Widok

Stacja polityczna nie radiowa

Dzisiaj 27.06.2020 roku Pani z radia zet zachęcała do wyjścia w środę na strajk kobiet, taka osoba nigdy nie powinna pracować w radiu i namawiać do strajku.
Radio jest od muzyki i wiadomości a nie od politycznych strajków.
Bardzo się zawiodłem na radiu zet, nigdy więcej nie będę słuchał tego politycznego radia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Radio Zet? Przecież to jest holding Eurozet, który Agora kupiła. A Agora to jest George Soros obecnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja właśnie będę słuchała!!! To nie jest publiczne, propogandowe radio. W szczególności teraz, gdy my- Kobiety walczymy o swoje prawa. Tak- nasze, kobiet!!! A nie Pana! I nie Pan będzie decydował o tym , jakie treści mogą być przekazywane w prywatnej stacji. Może Pan sobie oglądać i słuchać jedynej słusznej telewizji i jedynego słusznego radia, czegokolwiek. Można przełączyć, jeśli się nie podoba. A ja - na pohybel takim właśnie jak Pan będę słuchała i Radia Zet i TokFM! I jako kobieta- cieszę się, że choć prywatne i niezależne stacje walczą o nasze prawa!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo się zawiodłem na radiu zet, nigdy więcej nie będę słuchał tego politycznego radia

Po tym wpisie Radio Zet przekazało, że ich prezes miał zawał serca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a gdy się skończą pisu dni
i minie czas ich zbawcy
czwórkami będą
do pierdla szli
przestępcy i szubrawcy
o zdrowie dziś
szczególnie dbam
rodacy moi mili
bo jest bezcenne
jeśli mam
tej pięknej dożyć chwili
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Łowca dużo wie. On wie także o programie Cela +. Będzie się więc można go spytać o szczegóły, gdy przeminie czas tej pisowsko/ czarnej hołoty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Rzetelny adwokat do rozwodu (3 odpowiedzi)

Po 15 latach żona mnie zdradziła. Jeszcze bym był w stanie jej to wybaczyć, ale kompletnie...

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (13 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

do góry