Widok

Sprzedaż ubrań do "ciuchlandu".

Czy orientujecie się może, Drogie Panie, czy istnieje możliwość sprzedania większej ilości ubrań do "ciuchlandu"? Zrobiłam ostatnio porządki w szafie, w rezultacie spakowałam trzy worki ciuszków, może mogłabym jeszcze na nich zarobić parę groszy. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też się na tym zastanawiałam. mam sporo rzeczy w workach i torbach, które zajmują mi tylko miejsce w domu :/ może jakiś komis?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oddajcie potrzebujacym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Też uważam,że może warto oddać tym,którzy są w potrzebie...Tym bardziej,że zima idzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
... więc letnie ubrania na wiele nie przydadzą się. Wracając do wątku - rozumiem, że nikt nie orientuje się?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wujek Google pomoże :) poszukaj komisów odzieżowych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
podejdz popytaj ;) ja tak sobie załatwiłam i wystawiam ciuchy przez panią która prowadzi swój szmaciak ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na allegro jest dział z ciuchami używanymi - mega paka, możesz złożyć je w paczke np zestaw 10sztuk zrobić zdjęcia i wystawić do licytacji, zawsze coś zarobisz:) bo zawsze sie znajdzie ktoś kto kupi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

do góry