Widok

Starające się XXII

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczynki, zakładam Wam nowy wątek :-)
jako że od dawna Was obserwuję, to pozwalam sobie życzyć wszystkim szczęśliwego zaciążenia- tak niespodziewanego jak moje :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratuluję zafosolkowanej i trzymam kciuki za resztę.

Ja zastanawiam się, czy nie zacząć brać CLO
Aniu i jak wyniki??? czekamy z niecierpliwością

Karolinka: jak dzisiaj samopoczucie?
Ania pisz i to szybko co i jak ;)
gosiar dalej podle się czuje :) ale dziś kupiłam test, jeszcze tylko 6 dni
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Rety do 16czerwca czekam.. :) kurcze zle to napisałam przepraszam :D
image
hihi no i teraz wszystko jasne ;)
eh wczoraj taki zakręt miałam.. dzis temp 36,7, wiec chyba marne szanse.. choć przed owulką zawsze mam 36,1.. jak się nie powiedzie tym razem to idę na monitoring..
image
no a ja myslalam,ze dzis to bedzie juz nowy wątek;)
Ania - to o niczym nie swiadczy, niektore dziewczyny maja niska temp w ciazy tzn ponizej 37. jedyne co swiadczy to spadek i to ostry dopoki nie spadnie - jest nadzieja a ty jeszcze masz 8 dni. 36.7 na polowe fazy lutealnej to bardzo dobra temp. szczyt progesteronu jest jakies 6-8 dni po owulacji (wtedy sie testuje progesteron). jezeli chcesz zobaczyc czy byla owulacja zrob progesteron 7dmego dnia po owulacji (jezeli 28 dniowe cykle to 21 dzien a jak nie to sibie oblicz) progestron powyzej chyba 3pg/ml swiadczy o przebytej owulacji
image

image
to dziś wg temp i testu był 8 dzień po owu.. więc przegapiłam. Kurcze 1,5 roku starań a ja nadal nie wiem kiedy robić badania.. choć co ja się dziwie, moja była gin nic mi nie zlecała i nie mówiła.. dla niej nawet widocznie obumarła w 6tyg ciąża była ok i trzymała mnie w takim stanie do12 tyg.. Więcej się od Was uczę niz od lekarza.. i dzięki Wam też wiem o co gina teraz pytać..:) jeszcze tydzień i zobaczymy co wynikło z obniżania prl.. mam nadzieje, że intensywność tego tyg mi nie zaszkodzi:) a propos jedzie któraś na metallice do Wawki? :)
image
jak masz czas zrob dzis. progesteron nie musi byc nadczo ani rano. robi sie 6-8 dzien wiec jeszcze ok. jutro pewnie tez, mozesz nie zlapac piku ale i tak powinnien byc powyzej 3pg. moze czas na zmiane ginekolog. ja bym chyba tak zrobila bo pewnie bym kompletnie starcila zaufanie do takiego lekarza.
image

image
Dziś nie mam szansy zrobić, ale może jutro się uda.. gin zmieniłam zaraz po tym jak dostałam od niej skierowanie na łyżeczkowanie, wtedy widziałyśmy sie po raz ostatni..
image
to wlasiwie internet i google wszystko zmienilo. Aniu a badalas tarczyce, wiem ze jestem nudna ale czesto przycyzna wysokiej prolaktyny jest niedoczynnosc tarczycy i uregulowanie tarczycy zbija prolaktyne, do tego to jeden z powodow poronien. jak nie robilas to zrob TSH i FT4, jakikolwiek dzien cyklu i chyba mozna jesc ale szczerze to nie pamietam
image

image
tak robiłam tsh mam 0,7 a ft4 cos ponad 14 ft3 tez robiłam ale nie pamiętam juz ile wynosiło, w każdym razie było w normie..
image
gratulacje dla kolejnej nowej mamy:)))

życzę nam żeby ten wątek "umarł" śmiercią naturalną, tzn żeby nasze dwie kreski wyprzedziły zapotrzebowanie "staraczek" :)))
ale żeśmy spadły.. coś tu cichutko.. nikt nie testuje?
image
nie ma chętnych hi hi
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
przede mnąteraz najgorszy czas a mianowicie oczekiwanie hehe dopiero w przyszły week bede cos wiedziała
no jak to nie ma chętnych. Ja tam cały czas liczę na Ciebie Karolina. Weekend tuż tuż :-DDDDDD (jak samopoczucie? dalej dziwne?)

Marchew-nie wiem czy to wynik łyżeczkowania ale po porodach również szyjka nigdy nie jest zamknięta tak jak przed. Nie denerwuj się. Przecież gdyby było bardzo źle to założyliby Ci pas prawda??? Poza tym maluszek jeszcze nie jest na tyle ciężki, żeby mocno napierał-także wyluzuj troszkę. Później owszem-może być to stresujące. Pewnie będziesz musiała leżeć plackiem. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

Ja muszę wytrwać jeszcze 3 dni- wizyta u gina. Czekam na nią jak na wyrocznię.

Asia81: a jak tam u Ciebie staranka idą>??? już po gorącym okresie?
Gosiar: Chyba chodzilo o mnie:) Ja już po owu więc teraz podobnie jak u Asiiek okres oczekiwania na efekty:) Dziwne w tym cyklu jest to, że od 2 dni czuję kłucie w jajnikach, a dziś to już zaczęło boleć, wzięłam nospę może przejdzie... Jak zwykle cudów się nie spodziewam, wolę się miło zaskoczyć, niż gorzko rozczarować:) Co ma być to będzie..
image

Inne tematy z forum Rumia

Widoki (6 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (29 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

do góry