Widok

Srebrny obrazek na prezent - gdzie kupię ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcę kupić przyszłemu chrześniakowi na prezent srebrną ikonę. Boję się zamawiać na allegro, bo chrzest już za niespełna tydzień.
Wiecie może gdzie na terenie Trójmiasta (lub okolic :)) mogę dostać takie cudeńko ?
Nie musi być identyczen, to tylko przykład :)

http://allegro.pl/ikona-srebrna-obrazek-valenti-matka-boska-grawer-i1470655633.html

Dzięki za pomoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w dewocjonaliach.
Osobiście widziałam takie obrazki tego typu, nie wiem czy dokladnie ten sam, w dewocjonaliach w gdyni na 10 lutego naprzeciw byłego PLO, róg 10 lutego i 3 maja oraz w dewocjonaliach przy kościele NMP na świetojańskiej.
Bratka w Oliwie na ulicy Rybińskiego obok restauracji "Stara Oliwa" czy jakoś tak jest Lombard w którym mają takie "cudeńka",jak idziesz od pętli tramw,w stronę Osowy to po lewej stronie vis a vis parku
Witam, niedawno kupowałam podobny obrazek w ars christianie w Gdańsku na ul.Szerokiej. Dodatkowo dałam jeszcze do grawera i wyszło mi ok.300zł za wszystko.
Dzięki dziewczyny
Zdecydowałam się jednak na allegro
http://allegro.pl/obrazek-srebrny-ikona-matka-boska-z-dzieciatkiem-i1472107721.html
Wyslą jutro rano kurierem, a chrzest jest w niedzielę więc powinno być ok :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry