Widok

Sr*jące psy

Ludzie, jak już sobie kupicie psa to nie chodźcie po całym Baninie aby się w****** !!!!! Może niech sr* wam pod płotem jak lubicie takie widoki !!! Pozdrowienia dla Pana z bokseren z 7 nieba.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
to wyjdź przed dom i mu to powiedz.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiedz uprzejmie wlascicielowi pas, aby po nim sprzatnal i po problemie. Z doswiadczenia wiem ze jak sie grzecznie poprosi to sytuacja sie nie powatarza i jest ok. Z drugiej strony, jak zaczniesz wyzywac i jestes niemily to efekt jest niestety odwrotny.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
A tych co maja sr*jace psy nie obowiazuje kultura?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Juz się rzygać chce od tego jęczenia , idź zwróć uwagę i wszystko a nie raz w tyg. nowy post i płacz i lament na forum .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
co za czasy, zły jest ten komu przeszkadzają kupy, trzeba grzecznie i z kulturą zwracać uwagę bo się wlasciciel psa obrazi ! Może jeszcze trzeba prosić sr*jacego psa czy można po nim pospratac !!! Czy jak ja nasr*m wam pod płotem to grzecznie mnie poprosicie abym tego nie robił ? Fakt jest taki że nie kulturalne jest wypuszczenie psa i nie sprzątanie po nim nawet na wsi !!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
ludzie których psy załatwiają się pod czyimś płotem nie rozumieją kulturalnie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja poruszałam ten watek na forum, właścicielom też zwracałam uwage, zawsze to samo albo wymówka ,że on nic nie zrobił i nic się złego nie stało albo wyzwiska ,że mam spier...........ć
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a najwięcej problemów z blokowisk 7 Nieba. Nawyki wyniesione niestety z bloku do bloku!!! Nie moje to niech s........ra
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
niestety
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
To niestety bardzo przykra prawda, ludzie sr*li psami pod blokiem bo to przecież nic ich tylko wspólne a teraz sr*ją innym pod domem.
Jak problem jest powracający to niestety trzeba uruchomić w sobie chama, ustalić gdzie delikwent mieszka i nazbierać trochę psich kup i wysypać pod drzwiami a jak nie pomoże to mu obrzucić elewację a co. Taki nie patrzy gdzie wali tym psem więc w życiu się nie dowie kto to zrobił a może się nauczy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
.... niestety muszę Cie zmartwić, przerabiałem ten temat już rok temu i niestety ale Twoja teoria dotycząca nawyków wyniesionych z blokowiska pęka jak bańka.
Problem dotyczy również autochtonów z jednorodzinnych posesji. I niestety jak już tu było wspominanie, zwrócenie grzecznie uwagi powoduje tylko wybuch strasznej agresji ze strony właściciela psa.
I jak się okazuje chamem i nic nie rozumiejącym jest zwracający uwagę, a nie właściciel psa. Musi jeszcze chyba upłynąć trochę czasu zanim się kolejne pokolenia właścicieli wyedukują.
Specyficzna mentalność i brak szacunku do innych to chyba jakaś taka kaszubska cnota czy jak...??

I tak na pociesznie - Pozdrawiam sąsiada, który zbiera po swoim niedużym piesku. Można ? Można!!!!, Pan jest chyba z przyszłości :) i przybył z misją edukacyjną :).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
cytat:.... "niestety muszę Cie zmartwić, przerabiałem ten temat już rok temu i niestety ale Twoja teoria dotycząca nawyków wyniesionych z blokowiska pęka jak bańka."
więc
dlaczego tego problemu nie ma po drugiej stronie ul. Lotniczej w Baninie ( lewa strona w kierunku Gdańska)?

Proste - nie ma blokowiska.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chyba chodzi o
Gate to
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mieszkam po stronie gdzie jest Xavier i niestety jest dokładnie to samo. Ludzie nie chcą by ich psy załatwiały im się w ogródku to wyprowadzają je pod czyjeś płoty.
To nie zależy od tego gdzie kto mieszka a od kultury człowieka.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
raz pod Xavierem nas.....ł jakiś pod drzwiami kwiaciarni. . A posprzątaj łajzo po nim bo tam ludzie chodzą do sklepu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To getto czy kołchoz? Zdecydujcie się w końcu bo ja już nie wiem sam gdzie będę mieszkał.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja myślę ze Banino zostanie kulturalna stolica Polski,chwila chwila ... chyba jednak nie :( wszyscy tu się opluwają , wyzywają traktują jak wrogów ,nie umieją się jednoczyć , uważają ze młode rodziny z dziećmi to getto, a teraz już pieskowi kupka nie może spaść spod ogona bo afera prawie jak do gazet .kurk.. jak wy sobie kiedyś radziliście jak nie było internetu ? Sami jesteście jak francuskie pudle , trochę charakteru jest potrzebne żeby załatwić własne sprawy a nie płakać na forum po każdej kupce ! Tak nienawistnej krainy to jeszcze nie widziałem , ludzie maja wszystko a są tak tyle sfrustrowani ze zachowują się jak dzieci.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bo im więcej się ma tym większym się jest gburem i wymaga od innych a od siebie juz nie

przewaznie ale nie zawsze

Trochę zrozumienia, Jak ktos ma pieseła to jego zasr*nym obowiązkiem jest posprzątać po swoim Kuporobie! A wtedy nikt nie będzie miał za złe ze wyszedł z nim na spacer...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do KL to przyjdę pod Twoje drzwi niech piesek zrobi co trzeba to zdanie zmienisz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry