Widok
Starające się XLVIII
Zgodnie z tradycją zapraszam wszystkie starające się do nowego wątku...Po prawie dwóch latach starań jestem w ciąży...cieszymy się ogromnie ;) z wyniku bety można wywnioskować ze chyba będą bliźnieta ;))) wizyta 1.08 ;) życze Wam powodzenia moje Drogie ;) Droga do naszego szczęścia nie jest prosta i łatwa ale w końcu nadejdzie ten dzien kiedy nasze marzenia się spełnią..
no to i ja gratulujepo raz trzeci heheh :)
dojechalas do domku cala? ja musialam posprzatac po huraganie Konrad w pokoju hehehe !! a tak przy okazji to dostaniesz za ten pociag babo jedna !!! od 2 godzin jezdzi i gra!!! a moje dziecko razem z nim :):):)odwdziecze sie za 9 miesiecy i kupie perkusje hehehehe !!!! i to dwie!!!!
dojechalas do domku cala? ja musialam posprzatac po huraganie Konrad w pokoju hehehe !! a tak przy okazji to dostaniesz za ten pociag babo jedna !!! od 2 godzin jezdzi i gra!!! a moje dziecko razem z nim :):):)odwdziecze sie za 9 miesiecy i kupie perkusje hehehehe !!!! i to dwie!!!!
jakie leki bralyscie? bo mi lekarz kazal brac puphaston przez 2 cykle i mierzyc temp, ogolnie stwierdzil ze moj organizm jeszcze nie doszedl do siebie po poronieniu i sie troche rozregulowal i puphaston powinnien przypomniec organizmowi o owulacji ale sama nie wiem moze dodatkowe badania powinnam zrobic?