Widok

Stali bywalcy forum

Kilka razy zakładałam watek, który mimo wszystko stanowił dla mnie problem i chęć rozmowy z innymi o tym. Zaprzestałam, bo "stali bywalcy" jak zwykle zaczynali pisać o przysłowiowej "d*pce maryni" i potem już nikt nie brał udziału w rozmowie.

Obecnie widzę, że nic się nie zmieniło, czytam wątki ludzi, którzy szukają czegoś, kogoś, o cos pytają, po czym znów widzę te same nick'i a dokładnie wypowiedzi z goła różniące się od tematu przewodniego. W sumie są to dialogi między Wami.

Nic do Was nie mam, ale czy nie możecie sobie porozmawiać prywatnie mailowo, na gg, FB, telefon? Jest tyle form komunikacji. Czy zawsze musicie wtrącać swoje 5 gr?

Naprawdę czasem trzeba "iść po precelki"
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 5
"Mało tego , nie wiem czy MON zdaje sobie sprawę , że oprócz nas nie ma chętnych do dyskusji w jej wątku :D"

A nie przyszło Ci do głowy że nie oprócz Was tylko przez Was?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
forum.niereformowalnii.z trojmiasta.pl:):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może tak być.Gdzie jest MON? nie znikaj...pogadaj z nami:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wydaje mi się , że o zabicie czasu ;))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
A o co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Graszko , tu chyba nie o rozmowę chodzi ;)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
MON chce porozmawiać poprostu...kazdy temat jest dobry;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mało tego , nie wiem czy MON zdaje sobie sprawę , że oprócz nas nie ma chętnych do dyskusji w jej wątku :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
ależ MON (ten skrót!!!?)----...zejsc ze sceny"

tendencja jest obecnie,zeby wszystko przedłuzac-
organy,życie jego jakosc i ponetny wyglad,wydolnosc.....seksapil..

zatem i bytność na scenie siem...wydłużyła:):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mon, ja i Ruda możemy się zalogować w każdej chwili, jednak zgodzę się z nią, że forum towarzyskie służy do rozmów. Nie będziemy Cię pytać na jakie tematy mamy rozmawiać ani prosic o zgodę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mon , właśnie , trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść :) I nie bardzo rozumiem , dlaczego mówisz ludziom co mają robić... Może my jesteśmy zarejestrowane ? Po to jest forum , żeby można było pisać.. a Ty faktycznie jojczysz...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Graszka, w końcu wpadłaś na genialny pomysł, zarejestrujcie się i sobie pogadajcie. Znów czytam inne nowe wpisy na forum, znów te same nick'i i znów nie na temat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mon, jeżeli chcesz o czymś konkretnym porozmawiać, to proszę, narazie tylko jojczysz na nas
Jak masz ochotę to zarejestruj się, na priva można też rozmawiać:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Inka, czy ja marudzę?

Cóż zarzucanie komuś czegoś w psychologii nazywane jest "przeniesieniem" :)

Miłego wieczoru.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak pisać ma każdy prawo, niestety nie każdemu to wychodzi :)

Podobnie, jak w polityce, każdy może zaistnieć na scenie, jednak trzeba wiedzieć, kiedy z niej zejść :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mon...no to załóż wątek o niebanalnej treści i czekaj na efekty bo marudzenie póki co wychodzi Ci najlepiej;)...bez urazy:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Nie słowotok , tylko jednak w temacie , o tym że piszemy nie na temat i za dużo... wybacz , ale pisać ma prawo każdy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Mikronezjo, trafiłaś z tym tytułem:)))
Tamaro, jeżeli ktoś zakłada wątek i opisuje w nim swój problem, to otrzymuje odpowiedzi od różnych osób, zgodnie z tematem wątku.Natomiast nieco później zawsze znajdzie się osoba/ osoby, które zbaczają z tematu i tak to się rozkręca:) Nikt z forum nie jest wyrzucany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Widzicie? Już zaczyna się Wasz słowotok.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
>I zobaczcie co się stało - kółko wzajemnej adoracji się rozkręciło.

Tamaro, spójrz na tytuł wątku: "Stali bywalcy forum" - czy to nie idealne miejsce właśnie dla nich? :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry