Widok
:) znam ją na pamięć. Przeszukałam wszyskie fora i sprzedaże 'z drugiej ręki'... niestety mojej nie ma... ale nadzieją mnie napawa myśl, że są inne St. Patricka, bo jeszcze liczę na to, że po kwietniu, czerwcu i lipcu będzie ich więcej...i wypatrze to moje cudo.
Czasem się zastanawiam czy to dobrze, że na nią trafiłam - bo teraz już żadna mi się nie spodoba. Tekst mojego faceta na ten ból: ' Ehh te baby':)
Czasem się zastanawiam czy to dobrze, że na nią trafiłam - bo teraz już żadna mi się nie spodoba. Tekst mojego faceta na ten ból: ' Ehh te baby':)
wypozyczyc za ponad 2000!!!i całe wesele sie martwic czy nic sie nie stanie:)?to nie dla mnie zreszta ja kupuje swoja za 1990:)+dodatki ale to juz max w 3000 sie zamkne:)no a poźniej mozna sprzedac za choćby połowe...ps poszukaj swojego modelu na allegro jak nie bedziesz chciala kupic od kogoś zawsze możesz ściągnąc zdjecia do krawca:)lub poprostu pojechac i przymierzyc:)pozdrawiam ps2 ale podejrzewam ze znajdziesz cos podobnego w salonach w trojmiescie