. ale dobre mielone. samemu warto zrobić z mięsa od kaszuba z żukowa na przykład. chociaż w piotrze i pawle możnma dostać gotowe całkiem niezłe. i mało przypraw. sól i pieprz wystarczy. do tego dużo cebuli i czosnku. i niech se przesiąknie tym co w kabaczku najlepsze. a że sera dużo? po 2 plasterki na połówkę. lubię ser. ale z tą mozarellą to poproszę. coś mi mięso nie służy ostatnio. bio waya otworzyli ostatnio dwa kroki ode mnie. i mniej snu potrzebuję i czacha jakby bardziej bystra się zrobiła odkąd regularnie tam zaglądam. a jak nie zaglądam to swoją fasolkę i bób zjadam. znaczy się bób już się skończył a fasolki ostatni zbiór był. to zostają te wspaniałe dyniowate.
dzisiaj możdzęr i scofield ładnie zagrali. a jutro do prapolskiego gniezna kibicować żużlowcom jedziemy. trzymcie się. zwłaszcza wy piękne ptaki zamknięte w złotej klatce ;)
2. ano. mielone i ser. ale dobre mielone. samemu warto zrobić z mięsa od kaszuba z żukowa na przykład. chociaż w piotrze i pawle możnma dostać gotowe całkiem niezłe. i mało przypraw. sól i pieprz wystarczy. do tego dużo cebuli i czosnku. i niech se przesiąknie tym co w kabaczku najlepsze. a że sera dużo? po 2 plasterki na połówkę. lubię ser. ale z tą mozarellą to poproszę. coś mi mięso nie służy ostatnio. bio waya otworzyli ostatnio dwa kroki ode mnie. i mniej snu potrzebuję i czacha jakby bardziej bystra się zrobiła odkąd regularnie tam zaglądam. a jak nie zaglądam to swoją fasolkę i bób zjadam. znaczy się bób już się skończył a fasolki ostatni zbiór był. to zostają te wspaniałe dyniowate.
dzisiaj możdzęr i scofield ładnie zagrali. a jutro do prapolskiego gniezna kibicować żużlowcom jedziemy. trzymcie się. zwłaszcza wy piękne ptaki zamknięte w złotej klatce ;)
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Taaa.
"Złota klatka" to taka przenośnia, alegoria i metafora co nie?
Gdzieś to już ostatnio od kogoś słyszałem, zresztą może się przesłyszałem bo zrobiony jestem.
Nevermajnd.
Ptaki w klatkach to są już ptaki tylko z nazwy. Ptaki latają i są wolne.
http://www.youtube.com/watch?v=iHL_xG_0ZDU
"Złota klatka" to taka przenośnia, alegoria i metafora co nie?
Gdzieś to już ostatnio od kogoś słyszałem, zresztą może się przesłyszałem bo zrobiony jestem.
Nevermajnd.
Ptaki w klatkach to są już ptaki tylko z nazwy. Ptaki latają i są wolne.
http://www.youtube.com/watch?v=iHL_xG_0ZDU
Sprzatanie .
Najlepiej gdyby ogłoszenie brzmiało ...sprzątanie - za darmo !! 10 złoty ..sam sobie sprzątaj za 10 złoty ..to ciężka praca ... trzeba się szanować ... uważam się za solidną osobę , a że nie ma pracy to nie znaczy że trzeba dawać się wykorzystywać ... 20-25 złoty to dobra stawka ..szczególnie że nie da się pracować poi 10-12 godzin .... Ajak nie stać ? sprzątamy sami .... proste.