Widok
co za czasy, zły jest ten komu przeszkadzają kupy, trzeba grzecznie i z kulturą zwracać uwagę bo się wlasciciel psa obrazi ! Może jeszcze trzeba prosić sr*jacego psa czy można po nim pospratac !!! Czy jak ja nasr*m wam pod płotem to grzecznie mnie poprosicie abym tego nie robił ? Fakt jest taki że nie kulturalne jest wypuszczenie psa i nie sprzątanie po nim nawet na wsi !!!!
To niestety bardzo przykra prawda, ludzie sr*li psami pod blokiem bo to przecież nic ich tylko wspólne a teraz sr*ją innym pod domem.
Jak problem jest powracający to niestety trzeba uruchomić w sobie chama, ustalić gdzie delikwent mieszka i nazbierać trochę psich kup i wysypać pod drzwiami a jak nie pomoże to mu obrzucić elewację a co. Taki nie patrzy gdzie wali tym psem więc w życiu się nie dowie kto to zrobił a może się nauczy.
Jak problem jest powracający to niestety trzeba uruchomić w sobie chama, ustalić gdzie delikwent mieszka i nazbierać trochę psich kup i wysypać pod drzwiami a jak nie pomoże to mu obrzucić elewację a co. Taki nie patrzy gdzie wali tym psem więc w życiu się nie dowie kto to zrobił a może się nauczy.
.... niestety muszę Cie zmartwić, przerabiałem ten temat już rok temu i niestety ale Twoja teoria dotycząca nawyków wyniesionych z blokowiska pęka jak bańka.
Problem dotyczy również autochtonów z jednorodzinnych posesji. I niestety jak już tu było wspominanie, zwrócenie grzecznie uwagi powoduje tylko wybuch strasznej agresji ze strony właściciela psa.
I jak się okazuje chamem i nic nie rozumiejącym jest zwracający uwagę, a nie właściciel psa. Musi jeszcze chyba upłynąć trochę czasu zanim się kolejne pokolenia właścicieli wyedukują.
Specyficzna mentalność i brak szacunku do innych to chyba jakaś taka kaszubska cnota czy jak...??
I tak na pociesznie - Pozdrawiam sąsiada, który zbiera po swoim niedużym piesku. Można ? Można!!!!, Pan jest chyba z przyszłości :) i przybył z misją edukacyjną :).
Problem dotyczy również autochtonów z jednorodzinnych posesji. I niestety jak już tu było wspominanie, zwrócenie grzecznie uwagi powoduje tylko wybuch strasznej agresji ze strony właściciela psa.
I jak się okazuje chamem i nic nie rozumiejącym jest zwracający uwagę, a nie właściciel psa. Musi jeszcze chyba upłynąć trochę czasu zanim się kolejne pokolenia właścicieli wyedukują.
Specyficzna mentalność i brak szacunku do innych to chyba jakaś taka kaszubska cnota czy jak...??
I tak na pociesznie - Pozdrawiam sąsiada, który zbiera po swoim niedużym piesku. Można ? Można!!!!, Pan jest chyba z przyszłości :) i przybył z misją edukacyjną :).
cytat:.... "niestety muszę Cie zmartwić, przerabiałem ten temat już rok temu i niestety ale Twoja teoria dotycząca nawyków wyniesionych z blokowiska pęka jak bańka."
więc
dlaczego tego problemu nie ma po drugiej stronie ul. Lotniczej w Baninie ( lewa strona w kierunku Gdańska)?
Proste - nie ma blokowiska.
więc
dlaczego tego problemu nie ma po drugiej stronie ul. Lotniczej w Baninie ( lewa strona w kierunku Gdańska)?
Proste - nie ma blokowiska.
Ja myślę ze Banino zostanie kulturalna stolica Polski,chwila chwila ... chyba jednak nie :( wszyscy tu się opluwają , wyzywają traktują jak wrogów ,nie umieją się jednoczyć , uważają ze młode rodziny z dziećmi to getto, a teraz już pieskowi kupka nie może spaść spod ogona bo afera prawie jak do gazet .kurk.. jak wy sobie kiedyś radziliście jak nie było internetu ? Sami jesteście jak francuskie pudle , trochę charakteru jest potrzebne żeby załatwić własne sprawy a nie płakać na forum po każdej kupce ! Tak nienawistnej krainy to jeszcze nie widziałem , ludzie maja wszystko a są tak tyle sfrustrowani ze zachowują się jak dzieci.