Widok
i okazało się że ból i plamienie to nie okres.. jak się kąpałam wyleciało coś ze mnie wielkości fasoli.. byłam przerażona nawet nie chcę pisać co myślałam.. pojechałam na izbę przyjęć.. pomijając fakt, że lekarz był cholernie nieprzyjemny powiedział mi tylko tyle, że to kawałek śluzówki lub polip zbadał mnie i odesłał do domu.. w sumie nic więcej się nie dowiedziałam.. opis usg jest ręcznie i odczytać też nie mogę,nadal mnie cos ćmi w podbrzuszu.. spróbuje sie do mojego gin w poniedziałek dostać.. jestem przerażona:((((
Aniu, uwazaj na siebie i najlepiej kierunek lekarz.
Widze,ze zimno sie zrobilo i bociany latac nei chca?
Widze,ze zimno sie zrobilo i bociany latac nei chca?
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

wizaż-szkolenia www.alterapars.pl

normy moga byc rozne w roznych lab. Generalnie bez obciazenia cos ok.25.
o obciazeniu jakas 6 krotnsc uzyskanego wyniku-ale moze sie myle.
Dodam,ze prolaktyny nie nalezy robic "na wariata"...nalezy byc spokojnym, doba bez sexu, godzina po wzieciu tabletki powinna byc spedzona na siedzeniu a nie na chodzeniu, spokoj, spokoj, spokoj
o obciazeniu jakas 6 krotnsc uzyskanego wyniku-ale moze sie myle.
Dodam,ze prolaktyny nie nalezy robic "na wariata"...nalezy byc spokojnym, doba bez sexu, godzina po wzieciu tabletki powinna byc spedzona na siedzeniu a nie na chodzeniu, spokoj, spokoj, spokoj
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

do tsh mozesz dodac ft4 bo one sa powiazane. w prolaktynie z obciazeniem wazne jest ile razy wynik po obciazeniu jest wiekszy od normalnej. bo moze normalna prolaktyna byc ok a po obciazeniu wariowac i to oznacza z tego co pamietam nadwrazliwosc, leczy sie tak samo.
Ania - trzymaj sie mam nadzieje ze cie ginekolog uspokoi i pozadnie zbada.
Ania - trzymaj sie mam nadzieje ze cie ginekolog uspokoi i pozadnie zbada.
Dziewczyny, na początku starania poszłam do gina i dostałam "z marszu" CLO. Poczytałam na ten temat i nie wzięłam. Zwłaszcza, ze nic nie wskazywało na problemy z zajściem, bo w poprzednie ciąże zachodziłam w ciągu ok.3 miesięcy. I teraz się zastanawiam, czy jednak nie zacząć brać. Co prawda dopiero 2-gi miesiąc starań, ale może???
dokladnie, jak pisze Ania...CLO powinno sie brac pod nadzorem. Kiedy brane jest na wlasna reke i tak sobie...to nei wiemy,czy nie wytworzyl sie torbiel po niepękniętym pecherzyku.A tak, jak gin na monitoringu zobaczy,co i jak to zawsze moze zastosowac np. duphastopn w celu wyprostowania sytuacji.
Za dlugo brane CLO prowadzi do wielotorbielowatosci:/ Niby mowia,ze max 5 cykli i musi byc dluzsza przerwa.
Za dlugo brane CLO prowadzi do wielotorbielowatosci:/ Niby mowia,ze max 5 cykli i musi byc dluzsza przerwa.

U mnie @ sie rozszalała,tym razem bardziej bolesna niż zwykle, ale pewnie tu zaważyły wydarzenia z soboty..gin poza zasięgiem, więc wygląda na to, że wybiorę się do niego dopiero w przyszłym tyg, bo pojutrze wyjeżdżam do Wawki na 3 dni.. może lepiej, bo będę po @ i będzie mógł mnie zbadać..postaram sie do tego czasu nie stresować.. będzie trudno..