Widok

Sprzedam Piękną Suknię Ślubną

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam! Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną firmy Gala model Mitsuki 2007. Suknia jest dwuczęściowa (gorset + spódnica) w kolorze ecri i pudrowego różu. Rozmiar 38, na 164cm wzrostu i 6cm obcas. Polecam gorąco. Wygląda się w niej jak księżniczka. Zdjęcia sukienki chętnym prześlę mailem. Natomiast na tej stronie można zobaczyć zdjęcie katalogowe http://www.beautysuknieslubne.pl/kolekcja-gala-page8.html
Niestety nie umiem wkleić zdjęcia, także jakby ktoś mógł to poproszę. Cena 1700zł do lekkiej negocjacji. Gratis dodam welon, bolerko i ozdobe we włosy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A z ciekawosci pytam- na ile osob robiliscie i ile kasy zebraliscie??Bo jetesm baaaaaaardzo ciekawa, co ciotki ze Stanow i wujkowie z Anglii"zwioza"...jak mowi moja mam, pewnie "kota w worku"...Bo ten, co najwiecej ma, tonajmniej da:) Czyli zamista Majorka, wyjdzie Gdyniolka;PPhahha

No my oczywiście też za kase ze ślubu.
dokładnie,,,z tymze ja mam juz po 25 sieronia rady w szkole i bede musiala zwolnieni jakies sobie zafundowac:))hehhe...bede chora "po slubie"

my tez tak robimy:) idziemy po weselu - zalezy ile kasy bedziemy mieli i wezmiemy jakies last minute:))))

hhehhe...to super, spontan na maxa!my tez tak chcemy, z dnia na dzien, chyba najlpeij:)zalezy ile kasy zbierzemy na slubie,,,heheh

Z Ecco Holiday na 7 dni 3100 za dwie osoby all, kupilismy dzień przed wylotem, ale byliśmy na to przygotowani bo chcieliśmy taki last minute.
Ania1979 napisał(a):

> eh...to troche pozno, jak juz zdarzylas mnie troche poznac, to
> wiesz, ze nie wytrzymam do tego czasu, tylek mi sie spiecze
> predzej!:))
>
>

oj wiem juz zdazylam zauwazyc ze musisz miec tu i teraz hehe

A z jakiego biura i za ile jesli moge wiedziec?? Na dlugo przed rezerwowaliscie bilety??

eh...to troche pozno, jak juz zdarzylas mnie troche poznac, to wiesz, ze nie wytrzymam do tego czasu, tylek mi sie spiecze predzej!:))

Bylismy na Majorce i bylo super pieknie
w Polsce bede 14sierpnia

kochana jestes...ja bym zapłaciła Ci za to, o to mozesz byc pewna... A Ty kiedy wracasz??

w Anglii i Dublinie jest mnostwo takiej bizuterii - jest bardzo duzy wybor. Aniu znalazlabys cos dla siebie na pewno...szkoda, ze masz slub przede mna to bym Ci cos stad przywiozla;)

A jak podróż ponawiam pytanko-gdzie sie udalscie??

Biżuterie siostra przywiozła mi z Angli, taki prezent dlatego nie chce sprzedawać, rozumiecie. Ale pasowała idealnie i co najważniejsze nie gryzła mnie nigdzie w szyje a jestem na to bardzo uczulona. Bo jak dawali mi do przymiarki takie żeby tylko coś było na szyi to nie wytrzymywałam tak kuło w szyje.
a gdzie byliscie na podrozy poslubnej?

moim zdaniem 800zl jest warte tyle zachodu, ale jak uwazasz...

Jeśli tylko będziesz chciała to daj znać, nie wiem jak jest z tą zaliczką, ale warto spytać. Mogłam dać wcześniej ogłoszenie ale w sumie dopiero teraz ochłonęłam po wszystkim. Bo wesele miałam 2 czerwca, później podróż poślubna i tak miesiąc już minął.
jak te suknie ciesza sie takim pwodzeniem, to moze i tak...Ale czy ja wiem, tyle zachodu..:(((????

no to juz musisz sama zdecydowac czy warto sie w to bawic... na pewno musialaby podjechac do Izy i zobaczyc czy jest na Ciebie dobra a jak tak to wtedy do salonu zapytac co i jak, ale szczerze wydaje mi sie, ze salon nie pojdzie na to;/

do góry