Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super wątek zamknięty dopiero zaczynam jazdy, ale jestem pełna podziwu dla Pani Kasi za cierpliwość...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 marca 2015

mogło być jeszcze lepiej wątek zamknięty Zdarza im się nie odbierać telefonu. Możesz dzwonić i dzwonić, ale jak nie...
~Joanna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2014

Zakochałam się w Komanczu :) wątek zamknięty A kto w stajni Komancze już był, wie, że Komancz to jeden z większych rumaków...
~J - wielbicielka Komka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2013

Komancze wątek zamknięty To naprawdę wspaniałe miejsce! Spełnia role stajni i atrakcyjnego odpoczynku!...
~Manka
-

dodano: 17 kwietnia 2013

W Stajni Komancze :-) wątek zamknięty Jeżdżę w Stajni od września ubiegłego roku: na początku na lonży, na sporym...
~BOp
-

dodano: 16 kwietnia 2013

złapałam konio-bakcyla :))) wątek zamknięty Złapałam bakcyla i myśle że już się z niego nie wylecze :)))) Pozytywny...
~Asia
-

Monika - opinia wątek zamknięty Moja niespełna 6- letnia córa zakochana jest w Trenerce i koniach ze Stajni...
~Monika
-

Stajnia Komancze nie tylko dla koni :) wątek zamknięty Stajnię Komancze znam od początku - super miejsce prowadzone przez świetne...
dittka
-

dodano: 30 listopada 2012

Dla każdego coś dobrego... wątek zamknięty Do Stajni jest kawałek drogi, ale miejsce jest cudowne i rekompensuje całą...
~Pablo
-

dodano: 19 listopada 2012

Stajnia Komancze wątek zamknięty Jeżdżę w tej stajni odkąd zaczęła istnieć razem z moją mamą i polecam ją moim...
~Martyna L.
-

dodano: 17 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry