Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Spoko wątek zamknięty Wszystko na plus polecam smacznie obsługa spstyczna
~Andrzej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 maja 2017

Rewelacja wątek zamknięty Jedzenie rewelacja . Wystrój bardzo fajny.
~Tomasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 maja 2017

Fatalnie to mało powiedziane wątek zamknięty Smak burgerow to pikantna musztarda i ketchup. Stopień wysmazenia nie...
~Ksieciunio
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 maja 2017

Jeden z gorszych burgerów w moim życiu wątek zamknięty Jadłem już w setkach miejsc z burgerami na świecie. No 7. długo za mną...
~Wiesiek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2017

OKROPNE JEDZENIE NIEKOMPETENTNA OBSUGA wątek zamknięty "Burger" rozalał sie sam w rekach. Po pierwszym gryzie zglosilem to obsudze z...
~tomek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 października 2016

spoko wątek zamknięty czysto i na poziomie. żarełko naprawdę spoko - wariant z żurawiną...
~Jan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 lipca 2016

przeciętnie wątek zamknięty Burgery jak burgery nie wyróżniają się niczym z tymi kupionymi z budki na...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lipca 2016

Slabizna wątek zamknięty Bylem z rodzina. Bulka slodka do burgera, rozpadajaca sie. To nie to. Sosow...
~Karol
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 lipca 2016

Nie polecam wątek zamknięty Kotlet smakuje jak mielony cenny przesadzone nie polecam tego miejsca nikomu
~Dawid
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 lipca 2016

WSTYD NAZYWAĆ TO BURGEREM... wątek zamknięty Jako że bardzo lubimy dobre Hamburgery wybraliśmy się z Mężem do Stacji No7...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2016

Słabo wątek zamknięty Przyszliśmy z ciekawości, niestety jedzenie kiepskie, poniżej oczekiwań i...
~Mat
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2015

Robert - opinia wątek zamknięty Jadłem dziś burgera AMG zamówiłem dodatkowo małą porcję frytek i cole. Z...
~Robert
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 maja 2015

obsługa wątek zamknięty dialog: - dobry wieczór - przydało by się dzień dobry powiedzieć, ale was...
~wole śródmieście
-

dodano: 10 lutego 2015

Było pycha wątek zamknięty Jadłem przed chwilą burgera Nachos Muchachos, poprostu pyszny. Wielki burger...
~Willy
-

dodano: 25 stycznia 2015

wszystko super ale wątek zamknięty Wszystko super ale kilka dni temu byłem obsługiwany przez chłopaka w...
~wojtek
-

dodano: 10 grudnia 2014

byłam i polecam! wątek zamknięty Naprawde bardzo smaczne jedzenie polecam wszystkim:)
~kobieta
-

dodano: 25 czerwca 2014

zjadałem wątek zamknięty Bez rewelacji, ale paść i zjeść można.
~ja
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 listopada 2013

Jakoś w dół, szkoda... wątek zamknięty Byłem stałym Klientem tego lokalu. Na fali powstających w ostatnim czasie...
~Hamburger
1

dodano: 17 lutego 2014

nie zgadzamy się z opiniami wcześniejszymi... wątek zamknięty ...smak nie do zapomnienia i uśmiech kucharza Nie wiem dlaczego tak piszą...
~Smakosz
-

dodano: 21 marca 2014

Przyzwoicie ale nic wyjątkowego wątek zamknięty Byłem w tym miejscu jeden raz. Wszytsko w tym barze jest przecietne (no może...
~Marek
-

dodano: 19 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry