Widok

Sprzedam Piękną Suknię Ślubną

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam! Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną firmy Gala model Mitsuki 2007. Suknia jest dwuczęściowa (gorset + spódnica) w kolorze ecri i pudrowego różu. Rozmiar 38, na 164cm wzrostu i 6cm obcas. Polecam gorąco. Wygląda się w niej jak księżniczka. Zdjęcia sukienki chętnym prześlę mailem. Natomiast na tej stronie można zobaczyć zdjęcie katalogowe http://www.beautysuknieslubne.pl/kolekcja-gala-page8.html
Niestety nie umiem wkleić zdjęcia, także jakby ktoś mógł to poproszę. Cena 1700zł do lekkiej negocjacji. Gratis dodam welon, bolerko i ozdobe we włosy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No wiesz, warto by bylo...Moge spróbowac, ale czy ja wiem, czy warto sie w to bawic?? Szkoda ze nie poczeklama z decyzja , no, ale zawsze kazdy mowi ze szybko, szybko, a tu taka okazja...I izunia mowi ze zadbana i jak nowa...ajćć;(

A gdzie ja kupiłaś tę biż€terię??? W trójmieście??

oj chyba bedzie ciezko z odzyskaniem zaliczki, ale zawsze warto zapytac...

Tak, ja mam tez Mitsuki...Kupuje ja, ale za 2450 i szczerze powiedziawszy nie ukrywam, ze wolalabym ja kupic od Ciebie - taniej- za 1500zl, tyle ze nie wiem, czy mi wycofaja zaliczke;(

oj boska:))))))) my tu juz mamy krag mitsuki hehe.

Fotografa miałam z firmy Afif. Na ślubie i weselu robiła mi pani (imienia nie pamiętam) a plener pan Marek. Ale zdjęć jeszcze nie odebrałam więc nie widziałąm efektu. Ale byli bardzo sympatyczni.
Widzę że Ty też będziesz miała Mitsuki. Śliczna ta suknia prawda? Napewno będziesz prześlicznie wyglądać, ta suknia jest poprostu boska. Biżuterie mam jeszcze, ale tego niestety nie chce sprzedawać.
A mam pytanie kolejne----:)---coz twoja bizuteria, czy masz ja jeszcze?? Oczywiscie do sprzedania:)

A kto robil Wam sesje?? I jak w ogole ona przebiegala??

Dori prześlę Ci mailem a ty wklej zdjęcie bo ja nie umiem. Narazie mam tylko takie bo profesjonalnych od fotografa jeszcze nie odebrałam.
ok, czekam z niecierpliwocia;)

Wszystkie informacje prześlę Ci na maila. Sukienka jest jak nowa, nigdzie nie zniszczona. Rozmiar 38. Ja mam 163cm a obcas miałam 6cm. Butki miałam podobne do tych z allegro http://allegro.pl/item211135699_piekne_i_wygodnie_buty_kotyl_rozmiar_38_ecru.html Tylko moje miały grubszy troszke obcas i nie mają dziurek u góry, ale są bardzo wygodne rozmiar 38 też mogę dodać do sukni. Przymierzyć można w Pruszczu Gd.
pzepiekna ta suknia.
A mozesz wkleic foto z bukietem i bizuteria??
Dziewczyny na forum, które wybrały tą suknię zastanaiają sie jakie kwiaty wybrać więc napewno byłyby happy gdyby zobaczyły ciebie w całej okazałosci.

A to rozmiar 38???nigdzie nie zaciagnieta ani zniszczona?? A jakie bolerko do tego mialas i jakie buciki ?Jaki numer?? Za ile ostatecznie ta sukni aby zostala przez Ciebie sprzedana??/I gdzie mozna ja przymierzyc?

Cały czas to cudeńko czeka na nową właścicielkę.
a juz masz chetna na t sukienke?

image
Shot at 2007-07-06

POSZŁY
Już wysyłam.
aa i jesli chcesz wkleje tu na forum.