Widok
gosiar dalej podle się czuje :) ale dziś kupiłam test, jeszcze tylko 6 dni
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
no a ja myslalam,ze dzis to bedzie juz nowy wątek;)
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

wizaż-szkolenia www.alterapars.pl

wizaż-szkolenia www.alterapars.pl
Ania - to o niczym nie swiadczy, niektore dziewczyny maja niska temp w ciazy tzn ponizej 37. jedyne co swiadczy to spadek i to ostry dopoki nie spadnie - jest nadzieja a ty jeszcze masz 8 dni. 36.7 na polowe fazy lutealnej to bardzo dobra temp. szczyt progesteronu jest jakies 6-8 dni po owulacji (wtedy sie testuje progesteron). jezeli chcesz zobaczyc czy byla owulacja zrob progesteron 7dmego dnia po owulacji (jezeli 28 dniowe cykle to 21 dzien a jak nie to sibie oblicz) progestron powyzej chyba 3pg/ml swiadczy o przebytej owulacji
to dziś wg temp i testu był 8 dzień po owu.. więc przegapiłam. Kurcze 1,5 roku starań a ja nadal nie wiem kiedy robić badania.. choć co ja się dziwie, moja była gin nic mi nie zlecała i nie mówiła.. dla niej nawet widocznie obumarła w 6tyg ciąża była ok i trzymała mnie w takim stanie do12 tyg.. Więcej się od Was uczę niz od lekarza.. i dzięki Wam też wiem o co gina teraz pytać..:) jeszcze tydzień i zobaczymy co wynikło z obniżania prl.. mam nadzieje, że intensywność tego tyg mi nie zaszkodzi:) a propos jedzie któraś na metallice do Wawki? :)
to wlasiwie internet i google wszystko zmienilo. Aniu a badalas tarczyce, wiem ze jestem nudna ale czesto przycyzna wysokiej prolaktyny jest niedoczynnosc tarczycy i uregulowanie tarczycy zbija prolaktyne, do tego to jeden z powodow poronien. jak nie robilas to zrob TSH i FT4, jakikolwiek dzien cyklu i chyba mozna jesc ale szczerze to nie pamietam
no jak to nie ma chętnych. Ja tam cały czas liczę na Ciebie Karolina. Weekend tuż tuż :-DDDDDD (jak samopoczucie? dalej dziwne?)
Marchew-nie wiem czy to wynik łyżeczkowania ale po porodach również szyjka nigdy nie jest zamknięta tak jak przed. Nie denerwuj się. Przecież gdyby było bardzo źle to założyliby Ci pas prawda??? Poza tym maluszek jeszcze nie jest na tyle ciężki, żeby mocno napierał-także wyluzuj troszkę. Później owszem-może być to stresujące. Pewnie będziesz musiała leżeć plackiem. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Ja muszę wytrwać jeszcze 3 dni- wizyta u gina. Czekam na nią jak na wyrocznię.
Asia81: a jak tam u Ciebie staranka idą>??? już po gorącym okresie?
Marchew-nie wiem czy to wynik łyżeczkowania ale po porodach również szyjka nigdy nie jest zamknięta tak jak przed. Nie denerwuj się. Przecież gdyby było bardzo źle to założyliby Ci pas prawda??? Poza tym maluszek jeszcze nie jest na tyle ciężki, żeby mocno napierał-także wyluzuj troszkę. Później owszem-może być to stresujące. Pewnie będziesz musiała leżeć plackiem. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Ja muszę wytrwać jeszcze 3 dni- wizyta u gina. Czekam na nią jak na wyrocznię.
Asia81: a jak tam u Ciebie staranka idą>??? już po gorącym okresie?
Gosiar: Chyba chodzilo o mnie:) Ja już po owu więc teraz podobnie jak u Asiiek okres oczekiwania na efekty:) Dziwne w tym cyklu jest to, że od 2 dni czuję kłucie w jajnikach, a dziś to już zaczęło boleć, wzięłam nospę może przejdzie... Jak zwykle cudów się nie spodziewam, wolę się miło zaskoczyć, niż gorzko rozczarować:) Co ma być to będzie..