Widok

Starające się XXII

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczynki, zakładam Wam nowy wątek :-)
jako że od dawna Was obserwuję, to pozwalam sobie życzyć wszystkim szczęśliwego zaciążenia- tak niespodziewanego jak moje :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny no niestety moja inseminacja nie powiodła się, dziś rano dostałam bardzo bolesną @, nie wiem co to były te wszystkie bóle i kłucia przez te 2 tyg. i to złe samopoczucie... ale jednak kobieca intuicja to potęga bo czułam od samego początku, że się nie uda

narazie się z wami żegnam bo ten i następny cykl mi przepadają, pewnie w sierpniu po urlopie znów podejdziemy do IUI; na zewnątrz oczywiście ok, ale w środku wszystko krzyczy i płacze, najgorsze te pocieszania przede mną bo się rozkleję totalnie (już mama rano "zlamała" moją twardą skorupę) wszystkim wam życzę powodzenia i trzymam kciuki za każdą z was, pewnie będę dalej was podczytywać :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Karolina wiem, ze teraz wszyscy będą Ci współczuc itd..a Tobie bedzie jeszcze trudniej..ale trzymaj sie kochana..musisz być silna!!
Gosiar - ja nie miałam łyżeczkowania... organizm oczyścił się sam...

Szkoda Karolinko, oby następnym razem...
Trzymaj sie Karolina, jestes niesamowicie dzielna, nawet jezeli teraz tak nie uwazasz. ostatnio gdziesz przeczytalam ze 95% kobiet majacych problem z zajsciem w ciaze i leczacych sie zachodzi w ciaze i ma dzieci.
image

image
oj walerka ale nas wszystkie pocieszyłas ;)
Karolinka trzymaj się! Następnym razem się uda!
image
Karolinka dasz radę, na pewno się uda następnym razem.
Wierzę w Ciebie!
A nie wiecie co się dzieje z ja-dwisią?
napisałam jej maila kilka dni temu na jej prośbę i nie wiem czy wyjechała gdzieś czy jak?
pozdrawiam wszystkie staraczki, ja dziś odebrałam betę z wczoraj i wynik 29383 więc ładnie rośnie.
jeszcze poniedziałkowa wizyta u ginki i będzie trzeba zacząć się cieszyć, bo póki co to tak nieśmiało...
ja tylko informuje, ze u Jadwisi wszystko w prozadku tylko jest strasznie zapracowana i nie ma czasu :)
Karolinko29, oj 3maj sie, a liczylam na ciebie bardzo, ale tj.Walerka napisala 95% zachodzi...
image

image
mloda_zonko, dziękuję, przepraszam - i już odpisałam :)

Karolinko przykro mi strasznie wyobrażam sobie, co czujesz. ściskam mocno - i jestem pewna, że to była tylko przygrywka do udanego podejścia. bądź dobrej myśli :*
Karolinka: jesteś silną babą i wiem, że się tak łatwo nie poddasz! Nie wiem dlaczego niektóre pary muszą tyle przejść, żeby doświadczyć uczucia rodzicielstwa a innym przychodzi to bez większego wysiłku..nie wiem czemu świat jest taki niesprawiedliwy.
Ale wierzę i z całego serduszka Ci życzę, żeby Ci się udało. Nie wiem czy będzie to za miesiąc czy pół roku...ale wiem, że uda Ci się-zobaczysz! Przytulam mocno

Ania81: oj oczywiście, że chodziło o Ciebie!! nie wiem skąd mi się ta Asia wzięła. WIęc zaciskam kciuki i życzę, pozytywnych myśli

Marchew: a czy lekarz proponował założenie pasa?
Gosiar - dzisiaj gin powiedziała mi, że w ogóle nie mam się tym martwić... ale za miesiąc kazała skontrolować szyjkę jeszcze raz.
Młoda żonko moje gratulacje!Życzę spokojnych 9 miesięcy.Karolinka,przykro mi że się nie udało.Postaraj się odpocząć i nie tracić nadziei.Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki!
image

image
dziękuję dziewczyny wam bardzo za tyle ciepłych słów; oczywiście się nie poddamy, wczoraj zadzwonił mój mąż mnie pocieszyć, oczywiście ustaliliśmy, że kolejna próba IUI w sierpniu, tylko tym razem porobię aktualne badania bo być może hormony się rozregulowały i dlatego się nie powiodło, a w sumie miałam np. prolaktynę robioną 3 lata temu więc... teraz dwa cykle odpocznę, być może będzie tak że ten lipcowy akurat wypadnie nam w Turcji - choć małe szanse :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Karolinka - bardzo mi przykro, że się nie udało. Dr Czech móił mi, że statystycznie rzecz biorąc tylko 1 na 3 owu jest prawidłowa. Dlatego tez zalecają 3-krotne podjście. Pewnie właśnie nie trafiliście na tą prawidłową. Trzymam dalej kciuki.
Marchew ciesze sie ze wszystko w porzadku.
image

image
No to ja już wiem, że się tym razem nie udalo dostałam @ o wiele za wcześnie! cykl 24 dni! Dół totalny! Nie wiem co się ze mną dzieje, zawsze mialam @ co 28 dni jak w zegarku, a teraz po poronieniu 29, 33, 24.. tylko sobie strzelić w łeb!
image
U nas kolejny cykl i kolejne starania. Zobaczymy co będzie dalej.
Mam do Was prośbę. Potrzebuję informacji jaki jest realny koszt IUI. I czy jest to koszt rozłożony w czasie , czy jednorazowy? Nie mam pojęcia na ten temat i informacje te nie są dla mnie, ale dla mojej bardzo bliskiej koleżanki.
Mam nadzieję, że wątek ten szybko się zakończy. Trzymam kciuki za starające się.
Karolinka bardzo mi przykro:(
Ania - może coś z hormonami? Ja po poronieniu mam w miarę regularne cykle 28 dni plus max 3 dni. A może trzeba jeszcze czasu?
Kiki: jeżeli koleżanka jest zdiagnozowana (ma badania i jej mąż) i już zapadła decyzja o IUI, to koszt w Gamecie wyniesie między 730 zł a 1070 zł. Około 10 zł leki do stymulacji, zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków 75 zł (ale nie zawsz jest podawany), zabieg 600 zł no i przynajmniej 1 wizyta na początek, nastepne 2 wizyty (po 120 zł )będą uzależnione od tego jak będą rosły pęcherzyki. No i czasami gin każe przyjść kilka dni po na wizytę (120 zł) aby sprawdzić czy pęcherzyki pękły.

Inne tematy z forum Rumia

Wykończenie mieszkania - Rumia (29 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Widoki (6 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry