Widok
Sprzedam Piękną Suknię Ślubną
Witam! Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną firmy Gala model Mitsuki 2007. Suknia jest dwuczęściowa (gorset + spódnica) w kolorze ecri i pudrowego różu. Rozmiar 38, na 164cm wzrostu i 6cm obcas. Polecam gorąco. Wygląda się w niej jak księżniczka. Zdjęcia sukienki chętnym prześlę mailem. Natomiast na tej stronie można zobaczyć zdjęcie katalogowe http://www.beautysuknieslubne.pl/kolekcja-gala-page8.html
Niestety nie umiem wkleić zdjęcia, także jakby ktoś mógł to poproszę. Cena 1700zł do lekkiej negocjacji. Gratis dodam welon, bolerko i ozdobe we włosy.
Niestety nie umiem wkleić zdjęcia, także jakby ktoś mógł to poproszę. Cena 1700zł do lekkiej negocjacji. Gratis dodam welon, bolerko i ozdobe we włosy.
pzepiekna ta suknia.
A mozesz wkleic foto z bukietem i bizuteria??
Dziewczyny na forum, które wybrały tą suknię zastanaiają sie jakie kwiaty wybrać więc napewno byłyby happy gdyby zobaczyły ciebie w całej okazałosci.
A mozesz wkleic foto z bukietem i bizuteria??
Dziewczyny na forum, które wybrały tą suknię zastanaiają sie jakie kwiaty wybrać więc napewno byłyby happy gdyby zobaczyły ciebie w całej okazałosci.
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Wszystkie informacje prześlę Ci na maila. Sukienka jest jak nowa, nigdzie nie zniszczona. Rozmiar 38. Ja mam 163cm a obcas miałam 6cm. Butki miałam podobne do tych z allegro http://allegro.pl/item211135699_piekne_i_wygodnie_buty_kotyl_rozmiar_38_ecru.html Tylko moje miały grubszy troszke obcas i nie mają dziurek u góry, ale są bardzo wygodne rozmiar 38 też mogę dodać do sukni. Przymierzyć można w Pruszczu Gd.
Biżuterie siostra przywiozła mi z Angli, taki prezent dlatego nie chce sprzedawać, rozumiecie. Ale pasowała idealnie i co najważniejsze nie gryzła mnie nigdzie w szyje a jestem na to bardzo uczulona. Bo jak dawali mi do przymiarki takie żeby tylko coś było na szyi to nie wytrzymywałam tak kuło w szyje.
To aż dech w piersiach zatyka...:))---od razu z Majorki na bahama bym sie wybrała:))---rewelacja, ale to tez zalezy jak bogata ma sie rodzine... U mnie narazie zaczyna sie od jeczenia, ze wszytskich nogi bolą, mają reumatyzmi i nagle maja wizyty u lkarza, w sobote o 19!!!hehheh...Kabaret za darmo...!
Aha, to u nas zaledwie 45 osob, ale juz jest 40,,,do 17 sierpnia, na dzien przed weslem bedzie pewnie jedna babcia, zagorzała zwolenniczka dobrej wódki i szampana,,,no może jeszcze dziadek sie pojawi mojego Micha, bo uważa ze "wesela sa same w sobie fajne"--nowoczesne podejscie do wesel...!a co, w 4 osoby damy rade:))
baby - co to za gadanie w temacie "sprzedam suknie" !!!!!!!!!! ach gaduły, gaduły :) :) :) ;) (tylko mi tu się nie obrażać !! :) !!)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

i dlatego ja właśnie wzięłam zdjęcie katalogowe,w Wejherowie uszyto mi identyczną sukienkę (wg zdjęcia) - i miałam szycie na wypożyczenie.Byłam 1 właścicielką sukienki, sukienka była dla mnie idealna,śliczna, a po weselu po prostu ja oddałam, wyniosło mnie to całe 900 zł (sukienka,halka z kołem,welon,bolerko,ozdoba do włosów,naszyjnik).....i dzięki temu nie miałam tego właśnie problemu ze sprzedażą. zupełnie niepotrzebny kłopot.
Moja siostra tez tak myślała jak Ty i po 9 latach trzymania sukienki slubnej w szczelnie zamknietej szafie, wywaliła na śmietnik - bo niestety w ciągu tych lat, tylko moda się zmieniła.
Szczerze (nie złośliwie) wątpie, aby ją ktoś kupił.....przy takim wyborze, przy takich cenach.( w Wejherowie, w salonie w którym szyje się sukienki, mozna równiez wypozyczyć już te uszyte za 200 - 300 zł za cłość).
Szczerze (nie złośliwie) wątpie, aby ją ktoś kupił.....przy takim wyborze, przy takich cenach.( w Wejherowie, w salonie w którym szyje się sukienki, mozna równiez wypozyczyć już te uszyte za 200 - 300 zł za cłość).
zgadzam sie- nowy watek...!Suknia jest piekna i jest to najbardzij popularny model 2007, wiec kto to napisal, ze za 200-300zl mozna wypozyczyc, niech nie porownuje do takiej sukienki....Proponuje Ci zapuytac w w ypozyczalniach takich malo znanych, oni skupuja takie suknie, znaczy w komis wstawiaj i sie na bank sprzeda..Np w Elblagu u nas , widziaialm ostatnio Mitsuki na wystawie i za dwa dni juz jej nie bylo:)---to moja rada!