Widok

Sprzedam Piękną Suknię Ślubną

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam! Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną firmy Gala model Mitsuki 2007. Suknia jest dwuczęściowa (gorset + spódnica) w kolorze ecri i pudrowego różu. Rozmiar 38, na 164cm wzrostu i 6cm obcas. Polecam gorąco. Wygląda się w niej jak księżniczka. Zdjęcia sukienki chętnym prześlę mailem. Natomiast na tej stronie można zobaczyć zdjęcie katalogowe http://www.beautysuknieslubne.pl/kolekcja-gala-page8.html
Niestety nie umiem wkleić zdjęcia, także jakby ktoś mógł to poproszę. Cena 1700zł do lekkiej negocjacji. Gratis dodam welon, bolerko i ozdobe we włosy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki Różyczka. Postaram sie jak najszybciej założyć nowy wątek.
Izulka wysłałam Ci maila :)
Bardzo dziękuję za radę, chyba tak zrobię. Niedługo założę nowy wątek, najgorsze że nie umiem wklejać zdjęć.
zgadzam sie- nowy watek...!Suknia jest piekna i jest to najbardzij popularny model 2007, wiec kto to napisal, ze za 200-300zl mozna wypozyczyc, niech nie porownuje do takiej sukienki....Proponuje Ci zapuytac w w ypozyczalniach takich malo znanych, oni skupuja takie suknie, znaczy w komis wstawiaj i sie na bank sprzeda..Np w Elblagu u nas , widziaialm ostatnio Mitsuki na wystawie i za dwa dni juz jej nie bylo:)---to moja rada!
Nadal aktualne, zapraszam na przymiarke, cena do negocjacji.
proponuje założyć nowy wątek, wkleić zdjęcia odpowiedniej wielkości, obnizyć cenę o 100-200 zł i probowac dalej ...

niezbyt zachęcająco wygląda watek z kilkudziesięcioma postami o treści "up"
... widać, od jak dawa suknia jest sprzedawana i że nikt jej nie chce ...

;-)))))))))))
up
Moja siostra tez tak myślała jak Ty i po 9 latach trzymania sukienki slubnej w szczelnie zamknietej szafie, wywaliła na śmietnik - bo niestety w ciągu tych lat, tylko moda się zmieniła.

Szczerze (nie złośliwie) wątpie, aby ją ktoś kupił.....przy takim wyborze, przy takich cenach.( w Wejherowie, w salonie w którym szyje się sukienki, mozna równiez wypozyczyć już te uszyte za 200 - 300 zł za cłość).

hop
:-)))
i w góre
up
up
up
Mam nadzieję. Dzięki wielkie. Pozdarwiam
IZulka nie martw sie jak dziewczyny beda szukaly sukienek na 2008 rok to na pewno ja sprzedaz :)) teraz troszke ciezko bedzie bo sie sezon slubny konczy. Trzymam kciuki ;)

:-(((
UP
w góre
do góry