Widok

Sprzątanie

Witam, szukam pracy, w piątek wysłałam swoje cv i lm w sprawie ogłoszenia - poszukują pokojówek w hotelu. Zadzwoniono do mnie tego samego dnia, pani powiedziała, że są zainteresowani moją osobą i chcą mnie przyjąć do pracy.
Pani powiedziała, że hotel składa się z 4 budynków, a naprzeciw jeszcze jest jakiś budynek z klubem i tam też trzeba sprzątnąć, praca jest 7 dni w tyg, ale są zmiany , że pracownicy się zmieniają, bo każdy sprząta 5 dni w tyg, a zawsze jakieś 2 dni są wolne. Wypłata - 1200 zł co mc.
Praca zaczyna się od wtorku, i podpisanie umowy o dzieło.
Praca od 9:00 - 17:00.

Hotel nad samym morzem we Władysławowie. Ja jestem z Rumi, i jeszcze muszę sprawdzić pociąg - skąd startuje, i czy tam blisko do hotelu. Też będzie koszt na bilet mczny. Widziałam dziś na necie - jaki luksusowy to hotel - ogromne pokoje, apartamenty, super łazienki, hole, spa, tarasy, restauracje - super wypas.
Póki co nie mam żadnej pracy, więc wezmę ta.

I moje pytanie, ma ktoś doświadczenie w pracy jako pokojowa?
Czy taka praca za taką pensję opłaca się ?
Trzeba być bardzo szybkim i zwinnym ???? Ja jestem dokładna, ale raczej wolna. Jestem pedantką. Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Za pracę którą opisałaś to powinnaś zarabiać min. 2 tyś , albo i więcej (zwłaszcza że umowa o dzieło to żadnych składek- nawet zdrowotnych nie będziesz miała).
Trzeba być bardzo zdesperowanym by podjąć się takiej pracy za takie pieniądze !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
masakra, co ci zaproponowali
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem pokojową z długim doświadczeniem jeżeli masz możliwość znaleźć inną pracę to szukaj dalej jest to bardzo ciężka praca fizyczna i tak naprawdę nie ma nic wspólnego ze sprzątaniem w domu czy w biurach. A płaca 1200 żenada takie marne pieniądze oferować za pracę pokojowej . Życzę powodzenia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
daj spokój , zgłoś się do sherathonu w sopocie, Hiltona dają 2 tysiące nawet 2,5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry