Widok

Starające się XLVII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie z tradycją zakładam nowy wątek :) Chociaż nie wiem czy powinnam bo tylko test zrobiła, a u lekarza jeszcze nie byłam... Ale dwie krechy są :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratuluje zaciazonym :),dawno mnie tu nie bylo :)))))
loca sprawdz Warte...u nich chyba nie ma znaczenia i jest 1500zł bo ja mam grupowe
masakra:(
grupowe, z pracy... ale to musi byc pol roku przed zajsciem w ciaze a nie pol roku przed urodzeniem dziecka...
a macie grupowe, czy indywidualne??
tez sie obawiam, ze juz po ptakach... u nas obowiazuje poł roku(pzu) i jakos za urodzenie mam chyba 1500zł
kurcze obawaiam si, ze starcone juz to dla nas:/ Cholera, zawsze o tym gadalismy, a teraz dupa;/
przepraszam, pisałam równolegle z Tobą;)

coś mi błyska, ale nie jestem pewna, ze w ING nam facet mówił, że da radę... ale... nie pamietam dobrze - wykupiłam Polisę Lwa - tylko to jest bardziej fundusz emerytalny (z polisą na życie) niż ubezpieczenie
ale może coś mają... nasz doradca był dosyć.. .hmm... elastyczny jeśli chodzi o datę na umowie... no ale pewnie nie dalej niż do poczatku miesiąca (albo nie wiem, do którego oni rozliczają się z umów podpisanych - wiem, że myśmy datowali wstecz, by załapać się na promocję, która się skończyła;))
zrobiłam ;)
loco-daga - zrób z tego ogólny wątek na forum - większe szanse, że ktoś się znajdzie:) moze nawet agent/ka/
obawiam sie ze jak nie teraz to moze byc problem pozniej, ze wzgledu na moj wiek ;)
AgaB- a Ty z Twoją drugą polową jak dlugo sie staracie?
Dziewczyny poszukuje ubezpieczenia na życie , które wypłaci pieniądze za urodzenie dziecka z karncją mniejszą niż 9 msc - znacie takie?? Pomocy:)
...a, no i do tego mialam hsg z wynikiem - jajowodu drozne, laparoskopie, a mąż badanie nasienia - wszystko ok
no to ja juz nie wiem co wiecej moge zrobic :D
Kurcze, to nic innego, tylko rpzeczytaj świadectwa Ru.mink@(i) i tekli
i pewnie wiele innych by się na tym forum znalazło...

Ja mam jedną koleżankę, u których nadzieje zostały rpzekreślone i przez to ona dopiero w... 4 m-cu dowiedziała się, ze jest w ciąży. Bo generalnie byli pewni, że nie mają szans (i z tą świadomością żyli i się już nie starali) więc w zasadzie to ona uznała, że po prostu coś nie tak ma z cyklami, ale nie było kiedy do gina itd...

Może tak, jak piszesz, jest jakiś inny, wyższy powód, dla którego teraz nie dostajecie maleństwa...
AgaB, nooo, przez 2 lata juz "rozcykałam" chyba wszystko ;) ziola o.Sroki pilam przez 2- 3 cykle, chyba nie mnie nie działają ;)...wiesiołek tez łykam, śluz jest piękny po nim..ale chyba plemniczki uważają inaczej ;) uzywalam te ztestow owulacyjnych, dni płodne mam rozpykane, jezdzilam tez na monitoring pęcherzyka graffa i po peknieciu tez...qrde, i nic :D
psychicznie tez nie jestem mega nastawiona, wlaciwie coraz bardziej zaczynam myslec ze jak los nam nie daje dziecka, to moz ejest w tym jakis powod..
Mi wyszło że gdyby teraz się udało to termin mam przed Świętami Wielkanocnymi na 29marca ;P a gdyby się przedłużyło to i tak na Święta będziemy w domu we dwójkę tzn już w trójkę, ale dwójka będzie już po powrocie ze szpitala ;P
nulka ja gdzies wyzej pisalam o swojej sytuacji, w poprzednim watku,wlasciwie to swiadectwo. Z Boza pomoca wszystko jest mozliwe. Ja jestem nerwusem strasznym wiec teoretycznie PRL nie spadala, leki bralam,ale nic sie nie dzialo to znaczy PRL spadla, a jakze,ale nadal nie miewalam owu, co wiecej zaczelam miec krwawienia srodcykliczne wiec...olalam leki. Reszte doczytaj wyzej nie bede przynudzac piszac kilka razy to samo ;)
W kazdym razie nie martwsie, na pewno sie uda :D
no kurcze, jakie wy domyślne;P
kurcze, trzeba bedzie troszkę spóźnić się z owulką, co by termin nie wyszłedł zaraz po świetach;P bo wciaż mam w planach domowy poród i szkoda by położną ciągnąć np. w święta...

AA - rozumie, że też już masz "rozcykane" kiedy dni płodne, jak długa faza lutealna i takie tam...
czymś się wspomagasz? koleżanki łykają (do owulacji) olej z wiesiołka i piją zioła o. Sroki, tkóre wspomagają owulację
dzieki Aga :)
tak, mąż tez badal nasienie - wszystko ok...tak jak u mnie - teroetycznie ;) mam drozne jajowody, owulacje co miesiac, zadnych innych brakow nie stwierdzono ;)
czy tez tak macie - ze niby wszystko gra a jednak niezaciążacie?
nulka ja na 19- i wczoraj mnie siostra popedzala, zebysmy jeszcze chrzciny na swieta zdazyli zrobic :) chociaz ja juz trace nadzieje, ze sie kiedys uda, a maz wrecz przeciwnie. poki co czekamy na owu- wczoraj cien cienia na owulacyjnym, wiec chyba sie zbliza.

weronika rozumiem, ze czekamy z nowym watkiem do wizyty u lekarza?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry