Widok
Hej Kochane Moje :-) Ostatnio Was podczytuje,ale na razie nie mam sie czym chwalić to nie piszę na forum.Spokój ducha najważniejszy,gdy się staramy :-)
Mam do Was pytanko,czy Dostinex bierze się w ciąży?Bo np. na początku moge przez pewien czas nie wiedzieć,że jestem,a wiadomo nie chciałoby sie zaszkodzic dzieciątku,a musze brac 1/2 tabl. na tydzień???Dziewczynki podpowiedźcie... Pozdrawiam i życzę udanych starań :-)))
Mam do Was pytanko,czy Dostinex bierze się w ciąży?Bo np. na początku moge przez pewien czas nie wiedzieć,że jestem,a wiadomo nie chciałoby sie zaszkodzic dzieciątku,a musze brac 1/2 tabl. na tydzień???Dziewczynki podpowiedźcie... Pozdrawiam i życzę udanych starań :-)))
Różnie to bywa z tymi mdłościami.
Ja najwieksze miałam w pierwszym cyklu starań;)
A w ciąży prawie wcale, a na pewno nie tak dręcząco (na przyszłość - u mnie mdłości oznaczały głód chyba i wystarczyło, że zjadłam biszkopta czy krakersa).
Ja nie chciałabym nikogo wskazywać palcem, ale przydałby się Wam nowy wątek;)
Ja najwieksze miałam w pierwszym cyklu starań;)
A w ciąży prawie wcale, a na pewno nie tak dręcząco (na przyszłość - u mnie mdłości oznaczały głód chyba i wystarczyło, że zjadłam biszkopta czy krakersa).
Ja nie chciałabym nikogo wskazywać palcem, ale przydałby się Wam nowy wątek;)
ja też do ostatniego dnia miałam nadzieje - nawet cycki mnie jakoś dziwnie bolały jak nigdy wcześniej. Wczoraj byłam u gin i sprawdziła wyniki badań - powiedziała żę wszystko jest ok i nie mam się nastawiać tak mocno bo problem może być w mojej głowie....zaczyna się 4 cykl starań a ja jestem tak niecierpliwa jakby to był już 4 rok... więc chyba trochę przystopuje - co będzie to będzie może do końca roku się uda :) najważniejsze że wyniki badań są ok
hej Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie.. mi się już kończy krwawienie.. mam nadzieję, że pierwsza @ przyjdzie szybko i znów będziemy mogli się starać.. strach jest, ale jest i wielka nadzieja.. postaram się jednak podejść do starań bez emocji..
pozdrawiam Was i trzymam kciuki za testujące
stokrotka może zrób w końcu ten test..:)
pozdrawiam Was i trzymam kciuki za testujące
stokrotka może zrób w końcu ten test..:)
Roli ja chodze do dr Hanny Olszewskiej przyjmuje we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej :)
http://www.pro-femina.com/index.htm
Kilka dziewczyn stąd które się stara, jak i które są w ciąży są pod skrzydłami tej dr :)
http://www.pro-femina.com/index.htm
Kilka dziewczyn stąd które się stara, jak i które są w ciąży są pod skrzydłami tej dr :)